tryf3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Εγω παντως δεν καταφερα να παρω το 1tb. Στο βημα 6 δεν μου εβγαλε την μεγαλη εικονα για να την πατησω! Ευχαριστω παντως! οκ τελικα και απο εμενα! Εκανα αλλον λογαριοσμο και το δεχτηκε. Εφταιγε μαλλον το οτι προσπαθουσα να το κανω απο ipad!
nemesiskp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Feedback:Καλα ολα μεχρι στιγμης,απλα με 1mbit upload θα παρει λιγο χρονο. 1
Sanuna Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ξέρετε πως μπορώ να δω το πόσο ελεύθερο storage έχει μείνει?
MasterX Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Οκ και απο μενα..απορω παντως ποσα ΤΒ θα δωσουν... φανταστειτε οτι μπορει να ειναι χιλιαδες...
newtech Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Το mail.ru δίνει σε όλους δωρεάν cloud storage 1ΤΒ. Έτσι κι αλλιώς δίνει 100GB αλλά με την παρακάτω διαδικασία πάτε στο 1ΤΒ για πάντα. Δεν χρειάζεται ρώσικο proxy για τη διαδικασία. Το promo λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2014 Πηγαίντε στη διεύθυνση http://e.mail.ru/signup?from=login&lang=en_US και φτιάξτε ένα λογαριασμό. Αν δώσετε απάντηση ασφαλείας δεν χρειάζεται να δώσετε κινητό. Κάντε login στο email σας. Μετά πηγαίντε στη σελίδα http://cloud.mail.ru/promo/ Πατήστε το μεγάλο μαυρο κουμπί στο κάτω μέρος μέρος της σελίδας Πατήστε το μπλε κουμπι στο κάτω μέρος του άσπρου παραθύρου Βάλτε το τικ και πατήστε το άσπρο κουμπι στο κάτω μέρος του άσπρου παραθύρου Κάντε κλικ στην μεγάλη εικόνα (βλ εικόνα1 παρακάτω) Στο άσπρο παράθυρο διαλέξτε τι client να εγκατασταθεί (smartphone ή H/Y - windows,mac,linux). Βλέπε εικόνα2 παρακάτω. Κατέβασε τον client και εγκατέστησε τον. Να σημειώσω εδώ οτι η εγκατάσταση είναι προσωρινά απαραίτητη και μετά μπορεί να αφαιρεθεί, χωρίς να χαθεί το 1ΤΒ. Ανοίξτε τον client και κάντε login με τα στοιχεία του email (ΠΛΗΡΕΣ email μαζί με το @mail.ru) που φτιάχτηκε στο βήμα 1 Πηγαίντε στη σελίδα του cloud ( http://cloud.mail.ru/ ) και κάντε refresh. Τώρα έχετε 1ΤΒ cloud storage Εικόνα1 Εικόνα2 Διευκρινήσεις: Δεν εχω κάνει εκτενές beta testing οπότε δεν ξέρω τι παίζει απο ταχύτητες και bugs Δεδομένου οτι ειναι ρώσικα, θα προτεινα να μην ανεβάζετε αρχεία με ελληνικά ονόματα (π.χ. ΕικόνεςΜου.rar ). Δεν το δοκίμασα, δεν ξέρω τα αποτελέσματα. Σχόλια του τύπου «Δεν ανεβάζω υλικό σε cloud storage» θα τα θεωρήσω αστεία γιατί η απάντηση ειναι «Κωδικοποίηση με truecrypt ή rar - εννοείται βαρβάτος κωδικός» Είστε ευπρόσδεκτοι να προσθέσετε σχόλια και feedback που θα βοηθήσει άλλους insomniacs Большое спасибо (αφου απαγορευονται τα GREEKLISH λογικα απαγορευονται και τα RUSSIANISH) Ξέρετε πως μπορώ να δω το πόσο ελεύθερο storage έχει μείνει? Το γραφει και στο APP (δεξι click) και στην σελιδα (στα αριστερα) 1
captnemo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασε τον client και εγκατέστησε τον. Να σημειώσω εδώ οτι η εγκατάσταση είναι προσωρινά απαραίτητη και μετά μπορεί να αφαιρεθεί, χωρίς να χαθεί το 1ΤΒ. Πρέπει να τον αφαιρέσουμε;Χρειάζεται σε κάτι;
Technology fan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Να ευχαριστήσω τον topic starter. Αν μπορεί κάποιος να γράψει (πως τα γράφω αυτά τα ανάποδα N με περισπωμένες) και να τα μεταφράσει τα παρακάτω θα του ήμουν ευγνώμων. (Δεν γίνονται copy paste...) 1
louben Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 επιασε και σε εμενα.Αληθεια να σβησω τον client?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 επιασε και σε εμενα.Αληθεια να σβησω τον client? Eγω τον εσβησα απ'το 1ο δευτερολεπτο και εχω ακομη το 1ΤΒ. Μια χαρα!
BELL Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 μπορουμε να ανεβασουμε και αρχεια μεγαλυτερα απο 2gb μεσα απο το mail.ru?χωρις τον client? μπορουμε να ανεβασουμε και αρχεια μεγαλυτερα απο 2gb μεσα απο το mail.ru?χωρις τον client? δεν γινεται......μολις τωρα το προσεξα
isay Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασε τον client και εγκατέστησε τον. Να σημειώσω εδώ οτι η εγκατάσταση είναι προσωρινά απαραίτητη και μετά μπορεί να αφαιρεθεί, χωρίς να χαθεί το 1ΤΒ. Πρέπει να τον αφαιρέσουμε;Χρειάζεται σε κάτι; επιασε και σε εμενα.Αληθεια να σβησω τον client? Ο client (οποιαδήποτε έκδοση του) είναι απαραίτητος για να πάρεις το 1ΤΒ με την πρώτη επιτυχή σύνδεση. Μετά είναι δική σου επιλογή τι θα τον κάνεις. 1
N3CR4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 isay σε ευχαριστώ πολύ για το ποστ. Όλα ρολόι. 1
vrwmiaris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ολα δουλευουν μια χαρα,το εχω βαλει εδω και καιρο,απλα περιμενω μπας και βγαλουν κανα update με υποστηριξη και αγγλικων 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ολα δουλευουν μια χαρα,το εχω βαλει εδω και καιρο,απλα περιμενω μπας και βγαλουν κανα update με υποστηριξη και αγγλικων Αλλά δεν είπες τίποτα για μας τους υπόλοιπους. Περίμενες να μας το πει ο isay για να εμφανιστείς! Κρίμα... 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα