Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω σε ολα που λες.

Θα διαφωνήσω στο θέμα περι προσφοράς.Δεν είναι προσφορά, μια χαρά είναι το μονιτορ αλλά κυμαίνεται βάση χαρακτηριστικών στην τιμη στον μέσο όρο.Πιο πάνω εχω βάλει και λινκ απο skroutz για 21,5' μονιτορ.

Ενα απλο μονιτορ στην τιμή της αγοράς είναι, δεν είναι ουτε vfm ουτε καμιά τρελή προσφορά. Τρελή προσφορά θα ηταν στα 80€

Είπα είναι μια χαρά τιμή, όχι super ούτε VFM επίσης η αμέσως επόμενη τιμή είναι 154 ευρώ. Ποιοτικά η Samsung "θεωρείται"  καλύτερη απο την προαναφερθείσα philips την οποία έχω.

Δεν είναι τρομερή προσφορά αλλά ειναι μια χαρα τιμή για απλό πάνελ.Για ips ανεβαίνεις κλίμακα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείς να πας και στην LG 23EA63 στα 140€ με IPS panel στις 23'

εκτος απο την τιμη,εχει κατι καλυτερο?hdmi εχουν και οι δυο λογικα ε?

Δημοσ.

εκτος απο την τιμη,εχει κατι καλυτερο?hdmi εχουν και οι δυο λογικα ε?

Το συγκεκριμένο μοντέλο της Dell δεν εχει HDMI (της LG εχει) αλλά αυτο δεν αποτελεί πρόβλημα. Το DVI την ιδια δουλειά κάνει.

Της Dell εχει πολύ καλύτερη βάση και 3 χρόνια εγγύηση

Της LG είναι πολύ πιο σύγχρονο μοντέλο, εχει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά εχει σαφώς χειρότερη βάση και 2 χρόνια εγγύηση.

Οποια και να πάρεις ευχαριστημένος θα είσαι, και οι δυο εταιρίες εχουν καλό support.

Σαν design εμένα μου άρεσε καλύτερα της LG αφού είναι πολύ μαζεμένο, αν εχεις και μικρό γραφείο είναι καλύτερη λύση.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως το μοντελο που ειχα δει την προηγούμενη βδομάδα στον κοτσοβολο δεν υπαρχει πλεόν.

δες εδω το λινκ http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/monitor-tv/samsung-t23b350ew-23-led/prod2910108pp/

ειναι 23,7 ιντσες μονιτορ - tv.

επείδη βγαίνουν τα καινούργια μοντέλα της samsung η προηγουμενη σειρα εχει πέσει πολύ.

ενω εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα.

ψάξε σε κοντινά σου καταστηματα για την 2370 της samsung στα 130 με 140 ευρω. (μπλε διάφανο λαιμο βάσης)

η αρχικη τιμη ηταν στα 200. αν είσαι τυχερος και το βρεις αυτο ειναι

value for money.

• Like 1
Δημοσ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο της Dell δεν εχει HDMI (της LG εχει) αλλά αυτο δεν αποτελεί πρόβλημα. Το DVI την ιδια δουλειά κάνει.

Της Dell εχει πολύ καλύτερη βάση και 3 χρόνια εγγύηση

Της LG είναι πολύ πιο σύγχρονο μοντέλο, εχει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά εχει σαφώς χειρότερη βάση και 2 χρόνια εγγύηση.

Οποια και να πάρεις ευχαριστημένος θα είσαι, και οι δυο εταιρίες εχουν καλό support.

Σαν design εμένα μου άρεσε καλύτερα της LG αφού είναι πολύ μαζεμένο, αν εχεις και μικρό γραφείο είναι καλύτερη λύση.

Οκ ευχαριστώ, εάν δεν βρω αυτήν που πρότεινε το παιδί από κάτω παίρνω την LG, είδα ότι έχει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά είπα να μην ρωτήσω μην γίνω ρόμπα

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι οπως αναφερθηκε και πιο πανω υπαρχει με μολις 23περιπου ευρω η 23αρα Lg http://www.skroutz.gr/s/3523250/LG-23EA53V.html με Ips panel,και την γνωστη πολυ καλη εγγυηση και After Sales support απο Lg. Και επειδη ακριβως η οθονη ειναι και μια επένδυση,καθως δεν την αλλαζεις καθε 1 με 2 χρονια ειναι κριμα να πας σε κατι χειροτερο που δεν ειναι προσφορα,αλλα το γνωστο πλαισιο την παρουσιαζει σαν προσφορα. 

Πολυ καλο value for money. Αξίζει πολύ σε αυτά τα λεφτά!

Μονο Vfm δεν ειναι αγαπητε :)

Δημοσ.

Νομίζω ότι ποιοτικά panel δεν υπάρχουν στα 100 200ευρώ κ οι ανάγκες πάντα είναι σχετικές κ στο απλό serf. Πρέπει να έχεις μια καλή οθόνη γιατί είναι θέμα ποιότητας κ κούρασης ματιών έχω 17άρα Sony εδώ κ 7χρόνια δεν έχει πάθει τ παραμικρό τέλεια εικόνα τέλειο panel αλλά όταν τι πήρα δεν σκέφτηκα τ χρήματα 400ευρώ την πήρα κ δεν τ έχω μετανιώσει. Οπότε σκέφτητε. Τ ποιότητα έχει αυτή η οθόνη συγνώμη. Αλλά δεν νομίζω ότι όλοι έχουν ανάγκη. Από 25 και 27 οθόνες

Δημοσ.

Νομίζω ότι ποιοτικά panel δεν υπάρχουν στα 100 200ευρώ κ οι ανάγκες πάντα είναι σχετικές κ στο απλό serf. Πρέπει να έχεις μια καλή οθόνη γιατί είναι θέμα ποιότητας κ κούρασης ματιών έχω 17άρα Sony εδώ κ 7χρόνια δεν έχει πάθει τ παραμικρό τέλεια εικόνα τέλειο panel αλλά όταν τι πήρα δεν σκέφτηκα τ χρήματα 400ευρώ την πήρα κ δεν τ έχω μετανιώσει. Οπότε σκέφτητε. Τ ποιότητα έχει αυτή η οθόνη συγνώμη. Αλλά δεν νομίζω ότι όλοι έχουν ανάγκη. Από 25 και 27 οθόνες

Μια χαρα οθονες υπαρχουν στα χρηματα αυτα,και η Lg και η Dell εχουν αρκετα αξιολογες οθονες αρα θα ελεγα να ριξεις μια ματια προς τα εκει πριν πεις για ποιοτικο panel  ;)  Οσο για τις 25και 27ιντσες οθονες δεν βλεπω να εχουν καποια σχεση με το topic αυτο.

Δημοσ.

η διαφορα αναμεσα στις 2 ειναι η αντιθεση?LG23EA53V vs LG 23EA63V .βλεπω οτι να ναι στα χαρακτηριστικα.αλλου με την βγαζει 200 ,αλλου 250cd/m2,και αλλου γραφει Ρ αλλου V

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω άλλαξε οθόνη.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...