mariakastoria Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος γνώστης του θέματος να με βοηθήσει με τη συγκεκριμένη εργασία διότι δεν έχω ιδέα από υπολογιστές? Ευχαριστώ
Thodoris_ink Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 τι περιλαμβάνει η εργασία? δώσε κάποιες λεπτομέρειες
TheELF Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος γνώστης του θέματος να με βοηθήσει με τη συγκεκριμένη εργασία διότι δεν έχω ιδέα από υπολογιστές? ΕυχαριστώΉσουν πολύ...συγκεκριμένη. Τι ακριβώς θες;;;
mariakastoria Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Επειδή το αρχείο της εργασίας είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορώ να το ανεβάσω εδώ,υπάρχει κάποιο e-mail να σας το στείλω ,για να γίνω και πιο κατανοητή???
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Αντί να το στέλνεις σε όποιον στο ζητάει με email μπορείς να το ανεβάσεις σε κάποιον file server όπως π.χ. το rapidshare.com ή το mediafire.com ή σε κάποια υπηρεσία cloud όπως το google drive ή το dropbox και να δώσεις το λινκ ώστε να το δει όποιος ενδιαφέρεται. Αν έχεις ήδη λογαριασμό gmail δοκίμασε το googledrive για να μην κάθεσαι να κάνεις εγγραφές. Απλά συνδέσου και ανέβασε το αρχείο. Μόλις ανέβει κάνε δεξί κλικ->Κοινή χρήση->Κοινή χρήση Εναλλακτικά μπορείς να το τσεκάρεις και στα εικονίδια που θα εμφανιστούν στο πάνω μέρος θα πατήσεις στο ανθρωπάκι με τον σταυρό. Πάτα Αλλαγή στο Ποιος έχει πρόσβαση. Επέλεξε το Οποιοσδήποτε διαθέτει τον σύνδεσμο και αντέγραψε το λινκ. Κάντο επικόλληση σε ένα μήνυμα και θα έχουν πρόσβαση όλοι.
mariakastoria Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά το ανέβασα στο dropbox... Το link είναι αυτό: https://www.dropbox.com/sh/q9c9jkhapoc7bac/Nykb703ST2
micos000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν, maria. Η εργασίας αυτή δεν είναι υπερβολικά δύσκολη και σου δίνει αναλυτικά τα βήματα. Το κακό είναι ότι είπες ότι δεν γνωρίζεις από υπολογιστές, οπότε τι θέλεις να κάνουμε εμείς; Να στην ετοιμάσουμε; Επίσης η εργασία ζητάει να κάνεις composition την τίγρη και με το δικό σου πρόσωπο και στο premiere να εισάγεις ένα βίντεο με τον εαυτό σου, καθώς και αναλυτικά screenshots που θα παίρνεις κατά τη διαδικασία. Άντε πες ότι σου τα κάνουμε όλα αυτά. Αν σε ρωτήσει ο καθηγητής π.χ. τι θα γινόταν αν στο θέμα με την τίγρη, στο 7ο βήμα κάναμε αντιστροφή στο άσπρο και στο μαύρο του layer mask ή αν premiere από που πας για να εξάγεις το project σε frames τι θα απαντούσες; Αν το έκανες εσύ θα ήξερες την απάντηση. Εγώ αν ήμουν καθηγητής θα έκανα τέτοιες πονηρές ερωτήσεις σε όλους για να σιγουρευτώ ότι ξέρουν τι κάνουν ή αν τα έκανε κάποιος άλλος.
nikS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μπράβο Μαρία. Πάντα ήθελα να βρω τέτοιες αναλυτικές οδηγίες για να εξασκηθώ με τα layers στο photoshop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα