FiKiFiKi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τελικά πήρα το Plantronics ML10 λόγω τιμής και τρόπου στερεώματος στο αυτί. Πλήρωσα με paypal, η πληρωμή και η χρέωση έγιναν κανονικά. Ευχαριστώ τον TS και όλους για τη βοήθεια! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2014 από FiKiFiKi
runner69 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Η πληρωμή με paypal γίνεται μέσα στη σελίδα του και όχι απευθείας στο paypal με βάση κάποια στοιχεία του. Οπότε δεν ξερω κατα πόσο είναι ασφαλής :-/ Τι εννοεις; στη σελιδα του paypal πηγαινεις. Δεν υπαρχει κανενα θεμα με αυτο.
maroulisk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Εγω λογο οτι την συγκεκριμένη εταιρια την χρησιμοποιω χρονια θα πω απλα προσεχτε απο που και απο ποιον θα το παρετε.... κυκλοφορουν παρα πολλα αντιγραφα και στην αρχη την ειχα πατηση και εγω ο λογος για το οτι κανουν κακη τριτικη ειναι απλα γιατί ενω εχουν παρει μαιμου δεν εχουν τον ηχο που πρεπει και νομιζουν οτι ειναι το γνησιο ενω θελει μπανανα να φαει .... η τιμη ειναι πολυ υποπτη για μενα και πρωσωπικα δεν θα το επερνα [ το εχω] κανει για skype και πραγματικα για μενα ειναι η καλυτερη εταιρεια 1
Nikki_Sixx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Και ψήθηκα πολύ... Αλλά διάβασα λίγο τα reviews για το site απο τα 3 Link που ανέβασε το παλικάρι πιο πάνω και οι κριτικές είναι πολλές και σχεδόν όλες το κράζουν και μάλιστα άσχημα. Οπότε κάτι τρέχει, δεν φαίνεται καθόλου αξιόπιστο...
achilles_g_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Βγαίνει 975 se. Ίσως γι αυτό η χαμηλότερη τιμή. Όπως υπάρχουν αρνητικές αξιολογήσεις υπάρχουν και θετικές. Θα φανεί. Υπάρχει και το PayPal. Επίσης τα μαϊμού κάνουν 19$. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2014 από achilles_g_
Nikki_Sixx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Λες δηλαδή οτι είναι οκ για παραγγελία ? Ε αν είναι σκατά, γιατί να μπλέκεις μετά μέσω paypal κλπ? Τεσπα, το Voyager Legend είναι λίγο καλύτερο από το Discovery ?
runner69 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Απο οτι φαινεται ειναι λιγο ρισκο αυτη η παραγγελια λογω του καταστηματος αλλα τελικα παρηγγειλα το Plantronics Savor M1100. Θα δουμε τι θα παρουμε... Ευχαριστω τον achilles_g
achilles_g_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Εάν είναι σκατά φυσικά και αξίζει να μπλέξεις.
Nikki_Sixx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Άντε το παρήγγειλα κι εγώ... Μακάρι να μη γίνει καμιά πουστιά. Ευχαριστώ τον TS.
equilibrium Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Τελικά πήρα το Plantronics ML10 λόγω τιμής και τρόπου στερεώματος στο αυτί. Πλήρωσα με paypal, η πληρωμή και η χρέωση έγιναν κανονικά. Ευχαριστώ τον TS και όλους για τη βοήθεια! Μεγια. Μπορει να συνδεθει και στο λαπτοπ για χρηση skype?
FiKiFiKi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μεγια. Μπορει να συνδεθει και στο λαπτοπ για χρηση skype? Ευχαριστώ, ιδέα δεν έχω, εγώ το θέλω για το κινητό μόνο.
takjar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά BT-handsfree (επώνυμα και ανώνυμα) μέχρι να χαλάσουν, να τα χάσω ή να μην με βολεύουν.Εγώ έχω εδώ και μερικούς μήνες το VOYAGER PRO HD και είμαι πιο ικανοποιημένος από ποτέ. Μέχρι και στο γυμναστήριο το χρησιμοποιώ. Στο tablet επίσης συνδέεται και το βλέπει σαν pc. Το πιο απίστευτο που κάνει, είναι ότι όταν κάνω stop ή pause κάτι που ακούω στο κινητό κάνει resume κάτι που άκουγα πριν από λίγο στο tablet.
dimip Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 δεν νομιζω γιατι τοτε κανεις καταγγελια στο paypal και μπαινουν σε scam list κοινός απατεωνες και για κανα 2-3 χρονια δεν μπορουν να πουλησουν ξανα απο Paypal. 1
runner69 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Οι προσφορες τους παντως υποτιθεται οτι ειχαν καποιες ωρες ληξης, το καθενα, αλλα βλεπω οτι ανανεωθηκε η αντιστροφη μετρηση οπως πχ. σε αυτο. http://uk.cellphoneshop.net/m1100savor.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις