Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω τον topic starter. Αν μπορεί κάποιος να γράψει (πως τα γράφω αυτά τα ανάποδα N με περισπωμένες) και να τα μεταφράσει τα παρακάτω θα του ήμουν ευγνώμων. (Δεν γίνονται copy paste...)

ScreenShot2014-01-09at74130PM_zps0871943 

Τα βασικά είναι exit το τελευταίο, 3ο και 4ο Sync φακέλων και αρχείων, 5ο Open Folder, 6o Download File, 7o Redirect στο σαιτ, 8o License agreement (όχι και τόσο βασικό) :D.

• Like 2
Δημοσ.

Αν και μου φαινεται οταν θα θελω να ανεβασω πραγματα θα πρεπει να τρεχω με Chrome γτ με Firefox μου βγηκαν τα ματια.

Thnx τον TS..

Ευκολη και γρηγορη διαδικασια..

Για να γινει upload θελει το client σωστα?

Ή γινεται και μεσα απο το mail?

Μεχρι τι μεγεθους πρεπει να ναι max το καθε αρχειο.

Thnx in advance

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνει auto sync όπως το dropbox?

Ναι εγώ που δοκίμασα να βάλω μια φωτο στο φάκελο, την έκανε και upload...

Ωραίος, καλή φάση.

Για τους αλεπούδες εδώ το addon: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/s3google-translator/ για αυτόματο translate

[tick στο κουτί για αυτόματο translate και μετά δεξί κλίκ στην μπάρα να φύγει, θα κάνει το translate μετά αυτόματα]

?di=913893552093

Thnx @TS isay

Επεξ/σία από Razor_7
  • Like 2
Δημοσ.

για την μεταφραση με adroid κινητο τουλαχιστον γινεται με το google translate. βγαζεις φωτο το κειμενο και στη συνεχεια το μεταφραζεις

Δημοσ.

Οκ και απο μενα..

απορω παντως ποσα ΤΒ θα δωσουν... φανταστειτε οτι μπορει να ειναι χιλιαδες... :)

Από όσο είχα διαβάσει, το ότι δίνουν στον κάθε χρήστη 1 TB δεν σημαίνει ότι από την εγγραφή σου, αφιερώνουν έναν σκληρό δίσκο αποκλειστικά σε εσένα άρα 1000 χρήστες = 1000 TB δεσμευμένα κατευθείαν.

Εγώ πιστεύω ότι έχουν έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, όπου τον μοιράζονται οι χρήστες. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όσοι χρήστες γραφτούν δεν πρόκειται να ανεβάσουν 1 tb και πιστεύω, τουλάχιστον στην χώρα μας, με το ζόρι μερικά gb. Θυμάμαι που κάτι αντίστοιχο έγινε και με το gmail, όταν ανακοίνωσε 10 gb αποθηκευτικό χώρο. Όλοι τρέξαν στο gmail(μαζί και με εμένα) άλλο βέβαια που ακόμα και τώρα, τόσα χρόνια μετά, τα email μου καταλαμβάνουν 120 mb.

Απλά τώρα με το σκάνδαλο της nsa, είπαν να αποκτήσουν ένα μεγαλύτερο μερίδιο.

Καλά έκανε ο TS που το ανέφερε

• Like 1
Δημοσ.

Από όσο είχα διαβάσει, το ότι δίνουν στον κάθε χρήστη 1 TB δεν σημαίνει ότι από την εγγραφή σου, αφιερώνουν έναν σκληρό δίσκο αποκλειστικά σε εσένα άρα 1000 χρήστες = 1000 TB δεσμευμένα κατευθείαν.

Εγώ πιστεύω ότι έχουν έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, όπου τον μοιράζονται οι χρήστες. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όσοι χρήστες γραφτούν δεν πρόκειται να ανεβάσουν 1 tb και πιστεύω, τουλάχιστον στην χώρα μας, με το ζόρι μερικά gb. Θυμάμαι που κάτι αντίστοιχο έγινε και με το gmail, όταν ανακοίνωσε 10 gb αποθηκευτικό χώρο. Όλοι τρέξαν στο gmail(μαζί και με εμένα) άλλο βέβαια που ακόμα και τώρα, τόσα χρόνια μετά, τα email μου καταλαμβάνουν 120 mb.

Απλά τώρα με το σκάνδαλο της nsa, είπαν να αποκτήσουν ένα μεγαλύτερο μερίδιο.

Καλά έκανε ο TS που το ανέφερε

Προσωπικά θα ανεβάσω περίπου 700gb ... Απλά θα κάνουν 1 χρόνο (τουλάχιστον) να ανέβουν...

Πράγματα που δεν είναι προσωπικά και δεν με ενδιαφέρει αν τα χρησιμοποιήσει και άλλος και πράγματα που μπορεί οποισδήποτε να τα βρει αν τα ψάξει. Ίσως κάνω και 2ο λογαριασμό... Άμα ήταν στα Αγγλικά και καταλάβαινα τι γινόταν θα έκανα 5 λογαριασμούς...  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...