Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδια.εχω την παρακατω motherboard ATI RC410 SB450 κ ενώ εχει 2 υποδοχες sata όταν συνδεω έναν σκλιρο δισκο που εχω δεν μου τον βλεπει.ο κυριος δισκος που εχω πανω είναι ενας ide κ θελω αυτων σαν δευτερο αλλα.....κ στο bios που μπηκα δεν βλεπω καμια ρυθμιση για sata.περα κ από την sata συνδεση κ αλλους 2 δισκους που εβαλα με ide συνδεση ουτε αυτους τους βλεπει.κανενας γνωστης να με βοηθησει;

Δημοσ.

Κοίτα στην πρώτη καρτέλα του Bios,εκεί είναι πάντα όλοι οι δίσκοι, μπορεί και τους sata να σου τους βγάζει σαν ide και στο ίδιο μενού με αυτούς και σε εμένα έτσι τους βγάζει.

Δημοσ.

Δεν βγάζει κάπου να λέει primary/secondary ide;;

Μπες στης επιλογές και δες τι επιλογές υπάρχουν εκεί,μπορεί π.χ. να είναι στο not installed και να πρέπει να το αλλάξεις σε auto για να δει τον δίσκο,δοκίμασε σε όλες της επιλογές μέχρι να βρεις τον δίσκο.

(ή ανέβασε καμιά φωτογραφία να δούμε τι επιλογές έχει)

Δημοσ.

καλησπερα...εχω ενα Macbook air 13.3 2008 και δεν μου βλεπει τον σκληρο δισκο..τι μπορω να κανω?οποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει μηνυμα

Δημοσ.

τελικα όλα οκ με τον δισκο.ειχε μια ρυθμιση καπου χομενη στον bios και ενεργοποιησα την υποδοχη sata και τωρα χαιρομαι τον καινουργιο σκληρο δισκο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...