vrwmiaris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Αλλά δεν είπες τίποτα για μας τους υπόλοιπους. Περίμενες να μας το πει ο isay για να εμφανιστείς! Κρίμα... ρε μαν πιστευα οτι ολοι εδω ειμαστε σκυλια του ιντερνετ και το ηξεραν,αν και δεν το σκεφτηκα να πω την αληθεια......ολη μερα στο ποδι που να μεινει μυαλο 2
lefta_yparxoun Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν στη λέω, για μένα είναι επαρκής η δικαιολογία, απλά όμως είναι καλό να το σκεφτόμαστε πως τα καλά τα μοιραζόμαστε. 1
vrwmiaris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν στη λέω, για μένα είναι επαρκής η δικαιολογία, απλά όμως είναι καλό να το σκεφτόμαστε πως τα καλά τα μοιραζόμαστε. εχεις δικιο μαν
manos89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω τον ts. μια ερωτηση παιδια επειδη πρωτη φορα ασχολουμαι με cloud services. πως κανουμε upload;
Bezbozny Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Πάντως εμένα 100gb μου εμφανίζει αν και έκανα την διαδικασία και κατέβασα και την εφαρμογή κανονικά
vrwmiaris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Πάντως εμένα 100gb μου εμφανίζει αν και έκανα την διαδικασία και κατέβασα και την εφαρμογή κανονικά πριν βαλεις το app και κανεις λογκ ιν πρεπει να πατησεις να παρεις το 1 γιγα και μετα
mathsrule Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Πάντως εμένα 100gb μου εμφανίζει αν και έκανα την διαδικασία και κατέβασα και την εφαρμογή κανονικά Συνδέθηκες μέσω της εφαρμογής;
parasaser Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 εγώ με εφαρμογή συνδέθηκα, κανένα πρόβλημα ευχαριστώ τον topic starter 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μόλις πρόσεξα ότι μπορείς να κάνεις μέιλ μόνο με αριθμούς της τάξης [email protected] και μου άρεσε η ιδέα του μέιλ ίδιο με το κινητό. 1
sokratis11314 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ τον ts! Θα ήθελα αν κάποις μπορεί να εξηγήσει τον τρόπο χρήσης του cloud. (Δεν έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν κάποια τέτοια υπηρεσία και δεν μπορώ να ανεβάσω τον φάκελο που θέλω.) 1
Bezbozny Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Τελικά έφτιαξα άλλο λογαριασμό από τον υπολογιστή και τον έλαβα τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο κανονικά. Μάλλον επειδή τα έκανα τα βήματα από το κινητό δε δούλεψε στην αρχή. Τώρα όμως δεν μπορώ να λάβω και στον πρώτο λογαριασμό τον επιπλέον χώρο αν και επαναλαμβάνω τη διαδικασία από τον υπολογιστή. Μάλλον επειδή χρησιμοποίησα το ίδιο νούμερο κινητού για επιβεβαίωση και στους δύο λογαριασμούς? Πατάω το μαύρο κουμπί και απλά με πηγαίνει στο cloud χωρίς να βγάζει κάποιο pop up όπως την πρώτη φορά.
thodoris_9 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μόλις το έκανα και όλα κύλησαν άψογα, όπως ακριβώς στην περιγραφή. Ευχαριστώ και από μένα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα