Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλά δεν είπες τίποτα για μας τους υπόλοιπους. Περίμενες να μας το πει ο isay για να εμφανιστείς! Κρίμα...

ρε μαν πιστευα οτι ολοι εδω ειμαστε σκυλια του ιντερνετ και το ηξεραν,αν και δεν το σκεφτηκα να πω την αληθεια......ολη μερα στο ποδι που να μεινει μυαλο

• Like 2
Δημοσ.

Δεν στη λέω, για μένα είναι επαρκής η δικαιολογία, απλά όμως είναι καλό να το σκεφτόμαστε πως τα καλά τα μοιραζόμαστε.

εχεις δικιο μαν

Δημοσ.

Πάντως εμένα 100gb μου εμφανίζει αν και έκανα την διαδικασία και κατέβασα και την εφαρμογή κανονικά

πριν βαλεις το app και κανεις λογκ ιν πρεπει να πατησεις να παρεις το 1 γιγα και μετα

Δημοσ.

Πάντως εμένα 100gb μου εμφανίζει αν και έκανα την διαδικασία και κατέβασα και την εφαρμογή κανονικά

Συνδέθηκες μέσω της εφαρμογής;

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον ts! Θα ήθελα αν κάποις μπορεί να εξηγήσει τον τρόπο χρήσης του cloud.

(Δεν έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν κάποια τέτοια υπηρεσία και δεν μπορώ να ανεβάσω τον φάκελο που θέλω.)

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά έφτιαξα άλλο λογαριασμό από τον υπολογιστή και τον έλαβα τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο κανονικά. Μάλλον επειδή τα έκανα τα βήματα από το κινητό δε δούλεψε στην αρχή. Τώρα όμως δεν μπορώ να λάβω και στον πρώτο λογαριασμό τον επιπλέον χώρο αν και επαναλαμβάνω τη διαδικασία από τον υπολογιστή. Μάλλον επειδή χρησιμοποίησα το ίδιο νούμερο κινητού για επιβεβαίωση και στους δύο λογαριασμούς? Πατάω το μαύρο κουμπί και απλά με πηγαίνει στο cloud χωρίς να βγάζει κάποιο pop up όπως την πρώτη φορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...