Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η διαφορα αναμεσα στις 2 ειναι η αντιθεση?LG23EA53V vs LG 23EA63V .βλεπω οτι να ναι στα χαρακτηριστικα.αλλου με την βγαζει 200 ,αλλου 250cd/m2,και αλλου γραφει Ρ αλλου V

Την 53v την έχω και έχει καλύτερα χρώματα και μεγαλύτερη γωνία θέασης από την dell u2311 ( που επίσης έχω ). Γενικά για τα λεφτά της είναι πολύ τίμια οθόνη. Τον Σεπτέμβρη την είχα αγοράσει 140 ευρώ.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι ποιοτικά panel δεν υπάρχουν στα 100 200ευρώ κ οι ανάγκες πάντα είναι σχετικές κ στο απλό serf. Πρέπει να έχεις μια καλή οθόνη γιατί είναι θέμα ποιότητας κ κούρασης ματιών έχω 17άρα Sony εδώ κ 7χρόνια δεν έχει πάθει τ παραμικρό τέλεια εικόνα τέλειο panel αλλά όταν τι πήρα δεν σκέφτηκα τ χρήματα 400ευρώ την πήρα κ δεν τ έχω μετανιώσει. Οπότε σκέφτητε. Τ ποιότητα έχει αυτή η οθόνη συγνώμη. Αλλά δεν νομίζω ότι όλοι έχουν ανάγκη. Από 25 και 27 οθόνες

χμμ....... τι σημαίνει ποιοτικο panel...και αυτο υποκειμενικό είναι.....

πχ για μένα ποιοτικό panel είνα τα επαγγελματικά μόνιτορς πχ EIZO όπου αυτό που βλέπεις

αυτό τυπώνεις σε απόδοση χρωμάτων και εκτύπωσης.

Τώρα οσον αφορά την κούραση των ματιών πάμε πίσω σε εποχές crt δεν υφίσταται αυτα τα θέματα πλεόν με TFT & LCD ή LED αν και τοτε ηταν περισσοτερο τοτε θέμα "ζημιάς" παρα κουρασης ματιων.

πλέον "παίζουμε" με λεπτομέρειες όπως γωνίες θεάσης και ανταποκριση σε millisecond και φωτεινότητα  ή απόδοσης χρωμάτων πχ η samsung εχει ποιο εντονα χρωματα και πιο ζωντανα ενώ η LG εχει φυσιολογικά χρωματα φυσικα. λεπτομέρειες οι οποίες πολλες φορές ειναι πολύ δύσκολες να αντιληφθεί το ανθρώπινο μάτι.

ααα και βέβαια εγγυήσης πχ 0 καμένα pixel.

ένα παράδειγμα.

Εγω είμουν ανάμεσα στο ιδιο μονιτορ αλλα αναμεσα σε καθαρα μονιτορ σε υπολογιστη ή μονιτορ - τηλεοραση

η διαφορά ηταν μόνο στην ανταπόκριση των pixel to monitor ειχε 2 millisecond ενω to monitor-tv 5 m/s .

τελικά πήρα την samsung XL2370HD monitor-tv και ενω όλοι έλεγαν οτι υπήρχε διαφορά στο gaming (τα 3 m/s διαφορά) σε πληροφορώ οτι εγώ προσώπικα δεν κατάλαβα καμία διαφορά.

Βεβαίως υπάρχουν ποιοτικά panel στα 100 με 200 ευρώ φτάνει βέβαια να ξεκαθαρίσουμε τι εννοούμε ποιοτικό panel.

τωρα βέβαια αν εσυ είσαι απολύτα ικανοποιημένος με ενα πανελ τεχνολογίας  εφτα ετών σκέψου πόσο ικανοποιημένος θα είσαι με το χειρότερο πανελ LED σημερα το 2014.

Μπορώ να σε καταλάβω γιατί και εγώ είχα και έχω ακόμα "έρωτα" με την πρωτη μου TFT η οποία ήταν μια Viewsonic τετράγωνη(5-7 ετων) και δεν ήθελα με τιποτα να την αλλάξω μέχρι που κάηκε και αναγκάστικα.Τότε κατάλαβα οτι η συνήθεια είναι κακός σύμβουλος και είδα πόσο "ποιοτικα" και ανωτερα σε τεχνολογια είναι τα σημερινα μονιτορ. :) :) πραγμα που σε συμβουλευω να κανεις και εσυ.

...........εννοείτε πως τον "έρωτα" δεν τον πετάς....ούτε τον ξεχνάς.......γι αυτο λοιπον και εγω......ανοιξα την viewsonic.... βρήκα ένα καμένο πυκνωτη στο τροφοδοτικό τον αντικατέστησα με 1 ευρω.....και εχω και το μονιτορ για να τεστάρω towers. :) :) :)

Τώρα στον φίλο που σκέφτετε για αμεση αγορά συμβουλέυω να δει το μονιτορ απο κόντα πριν το αγοράσει (πιο πολυ για θεμα design και χώρου) και οι περισσοτεροι όπως και εγώ προτέιναμε με 20-30 ευρω παραπάνω να παρει κατι καλυτερο διοτι η διαφορα ειναι πολυ μικρη. αυτο. ολα τα υπολοιπα είναι μικρες λεπτομερειες.

@vrwmiarhs δεν μου είπες....έκανες καμια βόλτα.......τελευταια φορά το μοντέλο που σου είπα εθεάθη στην ηλεκτρονικη,, πηγες κοτσοβολο - ηλεκτρονικη...... εγω οπου κοιταξα στο ιντερνετ ακομα και αμαζον δεν υπαρχει.....εδω αθηνα την ειχα δει ηλεκτρονικη πριν καμια βδομαδα στην Πανεπιστημιου.

Επεξ/σία από Rude_R
Δημοσ.

ελα φιλος,δεν το ειχαν την samsung tv-monitor ,αυτην που ειπες δεν την βρηκα σε μαγαζι μονο στο σκρουτζ στα 186 ευρω,βρηκα την LG  που ειπαν τα παιδια στην μμ στα 153 ευρω,τωρα εαν μπορει να με κανει ευκολια ενας φιλος απο αθηνα να την παρει και να με την στειλει καλως αλλιως την ελτζι στα 153 θα παρω

Δημοσ.

ελα φιλος,δεν το ειχαν την samsung tv-monitor ,αυτην που ειπες δεν την βρηκα σε μαγαζι μονο στο σκρουτζ στα 186 ευρω,βρηκα την LG  που ειπαν τα παιδια στην μμ στα 153 ευρω,τωρα εαν μπορει να με κανει ευκολια ενας φιλος απο αθηνα να την παρει και να με την στειλει καλως αλλιως την ελτζι στα 153 θα παρω

δεν σε συμφερει.....να σου την στειλουνε και για μεταφορικα και για after sales αν χρειαστεις κατι.,,,,

οποτε πήγαινε στην LG .

προφανος θα λες στο σκρουτζ την LS....... η οποια σε θυρες απο πισω εχει λιγοτερες απο το προηγουμενο μοντελο

(αν ειναι δυνατον) πιστευω είναι καθαρα θεμα μαρκετινγ δεν γινετε να τελειωσανε ολες απλα της αποσυρουν και τις στελνουν σε αλλες χωρες, εκτος ευρωπης και μετα τριτοκοσμικες. μεγαλοι απατεωνες....και μανουλες σ αυτα ολες αυτες οι εταιριες.

αν δεν βιαζεσε μπορεις να περιμενεις σε καμια προσφορα σε αυτη που 8ες η και ακομα να πεσει η σειρα Β550 τωρα που βγηκε η LS.

αν παλι βιαζεσε χτυπα την lg τωρα 10 ευρω πανω 10 ευρω κατω,,,,,σιγα παρτην να τελειωνεις... απλα πηγαινε καπου να την δεις απο κοντα.

Δημοσ.

δεν σε συμφερει.....να σου την στειλουνε και για μεταφορικα και για after sales αν χρειαστεις κατι.,,,,

οποτε πήγαινε στην LG .

προφανος θα λες στο σκρουτζ την LS....... η οποια σε θυρες απο πισω εχει λιγοτερες απο το προηγουμενο μοντελο

(αν ειναι δυνατον) πιστευω είναι καθαρα θεμα μαρκετινγ δεν γινετε να τελειωσανε ολες απλα της αποσυρουν και τις στελνουν σε αλλες χωρες, εκτος ευρωπης και μετα τριτοκοσμικες. μεγαλοι απατεωνες....και μανουλες σ αυτα ολες αυτες οι εταιριες.

αν δεν βιαζεσε μπορεις να περιμενεις σε καμια προσφορα σε αυτη που 8ες η και ακομα να πεσει η σειρα Β550 τωρα που βγηκε η LS.

αν παλι βιαζεσε χτυπα την lg τωρα 10 ευρω πανω 10 ευρω κατω,,,,,σιγα παρτην να τελειωνεις... απλα πηγαινε καπου να την δεις απο κοντα.

καλα μαν αμα θες βαλε και κανα λινκ γιατι το μυαλο μου καηκε απο τους πολλους κωδικους :P

αμα δεν βρω monitor tv παω για την LG στα 150,ειδα εχει καλα χαρακτηριστικα και δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα για οθονη πισι

Δημοσ.

καλα μαν αμα θες βαλε και κανα λινκ γιατι το μυαλο μου καηκε απο τους πολλους κωδικους :P

αμα δεν βρω monitor tv παω για την LG στα 150,ειδα εχει καλα χαρακτηριστικα και δεν θελω να δωσω πολλα λεφτα για οθονη πισι

http://www.samsung.com/gr/consumer/pc-peripherals-printers/monitor/monitortv/LT23B550EW/EN

μια χαρα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...