Προς το περιεχόμενο

PowerShoot SX600 HS και IXUS 265 HS οι νέες compact φωτογραφικές μηχανές της Canon


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί το μέλλον των compact φωτογραφικών μηχανών να είναι αμφίβολο με την κυριαρχία των smartphones, η Canon δε χάνει την ευκαιρία να παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα στη CES 2014.Το πρώτο είναι το PowerShot SX600 HS με αισθητήρα CMOS στα 16 mp, επεξεργαστή DIGIC 4+ και φακό με οπτικό zoom 18x 25-450mm με μέγιστο διάφραγμα f/3.8-6.9. Στο πίσω μέρος βρίσκουμε οθόνη 3' ιντσών καθώς και υποστήριξη WiFi, NFC για τη σύνδεση με Android smartphone ή tablet για τη μεταφορά φωτογραφιών η βίντεο.

 

Είναι σε θέση να κάνει εγγραφή Full HD video ενώ με τη λειτουργία Hybrid Auto καταγράφει 4 δευτερόλεπτα βίντεο πριν τη λήψη κάθε φωτογραφίας.

 

Η PowerShot ELPH 340 HS η αλλιώς IXUS 265 HS όπως θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη είναι λίγο πιο φθηνή και ενσωματώνει CMOS αισθητήρα στα 16mp με επεξεργαστή DIGIC 4+, 12x οπτικό zoom 25-300mm και LCD οθόνη 3' ιντσών. Και αυτό το μοντέλο της Canon υποστηρίζει WiFi, NFC, το Hybrid Auto που αναφέραμε προηγουμένως καθώς και το Smart Auto το οποίο περιλαμβάνει 32 προκαθορισμένες λειτουργίες λήψης.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Η Canon PowerShot SX600 HS αναμένεται προς το τέλος Φεβρουαρίου σε κόκκινο, μαύρο και άσπρο χρώμα με τιμή $250 ενώ η IXUS 265 HS θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο με τιμή $200 και σε τρία χρώματα (μωβ, μαύρο και ασημί).

 

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι reflex, αλλά σε semi-compact μέγεθος η σειρά Powershot SX πραγματικά αξίζει τα λεφτά της. Ειδικά σε λήψεις με φυσικό φως τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πλάκα μας κάνει η Canon? Γιατί δεν έβαλε τον DIGIC 6 επεξεργαστή? Πλέον από 180-250 ευρώ βρίσκεις την SX260 και SX280 που έχουν 20Χ ζουμ και τον 5 και 6 επεξεργαστή αντίστοιχα!

Είμαι σίγουρος πως τα 2 "καινούργια" μοντέλα του άρθρου θα τα κοστολογήσει (στην Ελλάδα) στα ίδια λεφτά που πλέον μπορεί κάποιος να πάρει τις 2 καταπληκτικές κάμερες που περιγράφω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

<p>Πλάκα μας κάνει η Canon? Γιατί δεν έβαλε τον DIGIC 6 επεξεργαστή? Πλέον από 180-250 ευρώ βρίσκεις την SX260 και SX280 που έχουν 20Χ ζουμ και τον 5 και 6 επεξεργαστή αντίστοιχα!</p>

<p>Είμαι σίγουρος πως τα 2 "καινούργια" μοντέλα του άρθρου θα τα κοστολογήσει (στην Ελλάδα) στα ίδια λεφτά που πλέον μπορεί κάποιος να πάρει τις 2 καταπληκτικές κάμερες που περιγράφω!</p>

 

Θα συμφωνήσω με το σχόλιο. Μιλούσα γενικώς για τη σειρά sx και την εξαιρετική ποιότητα για τα λεφτά που δίνεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα διαφωνούσα πλήρως με την έναρξη του άρθρου διαβάζοντας ότι είναι αμφίβολο το μέλον των φωτογραφικών μηχανών με την ύπαρξη των smartphones.....

Ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση νοήμων άνθρωπος με στοιχειώδη γνώση στη φωτογραφία να συγκρίνει τη φωγραφία ενος τηλεφώνου με αυτή μιάς φωτογραφικής?

Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι το κινητό και η φωτογραφική είναι παντελώς άλλα πράματα

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε αισθητήρες μηχανών με τις ψεφτιές που πλασάρουν στα smartphones με 1000megapixes για θέματα marketing...

 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε βλέπω τι παραπάνω προσφέρει η 600 σε σχέση με την SX280 ή την 270 αν δε θες wifi, gps.

Έχει μικρότερο zoom, πιο σκοτεινό φακό, και το κέρδος είναι ποιό; Το οτι έχει μεγαλύτερη ανάλυση οπότε σε συνδυασμό με το σκοτεινότερο φακό έχει και περισσότερο θόρυβο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...