poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 αν δεν βρεις pc απεξω τοτε σου λεω πως να κανεις αλαλγη για να τις δεις απο μεσα απο το ιδιο σου το δικτυο(proxy)
stakas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Έτοιμη η static ip απο τον OTE, χοντρικά είναι στα 15ευρώ επιπλέον του λογαριασμού. Έχοντας την static ip και την γνώση του πως να ανοίξω πόρτα στο router μου, αυτό που μένει είναι να μπω να απενεργοποιήσω το firewall απο το site του ote. Το link το οποίο θα πληκτρολογώ είναι η static ip:port ? αν και το λογισμικό έχει πρόγραμμα και ίσως να μην χρειάζεται να κάνω το login απο τον IE.
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Έτοιμη η static ip απο τον OTE, χοντρικά είναι στα 15ευρώ επιπλέον του λογαριασμού. Έχοντας την static ip και την γνώση του πως να ανοίξω πόρτα στο router μου, αυτό που μένει είναι να μπω να απενεργοποιήσω το firewall απο το site του ote. Το link το οποίο θα πληκτρολογώ είναι η static ip:port ? αν και το λογισμικό έχει πρόγραμμα και ίσως να μην χρειάζεται να κάνω το login απο τον IE. ναι ναι ναι ναι .σε ολα ναι.αντι για static Μπορουσες να παιξεις και με Noip για να γλυτωσεις τα λεφτα αλλα οκ.
stakas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα έχεις δίκιο.. Είμαι στο router άνοιξα μια port 9000. Στο καταγραφικό έχει επιλεγμένα ip/ dns /client/ θυρα http πρέπει να είχε κάνει μάλλον ο τεχνικός κάποιες ρυθμίσεις, εγω οταν άνοιξα την port στο router έβαλα σαν ip αυτή που είχε βάλει στο καταγραφικό. η οποία μου φαίνεται λίγο μεγάλη, δεν ξέρω εαν κάνει να την γράψω δημόσια. Η port 9000 που έκανα τσεκ είναι open. μπαίνω στον explorer με στατικ ιπ:9000 αλλά τίποτα. Σε εναν φίλο θυμάμαι μπαίναμε με ie παλιότερο. το firewall το έχω κλείσει απο το my.otenet υπάρχει λόγος να έχει το καταγραφικό επιλεγμένη την dns ? κατάφερα να μπω αλλά απο το πρόγραμμα που είχε σαν εγκατάσταση το καταγραφικό και όχι απο το ie! γιατι?!
stakas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 τελικά δεν τα κατάφερα γιατι μόλις πήγα να μπω στο πρόγραμμα που έβλεπα τις κάμερες απο το σπίτι μου που έχω άλλη ip δεν μπορουσα να τις δω. το πιο λογικό είναι οτι δεν έχει γίνει σωστά. Την ip που έχει το καταγραφικό μπορώ να την αλλάξω και να βάλω μια οποιαδήποτε θέλω εγώ? Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει με το οτι δεν μπορώ να μπω απομακρισμένα. Η πόρτα είναι ανοιχτή η static ip είναι κομπλε , το firewall απο το my.otenet είναι off.. Τι άλλο να φταίει? Στο router οταν άνοιξα port έβαλα TCP /Απο 9000 - Εως 9000 /local IP έβαλα αυτή την που είχε τον καταγραφικό στα settings. Όταν όμως προσπάθησα να ανοίξω και άλλη πορτα στο τσεκ έβλεπα οτι είναι closed, μόνο την 9000 μου έχει open. Την οποία και έχω βάλει στο καταγραφικό.
poihths Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 κανε κανα restart στο ρουτερ γιατι τα ZTE δεν την παλεύουν και πολύ...
stakas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Καλώς θα του κάνω και ενα restart , αυτό υποθέτω για το πρόβλημα με την port?. Το θέμα είναι οτι και την 9000 που έχω βάλει που στο check port είναι open και πάλι δεν μπορώ να ανοίξω μέσω ie την σύνδεση. μήπως πρέπει να παω να βάλω πουθενα την static ip στο router?
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα έχεις δίκιο.. Είμαι στο router άνοιξα μια port 9000. Στο καταγραφικό έχει επιλεγμένα ip/ dns /client/ θυρα http πρέπει να είχε κάνει μάλλον ο τεχνικός κάποιες ρυθμίσεις, εγω οταν άνοιξα την port στο router έβαλα σαν ip αυτή που είχε βάλει στο καταγραφικό. η οποία μου φαίνεται λίγο μεγάλη, δεν ξέρω εαν κάνει να την γράψω δημόσια. Η port 9000 που έκανα τσεκ είναι open. μπαίνω στον explorer με στατικ ιπ:9000 αλλά τίποτα. Σε εναν φίλο θυμάμαι μπαίναμε με ie παλιότερο. το firewall το έχω κλείσει απο το my.otenet υπάρχει λόγος να έχει το καταγραφικό επιλεγμένη την dns ? κατάφερα να μπω αλλά απο το πρόγραμμα που είχε σαν εγκατάσταση το καταγραφικό και όχι απο το ie! γιατι?! στο καταγραφικο μεσα γραφει την Lan ip και οχι την wan ip σου οποτε εσυ δεν θα χτυπησεις πχ την 192.168.1.χ αλλα την wan ip σου. δηλαδη την static του οτε. καλο θα ηταν να βαλεις τα dns 195.170.0.2 195.170.2.1 επισης θα μπεις απο αλλο Pc διαμεσω internet explorer και οχι απο το ιδιο το Pc που ειναι στο δικτυο γιατι αλλιως μπορεις να μην παιξει για αλλους λογους που δεν ειναι του παροντος.το προγραμμα που ειχε στην εγκατασταση το περασες σε Pc/Κινητο που ειναι εκτος δικτυου που ειναι το καταγραφικο.σωστα? επισης μεσα στο καταγραφικο ειναι δηλωμενη η 9000 σαν Port για να βλεπεις απο μακρυα?δεν ξερω πως την ονομαζει.μπορει να την λεει stream port.αν δεν εχει τετοια επιλογη τοτε ισως το καταγραφικο να παιζει στην 80 οποτε εκει γραφεις μονο την static Ip χωρις Port αφου το 80 εννοειται.επισης αφου κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια πρεπει να κανεις Reboot το ρουτερ. Τι άλλο να φταίει? Στο router οταν άνοιξα port έβαλα TCP /Απο 9000 - Εως 9000 /local IP έβαλα αυτή την που είχε τον καταγραφικό στα settings. Όταν όμως προσπάθησα να ανοίξω και άλλη πορτα στο τσεκ έβλεπα οτι είναι closed, μόνο την 9000 μου έχει open. Την οποία και έχω βάλει στο καταγραφικό. αν μια πορτα δεν χρησιμοποιειται ειναι λογικο να σου βγαινει closed.ενω η 9000 μαλλον επειδη ειναι στο καταγραφικο για αυτο βγαινει open.ωραιο τεστ για Ports ειναι και το www.canyouseeme.org. Καλώς θα του κάνω και ενα restart , αυτό υποθέτω για το πρόβλημα με την port?. Το θέμα είναι οτι και την 9000 που έχω βάλει που στο check port είναι open και πάλι δεν μπορώ να ανοίξω μέσω ie την σύνδεση. μήπως πρέπει να παω να βάλω πουθενα την static ip στο router? οχι δεν χρειαζεται να μπει καρφωτα η static ip στο Router.μπορεις να το κανεις αλλα δεν εχει κανενα νοημα.αν μπορεις κανε ενα print screen απο το καταγραφικο που εχεις βαλει τα dns Κτλ.επισης τι Ip εχει το ρουτερ σου? και ενα print screen του port forward.
stakas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Κοίτα αυτό είναι το καταγραφικό μου η static ip μου δεν είναι αυτή που γράφει στο καταγραφικό. Κάτι ακόμα όταν άνοιξα port στο router έβαλα απο 9000 εως 9000 kai ip αυτή που έχει το καταγραφικό και οχι την static. το router δεν είναι το δικό μου αυτό απλά σου δείχνω πως είναι μέσα. εκεί έβαλα 9000 εως 9000 και static ip 192.168.001.100 που έχει το καταγραφικό μέσα. επίσης πριν μπω εδώ έχει μια επιλογή αυτη την παρακάτω εκεί τι να βάλω?
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Κοίτα αυτό είναι το καταγραφικό μου η static ip μου δεν είναι αυτή που γράφει στο καταγραφικό. Κάτι ακόμα όταν άνοιξα port στο router έβαλα απο 9000 εως 9000 kai ip αυτή που έχει το καταγραφικό και οχι την static. στο Port forward α.βαζεις παντα την lan static του καταγραφικου και οχι την wan static του παροχου β.δοκιμασε να κανεις port forward και την 18004 και να δοκιμασεις παλι.static ip:18004 αν δεν πετυχει δοκιμασε να κανεις port forward και την 80 και να δοκιμασεις παλι static ip (to 80 εννοειται). επισης θυμησε μου απο εξω απο το δικτυο με το application του κινητου μπαινεις? επισης η προεπιλεγμενη πυλη θα ειναι η ip του ρουτερ.
stakas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 δες μια τις φωτο που αναννέωσα πιο πάνω, οχι με το κινητό δεν μπαίνω απ'έξω. οταν λες για την προεπιλεγμένη η ip του router εννοείς την static? Κοίτα να δεις απο την στιγμή που βάζοντας ip και port στο πρόγραμμα που έχω εγκαταστήσει στο laptop μου βλέπω τις κάμερες απο το ίδιο δίκτυο αλλά δεν τις βλέπω οταν παω σε άλλο δεν είναι θέμα firewall? Αλλά το έχω απενεργοποιήσει και το έχω δει 2 φορές οτι είναι off απο το my.otenet. Απο την άλλη οταν ήμουν στο ίδιο δίκτυο μπορούσα να δω τις κάμερες μόνο απο το πρόγραμμα και οχι απο explorer το βρήκα μπήκα... λοιπόν το πρόβλημα είναι στην απειρία μου, γιατι οταν ήμουν στο ίδιο δίκτυο και δοκίμαζα να τις δω απο το πρόγραμμα είχα βάλει την ip στο πρόγραμμα που έχει το καταγραφικό και έμπαινα, δοκίμασα τώρα και έβαλα την static ip στο πρόγραμμα και μπήκα απο άλλο δίκτυο.
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 αν κανεις dmz δεν εχει νοημα να κανεις port forward.το dmz ανοιγει τα παντα.την static του οτε δεν θα την βαλεις πουθενα.στο καταγραφικο βαζεις σαν gateway την lan ip του ρουτερ πχ 192.168.1.1.δεν βλεπω τι γραφει για αυτο απλα στο λεω.επειδη εχω δει μερικες φορες να βαζουν κατι ασχετο η να εχουν την ip καποιου παλιου ρουτερ.επισης στο port forward δεν χρειαζεται να βαζεις πχ 192.168.001.010 αλλα βαζεις 192.168.1.10 αν σε αφηνει να το γραψεις εσυ ολο.απο μεσα θα τις δεις διοτι ουτε το firewall θα σε κοψει εκτος αν το εχεις ορισει εσυ ουτε port forward χρειαζεται.απο εξω θελει και to firewall να σε αφηνει του ρουτερ και το firewall του οτε να ειναι κλειστ και το Port forward να παιζει.απο τον explorer λογικα θα τις δεις με 192.168.1.10:80 Κοινως 192.168.1.10 .το 80 εννοειται.αλλα αν δεν παιξει ετσι δοκιμαζεις και με τα αλλα Ports. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ ΤΕΛΙΚΑ? οταν μπαινεις απο το ιδιο δικτυο θα μπαινεις με την Ip του καταγραφικου πχ 192.168.1.10. παντα . οταν μπαινεις απεξω θα μπαινεις παντα με την static wan Του οτε πχ 194.219.228.30 και το Port.αν χρησιμοποιησεις application το Port θα το εχει ετοιμο. απο μεσα απο το δικτυο μπορεις συνηθως να μπεις και με τον δευτερο τροπο αλλα δεν υπαρχει λογος.
stakas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 οκ , μ@λ@κια μου σε ταλαιπώρησα αλλά η απειρία μου φταίει.. έβαζα την local και οχι την static στο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα