Προς το περιεχόμενο

Αγορά εκτυπωτή


mr.boor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω εκτυπωτή για φοιτητική χρήση. Διάβασα και κάποια σχετικά θέματα δεν μπορώ να πω ότι με βοήθησαν. Πιστεύω ότι προτιμότερο θα είναι να αγοράσω laser εκτυπωτή γιατί ασπρόμαυρα θα εκτυπώνω. Βέβαια είμαι αρκετά άσχετος στο θέμα των εκτυπωτών οπότε δεν ξέρω τι συμφέρει laser/inkjet. Πόσο που διαθέτω έως 100 ευρώ (ίσως και λίγα παραπάνω για κάτι καλύτερο).

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.  :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ψαχνόμουν πριν λίγους μήνες. Σε φτηνά μοντέλα μικρές είναι οι διαφορές και τα μελάνια κοντά στα 20 ευρώ, ιδίως τα cannon είναι πο τσιμπημένα.

 

Προσωπικά κατέληξα στον HP 3515 με ενσωματωμένο scanner/φωτοτυπικό, που υποστηρίζει και εκτύπωση μέσω email. (Συνδέεται στο internet και στέλνεις ότι θέλεις να εκτυπώσεις μέσω mail π.χ. [email protected] από τη βιβλιοθήκη της σχολής για παράδειγμα.) Τα μελάνια του είναι στη μισή τιμή και κρατάνε και 2-3 φορές περισσότερο. Το scanner αρκετά καλό για οικιακή χρήση 180 σκαναρίσματα την πρώτη μέρα με μόλις 2 κολλύματα). Και αρκετά γρήγορος. 85 ευρώ νομίζω τον πήρα.

 

Οι laser πλέον βγαίνουν και έγχρωμοι αλλά είναι αρκετά πιο ενεργοβόροι. Η ταχύτητα δεν σε αφορά και τόσο αφού δεν θα τυπώνεις 300 σελίδες την ημέρα σκέψου ότι για οικιακή χρήση μιλάμε για διαφορά δευτερολέπτων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από ώρα μελέτης ήμουν σχεδόν έτοιμος να πάρω αυτόν που μου πρότεινες, αλλά μου ήρθε newsletter του e-shop με αυτόν τον εκτυπωτή σε προσφορά EPSON workforce WF-2510WF, μου φαίνεται καλύτερος. Αλλά δεν ξέρω τα μελάνια του κλπ πόσο θα μου κοστίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μηπως αυτος εδω ειναι καλος http://www.ebw.gr/el/product/83927/5031713055037-44983655-OKI-B401dn-B-W-Laser-Printer ?

Βλεπω οτι εχει και καλη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Ας πει καποιος που γνωριζει περισσοτερα.

 

edit:Τον εχει επισης στο newsletter του eshop στα 95 ευρω http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-140108

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω εναν laser της samsung τον ml-1640 αν θυμάμαι καλα οικονομικό μονόχρωμα στο μαγαζί γιατι δεν χρειάζομαι χρώμα...τον είχα πάρει 50-55€ απο κωτσοβολο πριν κανα χρόνο.Πηρα απο ebay refill για το τοννερ με γραφίτη και τσιπ με για 2 γεμίζματα με κανα 20ρικο.Εχω τυπώσει ..πάρα παρα πολλές σελίδες και δεν εχει κανει κιχ...και έχω ακόμη ενα refill.Ειναι απίστευτα μικρός και γρήγορος στο τύπωμα και γενικά είμαι 1000% ευχαριστημένος.

Τωρα για το σπίτι,πήρα εναν hp deskjet ink advantage 3525 που το βρήκα προσφορά στα 55€ απο πλαίσιο.Εχει πολυ φτηνά μελάνια,πολύ οικονομική εκτύπωση και κόλπα με wifi ,eprint κλπ.Κόλλησα και επαναγεμιζόμενα μελάνια με auto reset (50€ το κιτ κομπλε με μελάνια για 3-4 γεμίζματα) και γενικά είμαι ευχαριστημένος και με τις 2 επιλογές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι ανάμεσα στον HP 3525 και στον OKI B401DN , αλλά στον laser δεν ξέρω τα αναλώσιμα του πόσο θα κοστίζουν. Φίλε Μπάμπη τα μελάνια στον HP πόσο περίπου σε βγάζουν;


ΥΓ τον epson τον άφησα στην απέξω!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα,τον έχω κάνα μήνα και ακόμη δεν έχουν τελειώσει τα original και έχω τυπώσει αρκετά...φωτογραφίες σε φωτογραφικο χαρτί κλπ.

Με σιγουρια σου λέω οτι είναι μακράν ο πιο οικονομικός inkjet που είχα ποτε,και είχα κατα καιρούς διάφορους.Γενικά η νέα σειρά ink advantage της hp είναι πολύ οικονομική.Ο 3525 έχει και duplex printing.

Πόσο τύπωμα θα κάνεις και τι θα τυπώνεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω οτι καλήτερη επιλογή είναι ενα οικονομιό inkjet μηχάνημα με την ενοια οτι δεν σε περιορίζει σε μονόχρωμη εκτύπωση...αν κάποια στιγμη χρειαστείς χρώμα θα μπορείς.Το μάυρο του κάνει 7€ original οποτε φαντάσου.

Ο laser είναι πιο φτηνός στο πολύ τύπωμα μεν,αλλά μου χρειάζετε ο inkjet για χρωμα γιαυτο έχω και τους 2.

Ακόμη το 3525πχ προσφέρει και αλλες λειτουργίες...wifi,scan,copy,duplex printing,eprint που είναι χρήσιμο πολλές φορές.

Εσυ αποφασίζεις,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...