Zps Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα, Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το τι desktop να επιλέξω για εργασία κυρίως σε video editing με τα προγράμματα της Adobe After Effects και Premiere σε αναλύσεις 1080/4K. Το Budget είναι στα ~1,000 € (μαζί με οθόνη). Ακούω προτάσεις για σύνθεση ή και έτοιμο (: Ευχαριστώ.
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα κ καλώς μας βρήκες.. Ριξε μια ματιά εδώ να πάρεις μερικές απόψεις, > http://www.insomnia.gr/topic/511331-pc-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-video-editing/ το ότι σε αυτά τα χρήματα πρέπει να υπάρξει και αξιοπρεπές μονιτορ το κάνει λίγο "εφαρμοστό". 1
Zps Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σου. Διαβάσα αυτό που μου έστειλες. Να πω ότι διαθέτω σκληρό δίσκο 4 TB (σύνολο), πιστεύω ότι χρειάζεται κάποιος ssd για να δώσει καλύτερους χρόνους όπως και ενας επεξεργαστής. Είδα ότι αναφερθήκατε στον 8 πυρήνο 'AMD FX-9590' στα 4.7 GHz με turbo συχνότητα τα 5.0GHz τι λέτε γι' αυτόν; Γιατί με ενδιαφέρει το θέμα της ταχύτητας αφού το pc θα κάνει αρκετά συχνά rendering και ίσως εργάζεται σχεδόν 24|7. Θα ήθελα και άλλες προτάσεις και από άλλα μέλη.
Skrip Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Πιστεύω πως o Samsung 840 είναι ένας πολύ καλός ssd για την τιμή του. Τώρα για τον επεξεργαστή που αναφέρεις καλός φαίνεται με υψηλή συχνότητα. Άλλα εγώ προσωπικά δεν τους έχω σε υποληψη τους AMD 1
adtakhs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σου. Διαβάσα αυτό που μου έστειλες. Να πω ότι διαθέτω σκληρό δίσκο 4 TB (σύνολο), πιστεύω ότι χρειάζεται κάποιος ssd για να δώσει καλύτερους χρόνους όπως και ενας επεξεργαστής. Είδα ότι αναφερθήκατε στον 8 πυρήνο 'AMD FX-9590' στα 4.7 GHz με turbo συχνότητα τα 5.0GHz τι λέτε γι' αυτόν; Γιατί με ενδιαφέρει το θέμα της ταχύτητας αφού το pc θα κάνει αρκετά συχνά rendering και ίσως εργάζεται σχεδόν 24|7. Θα ήθελα και άλλες προτάσεις και από άλλα μέλη. Από AMD προτίμησε τον FX 8350 ... Δεν υπάρχει λόγος και κάποιον άλλο. Αντε το πολύ πολύ τον 9370 του οποίου η τιμή έπεσε ... Εχω τον 8350 και τον έχω και κλοκαρισμένο στα 4,9Ghz σε μητρική GIGABYTE 990FXA-UD7 με 16GB GEIL DDR3 2133Mhz ! Για SSD προσωπικά επιλέγω 240GB , γιατί είναι λίγος ο 120GB για να περάσεις μια πλήρη γκάμα εφαρμογών παρέα με τα win. Αυτή την στιγμή χρησιμοποιώ έναν CRUCIAL M4 256GB σε WINDOWS και έναν SAMSUNG 840 EVO 120GB σε Ubuntu ( για αυτό τον αγόρασα).... Για rendering είναι από τους πιο VFM επεξεργαστες της αγοράς. Πάντως θα σου έλεγα να κοιτάξεις και κάτι άλλο Παίζουν OPTERON 16 CORE περίπου στα 600€ (AMD OPTERON 6376) ! Mε μια μητρική socket G34 ίσως να είχες πολύ καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη επεκτασιμότητα σε βάθος χρόνου. Ομως το budget σου είναι μικρό για κάτι τέτοιο. 1
Zps Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Θα μπορούσατε να μου κάνετε κάποιες ολοκληρωμένες προτάσεις (με κουτί, τροφοδοτικό, motherboard ect) + μια οθόνη που να κυμαίνονται στα 1000 ευρώ;
adtakhs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ορίστε ένα συνολάκι ! Ποια έκδοση του premiere χρησιμοποιείς ? Αν είναι η τελευταία μπορείς να κοιτάξεις και σε radeon κάρτα γραφικών. Και με μια φτηνότερη ψύκτρα, αν και εγω αφού μιλάς για rendering όλη την ώρα θα έβαζα της scythe που είναι καλύτερη και πιο αθόρυβη. Το δεύτερο σύστημα έχει και υψηλότερα χρονισμένες μνήμες ! Η οθόνη είναι 24" με IPS panel για καλύτερα χρώματα και καλύτερες γωνίες θέασης ! Μην βάλεις TN πάνελ .... σε καμιά περίπτωση. Από e-shop.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα