Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ρε μαγκες...πριν λιγες μερες εβαλα τα windows 8.1 στον υπολογιστη μου και δεν σκεφτηκα απο πριν να κοιταξω για τους drivers της καρτας για το ασυρματο δικτυο που τελικα αποδειχθηκε οτι σταματανε μεχρι τα windows 7..οποτε εχετε μηπως να μου προτεινετε κατι καποια καρτα για ασυρματη συνδεση σε desktop μιας κ το ρουτερ ειναι μακρια.που να ειναι σιγουρα συμβατη με τα 8.1???

Δημοσ.

λεγεται gn-wp01gs v1.1..lefteriss στα εφτα οταν εβαλα το cd μου ανοιξε κανονικα το προγραμμα για τους drivers τωρα που το εβαλα μου λεει οτι τα windows δεν ειναι δυνατο να τρεξουν αυτο το αρχειο..

Δημοσ.

Δεν θα κανεις αυτοματη εγκατασταση αλλα manual. θα πατησεις δεξι κλικ στο "Ο υπολογιστης" και στην καρτελα που θα σου βγαλει θα πατησεις "Διαχειριση" και στο παραθυρο που θα σου βγαλει θα πατησεις "Διαχειριση συσκευων" εκει λογικα θα σου εχει την καρτα με ενα κιτρινο ερωτηματικο εκει θα κανεις χειροκινητα την εγκατασταση και οχι αυτοματα, θα πρεπει να του πεις που ειναι ο  driver

Δημοσ.

οτι και αν κανω δεν το τρεχει δυστυχως και ουτε εχει κιτριβο ερωτηματικο ?! μου γραφει αυτο ακριβως..Μη δυνατη εκτελεση της εφαρμογης στον υπολογιστη

Δημοσ.

Οταν βαζεις το cd μεσα δεν θα πατησεις εκτελεση αλλα δεξι κλικ και ανοιγμα για να δεις τι εχει μεσα το cd καπου εκει στους φακελους που θα βρεις θα ειναι και ο φακελος με τους drivers

ΤΙ windows εβαλες 32 η 64 bit?

• Like 1
Δημοσ.

Α εισαι σχετικα κοντα στο ρουτερ μπορεις να παρεις και ενα usb στικακι με 7-8 ευρω. Εγω εναν τετοιο εχω και περνω ιντερνετ απο τον κατω οροφο.

http://www.skroutz.gr/s/2059241/TP-LINK-TL-WN725N.html

Αυτο εχω εγω και δουλευει μια χαρα και το βλεπουν αυτοματα τα 8 δεν θελει drivers

• Like 1
Δημοσ.

Φοβαμαι οτι ακομα και να δουλεψουν οι drivers δεν θα υποστηριζει το κλειδωμα του δικτυου γιατι εχει μονο wep & wpa και πλεον τα περισσοτερα ρουτερ εχουν wpa2

Δημοσ.

lllefteris σωστος..το εγκατεστησα τελικα και επειδη το δικτυο που εχω δεν ειναι απλο wep δεν μπορει να συνδεθει..ειμαι για.καινουργιο τελικα??ομως στα windows 7 πριβ πως δουλεψε η αποκρυπρογραφηση??ευχαριστω για τις προτασεις παιδια

ειμαι περιπου δεκα μετρα..ειναι στο διπλα δωματιο..οποτε λες για το usb??θα μου κανει.καλη δουλεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...