zacharis1955 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Oθόνη LED 21.5" Samsung S22C350HS119 € μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων με τη χρήση του κωδικού 001CC494BA801EE39E8E8C29D5EA4706 στο πεδίο “Ενεργοποίηση Κωδικού Newsletter” στο καλάθι με τα προϊόντα, καθώς και για αποστολή στο χώρο του πελάτη και όχι για παράδοση από τα καταστήματα Πλαίσιο.http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/monitor/Samsung-Othonh-LED-21-5-S22C350.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20140108-late-night-offer-samsung-monitor&NewsLetterActivate=001CC494BA801EE39E8E8C29D5EA4706 2
vrwmiaris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 παιδια επειδη δεν νοωθω απο οθονες ,αξιζει?
iced07 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Πολυ καλο value for money. Αξίζει πολύ σε αυτά τα λεφτά!
Themos3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εγω παλι εχω την απορια ποιος θα αγορασει εν ετη 2014 21.5'' οθονη για τον υπολογιστη. Εκτος και αν υπαρχει θεμα χωρου ή μεγάλης οικονομικης στενότητας. Η οθόνη αποτελει ίσως το πιο βασικό κομμάτι ενός υπολογιστή για μένα καθώς και αυτό που αλλάζει τελευταίο σε κάθε είδους αναβάθμιση που θα κάνετε μελλοντικά. Link Αν δε λείπουν σε κάποιον τα 70ε παραπάνω του υπόσχομαι ότι δε θα το μετανιωσει ούτε λεπτό.
panoskatos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 παιδια επειδη δεν νοωθω απο οθονες ,αξιζει? Τιποτα το ιδιαίτερο, δεν είναι και καμιά τρελή ευκαιρία.Με λίγα χρήματα παραπάνω κάποιος αγοράζει ips panel απο LG http://www.skroutz.gr/s/2896172/LG-22EA63V.html Και με περισσότερες ίντσες. Πολυ καλο value for money. Αξίζει πολύ σε αυτά τα λεφτά! Είσαι σίγουρος ? http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?from=catspan&keyphrase=21%2C5+monitor
baskon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Για κάποιον που ψάχνει τώρα φτηνή οθόνη είναι μια τιμια λύση. Προσωπικά για τα επομενα ενα με δυο χρονια δε κοιταω οθόνες μιας και έρχονται μεγάλες αλλαγές μετα απο χρόνια στασιμότητας...
moredread Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εγω παλι εχω την απορια ποιος θα αγορασει εν ετη 2014 21.5'' οθονη για τον υπολογιστη. Εκτος και αν υπαρχει θεμα χωρου ή μεγάλης οικονομικης στενότητας. Η οθόνη αποτελει ίσως το πιο βασικό κομμάτι ενός υπολογιστή για μένα καθώς και αυτό που αλλάζει τελευταίο σε κάθε είδους αναβάθμιση που θα κάνετε μελλοντικά. Link Αν δε λείπουν σε κάποιον τα 70ε παραπάνω του υπόσχομαι ότι δε θα το μετανιωσει ούτε λεπτό. Για να σου λύσω την απορία, εν έτη 2014, υπο αυτές τις οικονομικές συνθήκες 70 ευρώ παραπάνω για 1,5 ίντσα = 3.8 cm είναι υπολογίσιμο μέγεθος. Για κάποιον απλό χρήστη που δεν τον ενδιαφέρει η ποιότητα της dell και η ανεπαίσθητη διαφορά του IPS Panel αξίζει η προσφορά της Samsung. Δίνεις παραπάνω λεφτά για Monitor απλής χρήσης αν Δουλεύεις πολλές ώρες στην οθόνη (όχι Facebook) ή παίζεις απειρες ώρες. Προσωπική γνώμη πάντα και τα οικονομικά ζητήματα είναι πάντα διαχρονικά, και παλιά υπήρχαν Monitor EIZO καΙ sony στα 500-600+ ευρώ και απλά Samsung/LG στα 200 ευρώ, απλά τώρα το άνω κατώφλι χρημάτων έχει παει στα 250. 1
Themos3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλα αν θεωρεις την διαφορα τους 3.8cm και την διαφορα του TN απο IPS ανεπαισθητη μαλλον συζηταμε πανω σε τελειως διαφορετικη βαση ...
john_dr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εγω παλι εχω την απορια ποιος θα αγορασει εν ετη 2014 21.5'' οθονη για τον υπολογιστη. Εκτος και αν υπαρχει θεμα χωρου ή μεγάλης οικονομικης στενότητας. Η οθόνη αποτελει ίσως το πιο βασικό κομμάτι ενός υπολογιστή για μένα καθώς και αυτό που αλλάζει τελευταίο σε κάθε είδους αναβάθμιση που θα κάνετε μελλοντικά. Link Αν δε λείπουν σε κάποιον τα 70ε παραπάνω του υπόσχομαι ότι δε θα το μετανιωσει ούτε λεπτό. Δεν θα διαφωνούσα με την άποψή σου, αλλά το να κάνεις τόσο θέμα με το μικρό μέγεθος της οθόνης για να προτείνεις μετά μια οθόνη που είναι 1,5 ίντσα μεγαλύτερη είναι ολίγον άκυρο. Να έλεγα ότι έδειχνες καμιά 26άρα, 27άρα άντε να το καταλάβω, αλλά +1,5΄΄? 2
moredread Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλα αν θεωρεις την διαφορα τους 3.8cm και την διαφορα του TN απο IPS ανεπαισθητη μαλλον συζηταμε πανω σε τελειως διαφορετικη βαση ... Νομίζω σου απάντησα στη βάση που έθεσες. Έχω και δουλεύω Dell U2412M, sammy 2433LW (μολις απεβίωσε) μια IPS LG 22', μια Philips 226V4LAB, και μια πανέμορφη Sony SDM SDM-HS95P, κάθε οθόνη είναι για διαφορετική δουλειά, στη βάση του απλού χρήστη η προσφορά της samsung είναι μια χαρά και οι διαστάσεις εξίσου ικανοποιητικές, 3 δάχτυλα παραπάνω δεν είναι απαραίτητα και δεν θα σου χρειαστούν για απλές εφαρμογές. Απο προσωπική χρήση και γνώμη πάντα, κάθε χρήση/χρήστης έχει διαφορετική βάση απαιτήσεων και αναγκών, πάνω σε αυτές πρέπει να επιλέγει τη οθόνη που του αρμόζει και όχι να πληρώνει για κάτι που δεν του είναι αναγκαίο.
HERTHAN Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εγω παλι εχω την απορια ποιος θα αγορασει εν ετη 2014 21.5'' οθονη για τον υπολογιστη. Καλα δεν ειμαστε στο 2066......ολους οσους ξερω εχουν 21,5-22αρες οθονες και κανεις δεν εχει παραπανω. Κι εγω οι οθονες που χρησιμοποιω ειναι ολες 22αρες εκτος απο την BENQ XL2420T. Παρ'ολα αυτα αλλες 100 να επαιρνα παλι 22αρες θα επαιρνα γιατι δεν μπορω και πολυ πανω απο 22 και τις θεωρω ιδανικες. Καποιον αλλον μπορει να του φαινονται λιγες οι 22" αλλα γουστα ειναι αυτα και οπως μπορει ο καθενας. 3
panoskatos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Νομίζω σου απάντησα στη βάση που έθεσες. Έχω και δουλεύω Dell U2412M, sammy 2433LW (μολις απεβίωσε) μια IPS LG 22', μια Philips 226V4LAB, και μια πανέμορφη Sony SDM SDM-HS95P, κάθε οθόνη είναι για διαφορετική δουλειά, στη βάση του απλού χρήστη η προσφορά της samsung είναι μια χαρά και οι διαστάσεις εξίσου ικανοποιητικές, 3 δάχτυλα παραπάνω δεν είναι απαραίτητα και δεν θα σου χρειαστούν για απλές εφαρμογές. Απο προσωπική χρήση και γνώμη πάντα, κάθε χρήση/χρήστης έχει διαφορετική βάση απαιτήσεων και αναγκών, πάνω σε αυτές πρέπει να επιλέγει τη οθόνη που του αρμόζει και όχι να πληρώνει για κάτι που δεν του είναι αναγκαίο. Θα συμφωνήσω σε ολα που λες. Θα διαφωνήσω στο θέμα περι προσφοράς.Δεν είναι προσφορά, μια χαρά είναι το μονιτορ αλλά κυμαίνεται βάση χαρακτηριστικών στην τιμη στον μέσο όρο.Πιο πάνω εχω βάλει και λινκ απο skroutz για 21,5' μονιτορ. Ενα απλο μονιτορ στην τιμή της αγοράς είναι, δεν είναι ουτε vfm ουτε καμιά τρελή προσφορά. Τρελή προσφορά θα ηταν στα 80€
vrwmiaris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εγω παλι εχω την απορια ποιος θα αγορασει εν ετη 2014 21.5'' οθονη για τον υπολογιστη. Εκτος και αν υπαρχει θεμα χωρου ή μεγάλης οικονομικης στενότητας. Η οθόνη αποτελει ίσως το πιο βασικό κομμάτι ενός υπολογιστή για μένα καθώς και αυτό που αλλάζει τελευταίο σε κάθε είδους αναβάθμιση που θα κάνετε μελλοντικά. Link Αν δε λείπουν σε κάποιον τα 70ε παραπάνω του υπόσχομαι ότι δε θα το μετανιωσει ούτε λεπτό. τοτε να το καθυστερησω λιγο να παω για την DELL .tnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα