runner69 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Παρέλαβε κανένας άλλος; Ακόμα σιγή ασυρμάτου εδώ... Εγω πηρα σημερα ειδοποιητηριο για να παω να παραλαβω. Συνολικα 14 εργασιμες. 1
Nikki_Sixx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα παίδες το discovery. Σε σύγκριση με τις φωτογραφίες από αυτό το review. έχει εννοείται ένα οτι να 'ναι κουτί, το manual είναι διαφορετικό, τα άλλα όλα ίδια φαίνονται. Επίσης από κει που φορτίζει η θήκη (όχι το bluetooth) στο usb, έχει κάτι γρατζουνιές που σημαίνει ότι κάπου χρησιμοποιήθηκε για τη φόρτιση οπότε στάνταρ δεν είναι καινούριο. Σας επισυνάπτω και φωτογραφίες. Γράφει πάνω στο bluetooth 2 κωδικούς: ο ένας C 457A-D975 και ο άλλος FCC ID:AL8-D975 (οι κωδικοί είναι ίδιοι με το video του review). Στο κινητό με τη σύνδεση γράφει 9xxPlantronics. Με τo pair στο pc γράφει το ίδιο. Σύνοψη: Τι γίνεται γενικά? 2
lefta_yparxoun Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα το M1100 και του έκανα update πηγαίνοντας στη σελίδα http://www.plantronics.com/uk/support/myheadset/updater/ Δυσκολεύτηκα λίγο να κατεβάσω την εφαρμογή αλλά στη συνέχεια έγινε η αναβάθμιση και οι ρυθμίσεις που επέλεξα. Για την αυθεντικότητα της συσκευής είμαι σχεδόν σίγουρος μετά και το update. 1
runner69 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Ε αρα θα ειναι αυθεντικα. Καλο αυτο. Τωρα το αν προερχονται απο εταιριες κινητης τηλεφωνιας ή ειναι refurbished εχει μικροτερη σημασια με βαση τη τιμη τους. Αρκει να ειναι λειτουργικα.
Nikki_Sixx Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Η εφαρμογή του Android πάντως δεν μου κάνει σύνδεση. Το βλέπει πάλι σαν 9xxPlantronics. Τι σκ@τ@ ρε γαμώτο , να είναι μούφα ?
lefta_yparxoun Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Η εφαρμογή του Android πάντως δεν μου κάνει σύνδεση. Το βλέπει πάλι σαν 9xxPlantronics. Τι σκ@τ@ ρε γαμώτο , να είναι μούφα ? Ποιά εφαρμογή; εγώ το συνδέω από τις ρυθμίσεις.
vade23 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Plantronics backbeat go μολις παρελήφθει,ολοκαινουριο απο ότι φένεται και τέλειο.Μόνο που μου έβαλε αγγλικό φορτιστή..αλλα who cares φορτιζει απο usbάκι!!
runner69 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Παρελαβα και εγω τελικα. Το δεμα ηρθε απο Σιγκαπουρη. Το κουτακι και σε μενα ιδιο οπως εδω, ειχε manual της plantronics και ενα (μου φαινεται βρωμικο) μαυρο σακουλακι της plantronics (καλα αυτο δεν θα χρησιμοποιηθει). Οταν γινεται συνδεση και σε pc αλλα και στο κινητο γραφει κανονικα PLT_M1000, εγινε κανονικα αναβαθμιση του firmware απο το site της plantronics και εγκατεστησα για να δοκιμασω και αυτες τις δυο εφαρμογες. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plantronics.widget.ion&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plantronics.headsetservice Η πρωτη ειναι μονο ενα widget για να βλεπετε την μπαταρια, η δευτερη εχει και δυνατοτητα για ηχογραφηση εκτος του υπολοιπου της μπαταριας. (Διαβαστε την περιγραφη τους γιατι δεν λειτουργει σε ολες τις εκδοσεις android.) Το μονο "κακο" ειναι οτι το manual λεει για φορτιση με ρευμα 180mA και ο φορτιστης του (με το αυτοκολλητο plantronics) ειναι στα 600mA. lol Όταν είναι σε σύνδεση ΒΤ με το pc τσεκάρε αν στην διαχείριση συσκευών σου δείχνει στις πληροφορίες υλικού (αυτό είναι το tab αν θυμάμαι καλά -δεν είμαι σπίτι-) το FCC που βλέπω στη φωτογραφία. Το FCC της φωτογραφίας είναι το original που έχει δοθεί στην plantronics. Δες και πες μας. Αν και πλεον θεωρω οτι ειναι αυθεντικο, αλλα απο περιεργεια, βρηκε κανενας το παραπανω; Γιατι εγω στα properties της συσκευης στο device manager, δεν το βρηκα.
nutrialex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Παρελαβα και εγω τελικα. Το δεμα ηρθε απο Σιγκαπουρη. Το κουτακι και σε μενα ιδιο οπως εδω, ειχε manual της plantronics και ενα (μου φαινεται βρωμικο) μαυρο σακουλακι της plantronics (καλα αυτο δεν θα χρησιμοποιηθει). Οταν γινεται συνδεση και σε pc αλλα και στο κινητο γραφει κανονικα PLT_M1000, εγινε κανονικα αναβαθμιση του firmware απο το site της plantronics και εγκατεστησα για να δοκιμασω και αυτες τις δυο εφαρμογες. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plantronics.widget.ion&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plantronics.headsetservice Η πρωτη ειναι μονο ενα widget για να βλεπετε την μπαταρια, η δευτερη εχει και δυνατοτητα για ηχογραφηση εκτος του υπολοιπου της μπαταριας. (Διαβαστε την περιγραφη τους γιατι δεν λειτουργει σε ολες τις εκδοσεις android.) Το μονο "κακο" ειναι οτι το manual λεει για φορτιση με ρευμα 180mA και ο φορτιστης του (με το αυτοκολλητο plantronics) ειναι στα 600mA. lol Αν και πλεον θεωρω οτι ειναι αυθεντικο, αλλα απο περιεργεια, βρηκε κανενας το παραπανω; Γιατι εγω στα properties της συσκευης στο device manager, δεν το βρηκα. Όταν πόσταρα ειχα βρεί αυτό: Windows Vista/7: 1. Go to My Computer > Right click anywhere in white space press properties > Left Hand Column Press Device Manager 2. Find the Plantronics "Plantrenics" headset in the hardware list. (Generally under Human Interface Devices, HID-compliant device) 3. Right Click The headset in the device list, press properties. 4. Go to details section - Under the Property Drop down select Hardware ID's 5. You need to look for the following: HID\VID_047f&PID_xxxx The key party is 047f, if you find this, then it's genuine Plantronics with a typo in the USB drivers. If you cannot find 047f, then you may have a fake headset. Δεν κατάφερα να το διασταυρώσω όμως με ένα Μ55 που έχω. Δε ξέρω με αυτά που έχετε παραγγείλει εσείς. Σε Site: αυτή τη διεύθυνση όμως βάζοντας το FCC-ID's θα βρείτε ΟΛΑ οσα χρειάζεστε για να διαπιστώσετε αν είναι γνήσια. Στο πρώτο πεδίο βάζετε AL8 (τα τρια πρώτα στοιχεία του κωδικού που αντιστοιχεί στην PLANTRONICS) και στο δεύτερο τον υπόλοιπο ID πχ Μ1100. P.S. Κρατήστε αυτή την καταπληκτική σελίδα γιατί θα σας φανεί χρήσιμη άπειρες φορές. 2
runner69 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Όταν πόσταρα ειχα βρεί αυτό: Windows Vista/7: 1. Go to My Computer > Right click anywhere in white space press properties > Left Hand Column Press Device Manager 2. Find the Plantronics "Plantrenics" headset in the hardware list. (Generally under Human Interface Devices, HID-compliant device) 3. Right Click The headset in the device list, press properties. 4. Go to details section - Under the Property Drop down select Hardware ID's 5. You need to look for the following: HID\VID_047f&PID_xxxx The key party is 047f, if you find this, then it's genuine Plantronics with a typo in the USB drivers. If you cannot find 047f, then you may have a fake headset. Δεν κατάφερα να το διασταυρώσω όμως με ένα Μ55 που έχω. Δε ξέρω με αυτά που έχετε παραγγείλει εσείς. Σε Site: αυτή τη διεύθυνση όμως βάζοντας το FCC-ID's θα βρείτε ΟΛΑ οσα χρειάζεστε για να διαπιστώσετε αν είναι γνήσια. Στο πρώτο πεδίο βάζετε AL8 (τα τρια πρώτα στοιχεία του κωδικού που αντιστοιχεί στην PLANTRONICS) και στο δεύτερο τον υπόλοιπο ID πχ Μ1100. P.S. Κρατήστε αυτή την καταπληκτική σελίδα γιατί θα σας φανεί χρήσιμη άπειρες φορές. To εψαξα αυτο και στο Hardware IDS γραφει BTHENUM\{0000111e-0000-1000-8000-00805f9b34fb}_VID&00010055_PID&000c και δεν ξερω μηπως εχει σχεση και με τον driver. Ερωτηση: λεει μεσα στο βιβλιαρακι του M1100 οτι "Call button" πληκτρο Take a call or end it (1 tap) Transfer a call to/from headset (1-second press during call) Αλλα εγω κατα τη διαρκεια της κλησης ουτε μπορω να μεταφερω την κληση στο τηλεφωνο αν πατησω το κουμπακι για 1 sec αλλα και δεν μπορω και να την τερματισω απο το bluetooth παρα μονο απο το τηλεφωνο. Στους υπολοιπους δουλευει; Κλεινει η κληση με ενα κλικ ή και μεταφερεται;
runner69 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ερωτηση: λεει μεσα στο βιβλιαρακι του M1100 οτι "Call button" πληκτρο Take a call or end it (1 tap) Transfer a call to/from headset (1-second press during call) Αλλα εγω κατα τη διαρκεια της κλησης ουτε μπορω να μεταφερω την κληση στο τηλεφωνο αν πατησω το κουμπακι για 1 sec αλλα και δεν μπορω και να την τερματισω απο το bluetooth παρα μονο απο το τηλεφωνο. Στους υπολοιπους δουλευει; Κλεινει η κληση με ενα κλικ ή και μεταφερεται; Καποιος για το παραπανω;
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ούτε εγώ το κατάφερα αυτό με τον τερματισμό κλήσης. 1
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Ούτε εγώ το κατάφερα αυτό με τον τερματισμό κλήσης.
runner69 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Τι κουλό είναι τώρα αυτό; θα πρέπει όταν είμαστε έξω να κρατάμε και το τηλ στο χέρι; Για να δούμε και τα αλλά παιδιά
Salvation81 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Αν και το Μ1100 δεν το εχω χρησιμοποιησει μεχρι στιγμης δεν εχω βρει bluetooth handsfree Που να Μην κλεινει την γραμμη με το Ιδιο κουμπι με το οποιο απανταει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις