Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ενσωμάτωσε translator στον browser σου. Δε δουλεύει σε https Στη σελίδα του mail είναι στα Αγγλικά. Όταν μπαίνω στο cloud χάνω τη μπάλα με τα Ρώσικα.
mathsrule Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δε δουλεύει σε https Στη σελίδα του mail είναι στα Αγγλικά. Όταν μπαίνω στο cloud χάνω τη μπάλα με τα Ρώσικα. Τί να σου πω, εμένα μου βγάζει από πάνω ειδοποίηση εάν θέλω να μεταφράσει την σελίδα και πατάω ναι. 1
tryf3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Εγω παντως δεν καταφερα να παρω το 1tb. Στο βημα 6 δεν μου εβγαλε την μεγαλη εικονα για να την πατησω! Ευχαριστω παντως!
mathsrule Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Εγω παντως δεν καταφερα να παρω το 1tb. Στο βημα 6 δεν μου εβγαλε την μεγαλη εικονα για να την πατησω! Ευχαριστω παντως! Είναι το φόντο πάνω.
tryf3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Εγω παντως δεν καταφερα να παρω το 1tb. Στο βημα 6 δεν μου εβγαλε την μεγαλη εικονα για να την πατησω! Ευχαριστω παντως! Είναι το φόντο πάνω.Δυστυχώς δεν υπάρχει φόντο σε εμένα. Με το που πατάω το μπλε κουμπί με πετάει στο home.
mathsrule Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς δεν υπάρχει φόντο σε εμένα. Με το που πατάω το μπλε κουμπί με πετάει στο home. Έχεις επιλέξει format (Windows κτλ) ;
ret4rt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 1 τερα και για μένα! Ευχαριστώ τον topic starter! Έχει βρει κανείς πως μπορούμε να έχουμε το πρόγραμμα στα Αγγλικά; 3
Σαϊνόμπι Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Done και απο εμενα, ευχαριστω για την ενημερωση! 1
HQ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 1 τερα και για μένα! Ευχαριστώ τον topic starter! Έχει βρει κανείς πως μπορούμε να έχουμε το πρόγραμμα στα Αγγλικά; παιδες ψαχνω και εγω για το ιδιο (γλωσσα στην εφαρμογη) , δεν βρισκω κατι . ιδεες;
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Τί να σου πω, εμένα μου βγάζει από πάνω ειδοποίηση εάν θέλω να μεταφράσει την σελίδα και πατάω ναι. Μόνο στον chrome, αλλά οκ
makfil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ τον TS. Με τον Chrome η διαδικασία είναι πιο εύκολη 4
mathsrule Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μόνο στον chrome, αλλά οκ Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι υπάρχουν άτομα που εν έτη 2014 δεν χρησιμοποιούν Chrome; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα