BELL Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ωραια θα ηταν να μπορεις να ανεβασεις ενα βιντεο και να το κανεις streaming απο κει χωρις να χρειαζεται να το κατεβασεις...
Razor_7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ωραια θα ηταν να μπορεις να ανεβασεις ενα βιντεο και να το κανεις streaming απο κει χωρις να χρειαζεται να το κατεβασεις... εδώ είσαι
BELL Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 τνχ razor απο ταχυτητες κατεβασματος τι λεει?εχω μικρη συνδεση και δεν μπορω να το τσεκαρω
xlapatsas4000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 τνχ razor απο ταχυτητες κατεβασματος τι λεει?εχω μικρη συνδεση και δεν μπορω να το τσεκαρω οσο παει η γραμμη σου εγω κατεβζω απο το putlocker με 1.3 mbps
BELL Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 sorry δικο μου λαθος, απο το cloud των ρωσων εννοουσα
Redshift Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 1tb κ εδω ευκολα κ γρηγορα με βαση τις υποδειγματικες οδηγιες του isay τον οποιο ευχαριστω πολυ αν δεν εχει κ file size limit οπως το box που χρησιμοποιω τωρα για μπακαπ θα ειναι τελειο ενα θεματακι μονο,μπορω με καποιο τροπο να αλλαξω στον windows client τον φακελο συγχρονισμου στο πισι μου? edit καταφερα στην τυχη να αλλαξω φακελο οποτε γινεται απλα δεν θυμαμαι με ποια επιλογη,βασικα σου βγαζει να κανεις log in κ σου ζηταει να επιλεξεις φακελο,οταν το κανεις αλλαζεις τον φακελο συγχρονισμου,ειναι καποια απο τις τελευταιες επιλογες του client 1
Nahock Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά γίνεται στον φάκελο συγχρονισμού "[email protected]" να βλέπουμε τα αρχεία σκέτα ως καθρέπτες των αρχείων που υπάρχουν στο cloud; Γιατί απ' ότι βλέπω μέχρι στιγμής ότι πετάω εκεί μέσα μπαίνει κανονικά το αρχείο και διατηρεί τον όγκο του στον σκληρό δίσκο, εγώ θέλω όμως να υπάρχει εκεί ως συντόμευση για παράδειγμα και το αρχείο να το έχω αποθηκευμένο αλλού σε άλλον σκληρό μόνιμα αποθηκευμένο μαζί με τα υπόλοιπα αρχεία οργανωμένα. Εξηγήστε μου λίγο γιατί δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει cloud.
tool1983 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Kαθε φορα που κανω τερματισμο λειτουργιας μου βγαζει το παρακατω μηνυμα: Cloud.exe-Σφαλμα εφαρμογης Η οδηγια στο 0x012e6b9 αναφερθηκε στη μνημη στο 0x01233220 Η μνημη δεν ηταν δυνατο να ειναι read Kαντε κλικ στο κουμπι ΟΚ για να τερματιστει το προγραμμα. Κλικαρω ΟΚ και μετα κλεινει. Γνωριζει κανενας τι ειναι ή το κανει σε καποιον αλλο;
D-tonys7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 <p>Kαθε φορα που κανω τερματισμο λειτουργιας μου βγαζει το παρακατω μηνυμα:</p> <p> </p> <p>Cloud.exe-Σφαλμα εφαρμογης</p> <p>Η οδηγια στο 0x012e6b9 αναφερθηκε στη μνημη στο 0x01233220</p> <p>Η μνημη δεν ηταν δυνατο να ειναι read</p> <p> </p> <p>Kαντε κλικ στο κουμπι ΟΚ για να τερματιστει το προγραμμα.</p> <p> </p> <p> </p> <p>Κλικαρω ΟΚ και μετα κλεινει.</p> <p>Γνωριζει κανενας τι ειναι ή το κανει σε καποιον αλλο;</p> Και σε μενα το βγαζει σε περιβαλλον windows 8 Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
alexiko Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχει client.... οπότε λιγάκι άχρηστο το να δίνεις τόση χωρητικότητα... Site: εδώ ο client
Captain Nemo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ξέρει κανείς τον κινέζων μέχρι πότε ισχύει και τι παίζει με τους Ρώσους και τους Κινέζους απο χώρο που καταλαμβάνουν στον σκληρό;
Razor_7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 τνχ razor απο ταχυτητες κατεβασματος τι λεει?εχω μικρη συνδεση και δεν μπορω να το τσεκαρω πάνω από 1MB/s
Akershus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Thanks! Πολύ καλός! Ας ελπίζουμε ότι θα παραμείνει το 1tb και δε θα το αποσύρουν μετά από λίγες μέρες! :-D 2
kpearlys1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστούμε τον TS. Και ότι ψαχνόμουν για cloud storage επειδή έληξε το promo της Samsung στο dropbox. Μια χαρά και το app στο κινητό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα