Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, Καλή χρονιά και όλα τα σχετικά...

Όπως αναφέρω και πιο πάνω ο connectoras LVDS από το macbook pro τα έχει παίξει και δεν δίνει φώς στην οθόνη καθόλου. Το πρόβλημα προήλθε από μια ανώμαλη προσγείωση ενός ποτού. To laptop καθαρίστηκε και με αντάπτορα σε vga σε εξωτερική οθόνη παίζει κανονικά. Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος γνωρίζει κάποιον καλό ηλεκτρονικό ώστε να μου αλλάξει το lvds connector. μετά από ώρες ψαξίματος στο μικροσκόπιο βρήκα ότι τα 2 τελευταία Pin του Lvds connector μεταφέρουν το ρεύμα για το backlight της οθόνης. Στην δικιά μου περίπτωση αυτά είναι καμμένα. Όπως και να έχει έδωσα την μητρική σε κάποιον που κλασσικά στην αρχή μου είπε πως είναι παιχνίδι για να το αλλάξει αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε και μου χάλασε και τον έναν lvds connector που παρήγγειλα και περίμενα πόσο καιρό. ΑΝ κάποιος γνωρίζει κάποιον ηλεκτρονικό (micro-electronics soldering) για την ακρίβεια θα με βοηθούσε πάρα πολύ. Ευχαριστώ. 

post-214064-0-55507300-1389267001_thumb.jpg

Δημοσ.

http://makeitwork.gr/

Είναι επαγγελματίες και όχι άσχετοι εμποροι ανταλλακτικών..εχουν εργαστηρια μικροηλεκτρονικής και πολυ μεγαλη εμπειρία.Δεν βαζουν απλα ανταλλακτικα,επισκευαζουν μεχρι κ χαλασμενες πλακετες..Επικοινωνησε μαζι τους,και περιεγραψε τους το προβλημα.Αν θες μπορεις να περασεις απο τα εργαστηρια τους να δεις τι δουλεια που κανουν..Εχω ακουσει πολυ καλες κριτικές..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...