dimip Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ναι από ταμπλετ είμαι τσέκαρα το λινκ και φαίνεται το ίδιο εκτός που στο σημείο που γράφει R εμένα έχει 2 αριθμούς εκεί και όχι ένα... Τα υπόλοιπα είναι τα ίδια. υπάρχει κάτι που με το serial να τσεκάρω αν είναι original και να όχι fake? Φωτογραφίες σε λίγο... Πάντως οι φωνητικές εντολές δουλεύουν όλες....
lionheart75 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Mάλιστα... Εγώ ακόμα τίποτα, εν αναμονή. Παρήγγειλα τα BackBeat GO bt ακουστικά plantronics.
achilles_g_ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ακριβώς(ήρθε από Ασία μεριά) το πήρα πριν λίγο είμαι δουλειά θα γράψω ποιο βράδυ... Αλλά πάμε μάλλον για fake και dispute... Ήρθε σε no name συσκευασία μέσα σε ένα σακουλάκι.... Που μπορώ να τσεκάρω για fake το Plantronics ? (η συσκευασία είναι σίγουρα) Sent from my Nexus 7 Το white box σημαίνει ότι έρχεται σε άλλη συσκευασία πάντως. Για fake δεν νομίζω, για refurbished δεν ξέρω...
dimip Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Προσπαθώ να βρω κάτι να τσεκάρω με το serial number, αλλά δεν βρίσκω... Μάλλον αν στείλω μια φωτογραφία στην Plantronics... Εμένα είναι όπως αυτή την φώτο http://www.cravingtech.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/Plantronics-Savor-M1100-Review-back.jpg η διαφορά με το άλλο review είναι στο σημείο R Έβαλα και την Android εφαρμογή και μου δείχνει μπαταρία και υπόλοιπο ώρας....
nutrialex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Συνδεσέ το με με bluetooth με τον υπολογιστή και πές μας τι όνομα του δίνει το PC. Mόνο έτσι θα καταλάβεις αν είναι original.! Πρέπει να είναι κάτι σαν PLT_......
runner69 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Προσπαθώ να βρω κάτι να τσεκάρω με το serial number, αλλά δεν βρίσκω... Μάλλον αν στείλω μια φωτογραφία στην Plantronics... Εμένα είναι όπως αυτή την φώτο http://www.cravingtech.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/Plantronics-Savor-M1100-Review-back.jpg η διαφορά με το άλλο review είναι στο σημείο R Έβαλα και την Android εφαρμογή και μου δείχνει μπαταρία και υπόλοιπο ώρας.... Οταν μπορεσεις βαλε μια φωτο γιατι αυτη σε μεγενθυση δεν φαινεται καλα. Αυτη την εφαρμογη εβαλες; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plantronics.widget.ion
dimip Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Στο PC με win 8.1 όταν το συνδέσω μέσω USB γράφει installing M1100,και όταν το κάνω pair στο PC, γράφει PLT_M1100 Και το κουτί κάτι γράφει πάνω τελικά :-P The headset is sourced directly from service carriers. The headset and other items are repackaged. The original retail packaging is not used. Μάλλον δηλαδή είναι από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας... Αν είναι έτσι δεν με χαλάει... Θα το δουλέψω σκ και θα δω.. Πάντως σε μια κλήση που έκανα μου είπαν ότι ακούγομαι καθαρά.. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2014 από dimip 1
nutrialex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 100% original λόγω α) κωδικού FCC, β) PLT_
dimip Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Από τον κωδικό που το κατάλαβες; υπάρχει κάπου να τσεκάρω;;; Sent from my Nexus 7
nutrialex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Από τον κωδικό που το κατάλαβες; υπάρχει κάπου να τσεκάρω;;; Sent from my Nexus 7 Όταν είναι σε σύνδεση ΒΤ με το pc τσεκάρε αν στην διαχείριση συσκευών σου δείχνει στις πληροφορίες υλικού (αυτό είναι το tab αν θυμάμαι καλά -δεν είμαι σπίτι-) το FCC που βλέπω στη φωτογραφία. Το FCC της φωτογραφίας είναι το original που έχει δοθεί στην plantronics. Δες και πες μας. 1
runner69 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Και το κουτί κάτι γράφει πάνω τελικά :-P The headset is sourced directly from service carriers. The headset and other items are repackaged. The original retail packaging is not used. Μάλλον δηλαδή είναι από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας... Αν είναι έτσι δεν με χαλάει... Θα το δουλέψω σκ και θα δω.. Πάντως σε μια κλήση που έκανα μου είπαν ότι ακούγομαι καθαρά.. Αν ειναι ετσι τοτε μια χαρα. ΥΓ. Επειδη το εκανες edit και μπορει καποιοι να μην το δουν, το εκανα quote.
filippos001 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Αλλος παιδια , εχει παραλαβει? Αν ειναι τουλαχιστον refurbished κ οχι fake , λεω να χτυπησω κ γω το savor !
lionheart75 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Εγώ ακόμα περιμένω. Πάμε για τρίτη βδομάδα...
runner69 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Μια από τα ίδια και εδώ στην αναμονή. Πάμε στην 11η εργάσιμη.
lionheart75 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Παρέλαβε κανένας άλλος; Ακόμα σιγή ασυρμάτου εδώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις