Προς το περιεχόμενο

Ploblima me engrafh DVD-R

topdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon exo to Pioneer DVR-106D 1.06 (s.master) se ena PC me ta ekseis specs,Win XP Pro SP1 (me ola ta updates), Athlon XP 2500+, 512MB Ram, K7N2 Delta Mobo,enan IBM 40GB(p.master),enan Maxtor 80GB(p.slave) kai Pioneer DVD-ROM (s.slave),opos epishs kai ena CD-RW kai enan CD-ROM se ATA Controller.

Loipon to provlima mou einai to ekshs, otan pao na kapso DVD diskakia me to Nero (eite to v6.0.0.15 eite to v5.5.1.0.50), afou prota ta exo kanei rip (me to Pioneer 106 1.22 DVD-ROM) meso tou DVD Shrink 2.03 (exo dokimasei kai to DVD Shrink 3.0 Beta 5), eno mou leei to Nero oti grafthke OK, den mou paizoun panda sto DVD-ROM (mou kollane se kapoies skines gia liga seconds 'h eite meta apo ena chapter, mou vgazoun error) , opos kai se home DVD pou exo sto saloni, to Pioneer DVD 656A-K pou diavazei ta panda. Dhladh apo ta 6 pou ekapsa epaizan ta 2 xoris problimata.

Ta DVD-R pou dokimazo einai ta Mirror (Maxwell) 4x, gia ASPI exo kanei copy to ASPI tou Nero mesa sto System32 ton Windows.

Basika exo kollhsei psilo giati den boro na katalavo ti ftaei, ta DVD-R diskakia, to Nero 'h tipota allo :?: :?: .

An ksereis kaneis ti borei na paizei as pei giati exo spastei :evil: .

Meno Thessaloniki an ksereis kaneis apo pou na paro kapoia diskakia, pou vevaia ta exei dokimasei sto sigekrimeno DVD-Writer kai den eixe problima gia DVD tainies, giati gia data kai Divx den exo problima, as pei (Elpizo pandos na mhn einai ta diskakia giati exo parei mia 75 kai oxi apo ellada).

Eyxaristo kai sorry gia to megethos tou post.

Δημοσ.

Symfona me to http://www.bigpockets.co.uk/site/images/new/notes/compat.htm , ta sygekrimena diskakia einai Ok me to DVD-Writer mou.

Eisai sigouros oti einia ta diskakia loipon? Ta exeis dokimasei kai esy sto idio Writer gia DVD-Movies 'h to exeis apla akousei?

Pandos opos kai na exei, protine mou allh marka, pou gnorizeis oti einai 100% symbath me xoris problimata. Ego pandos exo akousei oti ta kalytera einai ta Datawrite (Ritek) White 4x, alla htan arketa pio akriva apo ayta pou phra.

Δημοσ.

Exw allo writer (sony dru 500) alla h poiothta twn mirror mou fanhke genika kakisth... Koita se auto to topic

na deis tis entupwseis mou apo auta.

Alla kai sta forum tou afterdawn pou suzhtiountai auta ta pragmata pio leptwmerws eida polu kaka logia gia ta mirror.

Ta kalutera DVD-R pou exw brei ws apodosh/timh einai ta SONY (without logo) sta 2.10 euro

Δημοσ.

Loipon paidia exo xrisimopoihsei ta traxdata,ta that's kai ta mirror. Kai ta tria graftikan poli kala(ripara stin arxi tis tainies me smartripper ystera dvdshrink apo skliro kai telos grapsimo sto diskaki). Epeidi omos den exo epitrapezio dvd ta trexo sto ps2. Mou trexoun mia xara!!Lete na exo problima sta epitrapezia? To ps2 den einai kai to kalytero gia tainies alla diabazei pantos. Tin poiotita enos diskou dvd pos tin ksexorizeis? apo tis eggrafes?

Δημοσ.

File den ksero ti na sou po kai ego berdemenos tou pousth eimai kai mou exoun spasei ta neyra me tis koloasymbatothtes :evil: :evil: .

Apo oti katalava mallon tha prepei na testaro ola ta DVD-R's pou kykloforoun sthn agora eos otou vro mia marka pou na mou paizei kai sto PC kai sto HomeDVD, giati o kathenas leei ta dika tou. Exo psaksei apires ores sto net gia na do ti paizei kai alloi lene oti einai ta DVD alloi to firmware, dhladh na trellenese, o kathenas leei ta dika tou. Opote testare kai des, tora oson afora to PS2 sou, apo oti eida einai poly apetitiko se markes DVD-R opote gia na diavazei aytes pou les tote mallon den tha exeis problima se pio piotika DVD Players, alla kai pali den yparxei kati to sigouro.

Δημοσ.

File topdim ayto akribos kano kai ego. Exo parei sbarna oles tis markes DVD-R pou kykloforoun kai grafo. Opos kai esy exo diabasei ola ta forum. Problimata pou bgainun se allous emena den mou bgainoun. Markes pali pou lene oti kanoun mono gia souver emena mou grafontai kai paizontai mia xara(panta sto pc kai ps2). Se liges meres tha paro sbarna kai ta epitrapezia DVD gia na do ti symbatotites exoun ekei ta diskakia. Testare mexri telos. Tha sou fygoun liga lefta stin arxi fysika alla ystera tha exeis to kefali sou ysixo. Pantos sou eyxomai kali tyxi!!

Δημοσ.

Epeidi den xerw pou na grapso tin aporia mou tin grafo edw.

thelo na agoraso ena dvdr perimenw tin kykloforia tou 8x tis plextor. anarwtiemai poia einai i diadikasia gia na antigrapso ena dvd (tainia) se ena adeio? ti programmata tha xreiasto ? to nero mono tou kanei douleia?? ti xoritikotita xreiazomai se adeio dvd 4.7 gb?? Poia einai i diafora sta dvd+/-r ???

thanks

Δημοσ.

Filoi topdim kai panikas dustuxws etsi einai h katastash...

Mono me dokimes 8a breis poies markes diskakia 8a agoraseis telika.

Exw brei 3-4 markes pou grafontai/paizoun acoga sta dika mou susthmata kai an tuxei na brw kapoia allh marka, agorazw 1-2 gia dokimh.

Yparxoun markes opws philips, sony, that's write pou douleuoun sxedon me ola ta writers kai alla (mirror, smartbuy, princo) pou sunergazontai me ligotera writers.

Δημοσ.

Loipon shmeara dokimasa kati Sony Bulk DVD-R 2x (dysthxos), pano sto kyklaki egrafe C-UNC47G CLEAN ACO kai eixe to ekshs kodiko apo kato 3707N4AA61A001887. Ola phgan OK, epaize pandou xoris provlimata, alla vevaia kai pali den eimai 100% sigouros an ta Mirror diskakia pou exo agorasei einai gia ta baza, giati ayta ta Sony pou leo, ta egrapsa proton 2x kai deyteron ekana rip prota sto sklhro me DVDDecrypter kai epita epeksergasia me to DVDShrink kai malista to DVD Shrink 3.0 Beta 5. Den ksero an aytoi oi 2 logoi paizoun simandiko rolo alla pote den ksereis, giati ta palia mou DVD-R, pou mou vgazan problimata ta ekana kateythian me to DVD Shrink, PAIZEI ROLO :?: :?: .

Δημοσ.

Kai egw panta kanw rip to DVD sto sklhro (akoma kai an prokeitai apla na dw thn tainia) gia na kataponw oso to dunaton ligotero to DVD-ROM.

O kaluteros tropos pantws kai na katalabw an mia eggrafh eite einai CD eite DVD exw katalh3ei oti einai na kaneis copy ta periexomena apo to diskaki kai paste sto sklhro....An antigrafoun ola xwris problhma kata 99% den 8a exei problhma na diabastei apo opoiadhpote suskeuh.

Δημοσ.

gia na pros8esw kai egw kati mhpws kai boh8isei....

to monadiko diskaki dvd-r (pioneer, sunodeue to drive) pou dokimasa na kapsw me to nero to exw twra gia souver!!!

apo tote exw kapsei mirror 4x, creation, samsung kai tdk kai douleuoun ola apsoga alla xrhsimopoihsa gia thn eggrafh DVD Decrypter kai Instant Copy

Genika exw dei polla parapona gia kapsimo DVD me to nero opote gia dokimase na kapseis ta diskakia sou me kapoio allo programma!!

Δημοσ.

Vasika file gokal, eipa ondos na dokimaso kai alla programmata bas kai ftaiei to koloNero (pou prosopika den to sybathousa pote, giati pistevo einai to pio argo sthn engrafh sthn agora,alla pane oi kales epoxes tou Easy CD kai tou WinOnCd, opote...) kai katevasa to RecordNow MAX 4.5 alla exei kapos periergo menu kai den to testara (den eimaste na xalame kai alla DVD-R, isos to dokimaso me DVD-RW).

Tora oson afora to allo pou rothsa, gia na katalavo dhladh file lefterh, den exei shmasia na kano rip kateytheian apo to DVD-ROM 'h ton sklhro me DVD-Shrink, apla mono opos les gia na mhn ta paiksei to DVD-ROM apo thn yperkoposh, sosta? Rotao gia na ksero poios einai o sostso tropos, opos epishs giati exo 2 tainies pou tis ripara mesa apo DVD Shrink, gia na ksero na tis grapso 'h na tis ksananoikiaso kai na tis ripparo me DVDDecrypter kai encode apo sklhro?

Eyxaristo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...