Προς το περιεχόμενο

αξιζει το ΜΑΝΤΑ

l.t.drakops

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω παρει αυτο http://www.manta.com.pl/en/mid1005 και με αυτο http://www.ebw.gr/el/product/54513/Cable-USB-OTG-LogiLink-AA0035 συνδεω στην Micro USB ,η εξωτερικο σκληρο με τροφοδοσια(portable δεν τον βλεπει)η usb στικ, η ασυρματο ποντικι-πληκτρολογιο .Αυτο που δεν μπορεις να κανεις ειναι με αυτο http://www.ebw.gr/el/product/53654/CH0022-Cable-Mini-HDMI-Bulk-1-5m-Logilink-CH0022 να το συνδεεις με την ΤV μεσω της HDMI 1.3 (που δεν βλεπω να εχει)και με ασυρματο ποντικι να το κανεις και media player      [EDIT] το δικο μου βλεπω πως εχει Micro USB, ενω το δικο σου mini USB Εκτος απ τον αντιστοιχο OTG ανταπτορα,  δεν ξερω αν σημαινει κατι αλλο ως προς τις δυνατοτητες συνδεσης

Επεξ/σία από georgebi1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν γινεται να συνδεθει εξωτερικος σκληρος δισκος επανω;

αναφερόμουν στη χωρητικότητα της μπαταρίας πάντως.

όσο για δίσκο, σίγουρα μπορείς να συνδέσεις στικάκι. για δίσκο λίγο δύσκολα (χωρίς να μπορώ να ξέρω 100%) γιατί απαιτεί περισσότερο ρεύμα από τη θύρα....

Πόσο κρατάει δηλαδή η μπαταρία;

Με ενδιαφέρει απλά να βλέπω καμία ταινία ή να παίζω κανένα παιχνιδάκι. Χωρίς το WiFi ανοιχτό.

Των 7000 αντέχει κάνα 8-9ωρο. Με τα 3000 φαντάζομαι λιγότερα από 4 ώρες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

<p><span style="color:rgb(79,79,79);font-family:Tahoma;font-size:18px;font-weight:bold;">Σκεφτομαι να το παρω για τα μικρα να παιζουν μπας και σωθει το κινητο μου :fear:</span><span style="color:rgb(79,79,79);font-family:Tahoma;font-size:18px;font-weight:bold;"> </span><span style="color:rgb(79,79,79);font-family:Tahoma;font-size:18px;font-weight:bold;">.Εχει εγκατεστημενο το google play ?</span></p>

Σε ένα δίωρο θα το έχω στα χέρια μου. Θα μου το φέρει ένας φίλος γιατί είμαι εξωτερικό οπότε δεν μπορούσα να το παραγγείλω από Ελλάδα. Θα πω εντυπώσεις.

Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App

Το δούλεψα πολύ λίγο το ταμπλετ χθες. Απλή κατασκευή, μπαταρία που κρατάει 4 ώρες περίπου χωρίς WiFi, προς το παρόν δεν κολλάει. Η οθόνη είναι πολύ μέτρια αλλά είναι φυσιολογικό νομίζω για τέτοια τιμή. Προσωπικά θα το χρησιμοποιήσω μόνο για την προβολή ταινιών οπότε δεν έχω πολλές απαιτήσεις.

*το πακέτο περιλαμβάνει θήκη για το ταμπλετ, καλώδιο σύνδεσης με pc, ανταπτορα για να συνδέεις usb (πχ στικακι) και το τροφοδοτικό του.

Αποστολή από το ST25i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...