Technology fan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Κάνει auto sync όπως το dropbox? Ναι εγώ που δοκίμασα να βάλω μια φωτο στο φάκελο, την έκανε και upload... 1
Helionar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Να ευχαριστήσω τον topic starter. Αν μπορεί κάποιος να γράψει (πως τα γράφω αυτά τα ανάποδα N με περισπωμένες) και να τα μεταφράσει τα παρακάτω θα του ήμουν ευγνώμων. (Δεν γίνονται copy paste...) Τα βασικά είναι exit το τελευταίο, 3ο και 4ο Sync φακέλων και αρχείων, 5ο Open Folder, 6o Download File, 7o Redirect στο σαιτ, 8o License agreement (όχι και τόσο βασικό) . 2
Skr1ll3x Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αν και μου φαινεται οταν θα θελω να ανεβασω πραγματα θα πρεπει να τρεχω με Chrome γτ με Firefox μου βγηκαν τα ματια. Thnx τον TS.. Ευκολη και γρηγορη διαδικασια.. Για να γινει upload θελει το client σωστα? Ή γινεται και μεσα απο το mail? Μεχρι τι μεγεθους πρεπει να ναι max το καθε αρχειο. Thnx in advance 1
Razor_7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κάνει auto sync όπως το dropbox? Ναι εγώ που δοκίμασα να βάλω μια φωτο στο φάκελο, την έκανε και upload... Ωραίος, καλή φάση. Για τους αλεπούδες εδώ το addon: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/s3google-translator/ για αυτόματο translate [tick στο κουτί για αυτόματο translate και μετά δεξί κλίκ στην μπάρα να φύγει, θα κάνει το translate μετά αυτόματα] Thnx @TS isay Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2014 από Razor_7 2
BELL Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 για την μεταφραση με adroid κινητο τουλαχιστον γινεται με το google translate. βγαζεις φωτο το κειμενο και στη συνεχεια το μεταφραζεις
Captain Nemo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Για το log in ποιο κουμπάκι πατάμε το κίτρινο και κάνουμε και κάνα τίκ;
nkour Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 filesize limit ξέρουμε; επίσης αν υπάρχει διαφοροποίηση μεταξύ desktop upload (sync) και drag & drop browser upload
Meraklis56 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Οκ και απο μενα.. απορω παντως ποσα ΤΒ θα δωσουν... φανταστειτε οτι μπορει να ειναι χιλιαδες... Από όσο είχα διαβάσει, το ότι δίνουν στον κάθε χρήστη 1 TB δεν σημαίνει ότι από την εγγραφή σου, αφιερώνουν έναν σκληρό δίσκο αποκλειστικά σε εσένα άρα 1000 χρήστες = 1000 TB δεσμευμένα κατευθείαν. Εγώ πιστεύω ότι έχουν έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, όπου τον μοιράζονται οι χρήστες. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όσοι χρήστες γραφτούν δεν πρόκειται να ανεβάσουν 1 tb και πιστεύω, τουλάχιστον στην χώρα μας, με το ζόρι μερικά gb. Θυμάμαι που κάτι αντίστοιχο έγινε και με το gmail, όταν ανακοίνωσε 10 gb αποθηκευτικό χώρο. Όλοι τρέξαν στο gmail(μαζί και με εμένα) άλλο βέβαια που ακόμα και τώρα, τόσα χρόνια μετά, τα email μου καταλαμβάνουν 120 mb. Απλά τώρα με το σκάνδαλο της nsa, είπαν να αποκτήσουν ένα μεγαλύτερο μερίδιο. Καλά έκανε ο TS που το ανέφερε 1
Technology fan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Από όσο είχα διαβάσει, το ότι δίνουν στον κάθε χρήστη 1 TB δεν σημαίνει ότι από την εγγραφή σου, αφιερώνουν έναν σκληρό δίσκο αποκλειστικά σε εσένα άρα 1000 χρήστες = 1000 TB δεσμευμένα κατευθείαν. Εγώ πιστεύω ότι έχουν έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, όπου τον μοιράζονται οι χρήστες. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όσοι χρήστες γραφτούν δεν πρόκειται να ανεβάσουν 1 tb και πιστεύω, τουλάχιστον στην χώρα μας, με το ζόρι μερικά gb. Θυμάμαι που κάτι αντίστοιχο έγινε και με το gmail, όταν ανακοίνωσε 10 gb αποθηκευτικό χώρο. Όλοι τρέξαν στο gmail(μαζί και με εμένα) άλλο βέβαια που ακόμα και τώρα, τόσα χρόνια μετά, τα email μου καταλαμβάνουν 120 mb. Απλά τώρα με το σκάνδαλο της nsa, είπαν να αποκτήσουν ένα μεγαλύτερο μερίδιο. Καλά έκανε ο TS που το ανέφερε Προσωπικά θα ανεβάσω περίπου 700gb ... Απλά θα κάνουν 1 χρόνο (τουλάχιστον) να ανέβουν... Πράγματα που δεν είναι προσωπικά και δεν με ενδιαφέρει αν τα χρησιμοποιήσει και άλλος και πράγματα που μπορεί οποισδήποτε να τα βρει αν τα ψάξει. Ίσως κάνω και 2ο λογαριασμό... Άμα ήταν στα Αγγλικά και καταλάβαινα τι γινόταν θα έκανα 5 λογαριασμούς...
Razor_7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μας φάγανε οι Ρώσσοι και οι Κινέζοι!Εδώ για 10TB cloud storage 1
Technology fan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μας φάγανε οι Ρώσσοι και οι Κινέζοι! Εδώ για 10TB cloud storage Δεν έχει client.... οπότε λιγάκι άχρηστο το να δίνεις τόση χωρητικότητα... 1
beastie74 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ isay Από το desktop δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμα login αλλα έγινε από το κίνητο και έβγαλε το 1TB 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα