alexniko4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας ρε μαγκες...πριν λιγες μερες εβαλα τα windows 8.1 στον υπολογιστη μου και δεν σκεφτηκα απο πριν να κοιταξω για τους drivers της καρτας για το ασυρματο δικτυο που τελικα αποδειχθηκε οτι σταματανε μεχρι τα windows 7..οποτε εχετε μηπως να μου προτεινετε κατι καποια καρτα για ασυρματη συνδεση σε desktop μιας κ το ρουτερ ειναι μακρια.που να ειναι σιγουρα συμβατη με τα 8.1???
alexniko4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 λεγεται gn-wp01gs v1.1..lefteriss στα εφτα οταν εβαλα το cd μου ανοιξε κανονικα το προγραμμα για τους drivers τωρα που το εβαλα μου λεει οτι τα windows δεν ειναι δυνατο να τρεξουν αυτο το αρχειο..
SPANK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε δεξί κλικ στο αρχείο και μετα compatibility mode και επέλεξε τα 7
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν θα κανεις αυτοματη εγκατασταση αλλα manual. θα πατησεις δεξι κλικ στο "Ο υπολογιστης" και στην καρτελα που θα σου βγαλει θα πατησεις "Διαχειριση" και στο παραθυρο που θα σου βγαλει θα πατησεις "Διαχειριση συσκευων" εκει λογικα θα σου εχει την καρτα με ενα κιτρινο ερωτηματικο εκει θα κανεις χειροκινητα την εγκατασταση και οχι αυτοματα, θα πρεπει να του πεις που ειναι ο driver
alexniko4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 οτι και αν κανω δεν το τρεχει δυστυχως και ουτε εχει κιτριβο ερωτηματικο ?! μου γραφει αυτο ακριβως..Μη δυνατη εκτελεση της εφαρμογης στον υπολογιστη
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Οταν βαζεις το cd μεσα δεν θα πατησεις εκτελεση αλλα δεξι κλικ και ανοιγμα για να δεις τι εχει μεσα το cd καπου εκει στους φακελους που θα βρεις θα ειναι και ο φακελος με τους drivers ΤΙ windows εβαλες 32 η 64 bit? 1
trujillo2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 εκτος αν υπαρχει πληρη ασυμβατοτητα με τα win8 . οποτε η επιστρεφεις στα 7 η' πας για νεα καρτα δικτυου
alexniko4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 εβαλα 64αρια πανω...trujillo2008 πολυ το φοβαμαι.πως ναι...εχετε.καμια.να μου προτεινετε μεχρι 20 ευρω;
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Α εισαι σχετικα κοντα στο ρουτερ μπορεις να παρεις και ενα usb στικακι με 7-8 ευρω. Εγω εναν τετοιο εχω και περνω ιντερνετ απο τον κατω οροφο. http://www.skroutz.gr/s/2059241/TP-LINK-TL-WN725N.html Αυτο εχω εγω και δουλευει μια χαρα και το βλεπουν αυτοματα τα 8 δεν θελει drivers 1
trujillo2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 κανε ομως πρωτα αυτο που σου ειπε ο llllefteris . με δεξι κλικ δες τα περιεχομενα του cd ενδεικτικα μια καρτα που ρωτησες http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612526
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Φοβαμαι οτι ακομα και να δουλεψουν οι drivers δεν θα υποστηριζει το κλειδωμα του δικτυου γιατι εχει μονο wep & wpa και πλεον τα περισσοτερα ρουτερ εχουν wpa2
alexniko4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 lllefteris σωστος..το εγκατεστησα τελικα και επειδη το δικτυο που εχω δεν ειναι απλο wep δεν μπορει να συνδεθει..ειμαι για.καινουργιο τελικα??ομως στα windows 7 πριβ πως δουλεψε η αποκρυπρογραφηση??ευχαριστω για τις προτασεις παιδια ειμαι περιπου δεκα μετρα..ειναι στο διπλα δωματιο..οποτε λες για το usb??θα μου κανει.καλη δουλεια;
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δουλευει σαν συσκευη αλλα οχι τα πρωτοκολλα της συσκευης. Μπερδεμα δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα