stakas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδία θα ήθελα να ανοίξω μια πόρτα στο router για να βλεπω μέσω internet τις κάμερες που έχω συνδέσει στο γραφείο. Το router είναι του OTE ΖΤΕ Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να κάνω αίτηση για static ip στον ΟΤΕ? Για να βλέπω τις κάμερες .
bodi.de Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ναι γιατι αλλιως πως θα γνωριζεις την ip που θα αλλαζει συνεχως.
stakas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ωραία απλά για την πόρτα εαν ξέρει κανείς, αλλιώς θα παω σε ενα αλλο γραφείο που το έχουν κάνει , είναι ενός φίλου και θα δω τις ρυθμίσεις στο router τους. Απλά δεν ξέρω μετά το link πως του το είχαν πει και έβλεπε απο το το net τις κάμερες. Να πάρω την εταιρία που το αγόρασα θα ξέρουν ε?
lexmark Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ναι γιατι αλλιως πως θα γνωριζεις την ip που θα αλλαζει συνεχως. Καινούργιος είσαι εσύ, έτσι; Άσ'το καλύτερα, μην δίνεις συμβουλές Καλησπέρα παιδία θα ήθελα να ανοίξω μια πόρτα στο router για να βλεπω μέσω internet τις κάμερες που έχω συνδέσει στο γραφείο. Το router είναι του OTE ΖΤΕ Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να κάνω αίτηση για static ip στον ΟΤΕ? Για να βλέπω τις κάμερες . Μπορείς να χρησιμοποιήσεις dyndns υπηρεσία για να έχεις πρόσβαση στις κάμερες (για πόσες μιλάμε . Επίσης μην ξεχάσεις να απενεργοποιήσεις την ασφάλεια από τη σελίδα του ΟΤΕ για την γραμμή σου (my.otenet.gr). 1
stakas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ωραία , είναι 4 κάμερες στο καταγραφικό και παίζουν κανονικά , θα ζητήσω απο τον ΟΤΕ να μου βάλει static ip (ξέρεις μήπως πόσο είναι το επιπλέον κόστος και εαν είναι μηνιαίο?) Για το firewall ναι απλά πρέπει να έχω το password γτ έχω χάσει το χαρτάκι θα κάνω αίτηση να μου στείλουν το pass ξανά.
lexmark Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν θυμάμαι πόσο είναι αλλά, όπως είπα και παραπάνω, μπορείς να το κάνεις και χωρίς static. Για την αυξημένη ασφάλεια, ναι. Πρέπει να έχεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου. Αν δεν θυμάσαι το pass, αν το θυμάμαι καλά, θα σου ζητήσουν από τον ΟΤΕ να βάλεις ένα νέο. Μην ξεχάσεις να περάσεις το νέο pass και στο router σου (δεν θυμάμαι επίσης αν στο περνάνε αυτοί) - έχω να κάνω πολύ καιρό τη διαδικασία.
stakas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Σχετικά με τον τρόπο που μου είπες μπορείς να με βοηθήσεις με κάποιο link να διαβάσω να δω πως γινεται? Απο ότι είδα υπηρεσία είναι με πληρωμή. Σχετικά με το link που θα μπαίνω μήπως ξέρεις πως προκύπτει?
lexmark Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 http://www.noip.com/support/knowledgebase/using-security-camera-systems-with-no-ip/Ο παραπάνω είναι ένας γενικός οδηγός για να πάρεις μια ιδέα. Θα πρέπει να έρθει κάποιος άλλος να σε βοηθήσει γιατί δεν θυμάμαι καθόλου το ρουτερ που έχεις και δεν γνωρίζω ποιες dyn dns υπηρεσίες υποστηρίζει (αν δεν τις υποστηρίζει όλες). Επίσης, πες μας και ποιες κάμερες έχεις για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα.
stakas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 έχω τα χαρτιά στο γραφείο θα στείλω αύριο που θα παω με το μοντέλο τους. Απο αυτό θα βρούμε σχετικά το λινκ ? Θα σου πω και το μοντέλο του καταγραφικού
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδία θα ήθελα να ανοίξω μια πόρτα στο router για να βλεπω μέσω internet τις κάμερες που έχω συνδέσει στο γραφείο. Το router είναι του OTE ΖΤΕ Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να κάνω αίτηση για static ip στον ΟΤΕ? Για να βλέπω τις κάμερες . α.παιζεις και με dyndns,noip οπως ειπαν.αναλογως τι υποστηριζει το ρουτερ σου.το dyndns δεν ειναι δωρεαν αν και υπαρχουν καποιο τροποι για να το ενεργοποιησεις δωρεαν.με google θα το βρεις.αν δεν θες να μπλεξεις με αυτο ζητας static απλα ειναι κανα 5 ευρω το μηνα σιγουρα πανω.επισης το ρουτερ ειναι λιγο για κλαμματα αλλα οκ. Ναι γιατι αλλιως πως θα γνωριζεις την ip που θα αλλαζει συνεχως. dyndns,noip κτλ ωραία απλά για την πόρτα εαν ξέρει κανείς, αλλιώς θα παω σε ενα αλλο γραφείο που το έχουν κάνει , είναι ενός φίλου και θα δω τις ρυθμίσεις στο router τους. Απλά δεν ξέρω μετά το link πως του το είχαν πει και έβλεπε απο το το net τις κάμερες. Να πάρω την εταιρία που το αγόρασα θα ξέρουν ε? για την πορτα πρεπει να μπεις μεσα στο καταγραφικο να δεις ποια πορτα ειναι δηλωμενη.επισης στο καταγραφικο πρεπει να δωσεις μια static ip να δωσεις subnet mask και να δωσεις default gateway και dns. η Ip πρεπει να ειναι στο ιδιο δικτυο με το ρουτερ πχ 192.168.1.χ.η εταιρεια θα σου πει και για το προγραμμα.συνηθως απο explorer παιζει στα pc και προγραμμα θες μονο απο κινητο. δηλαδη ανοιγεις explorer γραγεις την static ip η το dyndns που εχεις και μετα το Port που παιζει και μπαινεις στις καμερες αφου βαλεις τον κωδικο.την πρωτη φορα θα σου ζητησει να περασεις καποια Plugins στον browser.την πορτα την ρυθμιζεις απο το καταγραφικο που θα παιξει το ρουτερ και μετα την κανεις port forward στο ρουτερ. Ωραία , είναι 4 κάμερες στο καταγραφικό και παίζουν κανονικά , θα ζητήσω απο τον ΟΤΕ να μου βάλει static ip (ξέρεις μήπως πόσο είναι το επιπλέον κόστος και εαν είναι μηνιαίο?) Για το firewall ναι απλά πρέπει να έχω το password γτ έχω χάσει το χαρτάκι θα κάνω αίτηση να μου στείλουν το pass ξανά. το κοστος ναι ειναι μηνιαιο δυστυχως.θες τα στοιχεια συ για να μπεις στο http://my.otenet.gr και να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια. Σχετικά με τον τρόπο που μου είπες μπορείς να με βοηθήσεις με κάποιο link να διαβάσω να δω πως γινεται? Απο ότι είδα υπηρεσία είναι με πληρωμή. Σχετικά με το link που θα μπαίνω μήπως ξέρεις πως προκύπτει? σου εχω γραψει πιο πανω πχ stakas.noip.info:8080 αναλογα ποιο dyndns/no ip εχεις και ποια πορτα εβαλες.
stakas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πάρα πολυ για τις απαντήσεις..
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ πάρα πολυ για τις απαντήσεις.. οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.για το καταγραφικο αν υπαρχει νεο firmware εννοειται καντο.κατα τα αλλα μην ξεχασεις να σεταρεις το καταγραφικο. ip subnet gateway dns και σε ποιο port θα παιζει.μην τα αφησεις σε dhcp δηλαδη αυτοματα αλλα βαλε ip καρφωτες κτλ για να παιξει σωστα και το port forward.το dyndns/noip μπορεις να το φτιαξεις ειτε στο ρουτερ ειτε στο καταγραφικο.συνηθως προτεινεται στο ρουτερ εκτος αν παρεις static η εκτος αν στο ρουτερ δεν υπαρχει καποιο δωρεαν service>αν και οπως σου ειπα για το dyndns παιζουν κατι πατεντες για να παρεις δωρεαν dyndns.
stakas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχω λόγια.. Ειλικρινά!!! Ευχαριστώ και πάλι!
poulinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 και παλι οτι χρειαστεις εδω εειμαστε.επισης κατι τελευταιο(ενα ενα μου ερχονται).οταν τα στησεις ολα με το καλο μην προσπαθησεις να δεις τις καμερες μεσα απο το ιδιο σου το δικτυο γιατι μπορει να μην καταφερεις να της δεις ποτε και να λες τι φταιει.η προσπαθησε απο κανα κινητο με 3g η βαλε κανα φιλο σου απεξω.για να τις δεις μεσα απο το ιδιο το δικτυο μπορει να παιξει με 1-2 τροπους αλλα μην σε μπλεξω παραπανω στην παρουσα φαση
stakas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Πολύ ωραία θα το έχω στο νου μου.. Θα έχεις νεα μου μέσα στην εβδομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα