lefta_yparxoun Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Νομίζω πως το Amazon έχει αλλάξει πολιτική από τότε που χρεώνει τις αποστολές δεν αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής ούτε σε περίπτωση εγγύησης.
ssof Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Εκτός αυτού άμα είναι πνιγμένο κάνει μπαμ και δεν σε καλύπτει οποιαδήποτε εγγύηση
ChrisN.S. Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα και από εμένα. Έχω κάποιο διάστημα και εγώ το m1100 που το αγόρασα με αυτήν την προσφορά αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα. Γενικά έχω κακή ποιότητα κλήσης και παράπονα από τους συνομιλητές μου ότι δεν με ακούν καθαρά. Σας έχει παρουσιαστεί κάτι τέτοιο; Αν όχι τι μπορώ να κάνω στην περίπτωση μου; Ευχαριστώ Μήπως έχεις το HTC One M7;
foivous Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντήσεις..αυτο που γίνεται με το να αναβοσβήνει κόκκινο οταν το βάζω στην θηκη φόρτισης τι σημαίνει ; Δεν το βρηκα στο manual..στην οθόνη δεν φορτίζει ..δείχνει μια γραμμή. Εαν κάποιος ξέρει ας μου δείξει την διαδικασια επιστροφής στο amazon. Ευχαριστω και παλι.
foivous Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Εχω στην κατοχη μου δυο θηκες φορτιστες για το 975.Οποιος χρειαζεται τετοια θηκη ας επικοινωνησει μαζι μου να του την δωσω,δεν θελω χρηματα. Ευχαριστω !
qsis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μεγια. Μπορει να συνδεθει και στο λαπτοπ για χρηση skype? το ml20 που έχω εγώ μπορεί και γενικά το συγκεκριμένο μου έχει προκύψει αριστη αγορά καλη ένταση και σε θόρυβο, άνετο και μυθική αυτονομία, το έχω φορτίσει μια φορά μόνο στο 6μηνο (το φοράω βέβαια κυρίως όταν οδηγώ) δε την αλλάζω ποτέ ξανά τη plantronics σε handsfree, ειδικά σε σχέση με κάτι σκουπιδο-samsung που είχα δοκιμάσει παλιότερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις