Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ένα DSL modem router Linksys wag150n (τελευταίο firmware) του οποίου το wireless ειναι τραγικό. Στην καλυτερη πιάνω με full σήμα 1mb/s σε διαμεταγωγη αρχείων απο υπολογιστή σε υπολογιστή με ότι ρυθμίσεις και να έχω δοκιμάσει.

Με ενδιαφέρει το απροσκοπτο streaming full HD υλικού απο το βασικο υπολογιστή σε όλες τις υπόλοιπες συσκευες διοτι το να μεταφέρω τα αρχεία απο συσκευή σε συσκευή ειναι χρονοβόρο.

θα γινει δουλεια με ένα φθηνό repeater τύπου tplink διοτι λεφτά δεν υπάρχουν ώστε το μόνο που θα κάνει το ρουτερ ειναι να δίνει ινερνετ στο repeater ασύρματα.

Δημοσ.

Ποσα χρήματα θέλεις να δώσεις ?

Εγω προσωπικα εχω πάρει της draytek το draytek ap700 http://www.skroutz.gr/s/313531/Draytek-VigorAP-700.html , πολυ καλο repeater αλλα λιγο ακριβό , το εχω βάλει στον κατω όροφο και οτι δουλειές εχει χρειαστεί να κανω και βαριές δεν κόλλησε πουθενά.

Υπάρχει και το ακριβότερο και φαντάζομαι και καλύτερο ap800 http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=47761

Δημοσ.

Γενικά πάντως το full HD streaming είναι λίγο θέμα μέσω wifi. Πάλεψα λίγο με κάτι usb wifi sticks/routers που χα και τελικά κατέληξα να τις μεταφέρω με usb stick.

Δημοσ.

Τώρα ούτε SD δεν μπορώ να streamαρω οποτε ακόμη και απλο HD να καταφέρω καλά θα ειμαι.

Καλό χρυσό και άγιο το draytek ... Το χρησιμοποιώ στην πατρικό μου στην Ελλάδα και δεν με έχει προδώσει ακόμη και σε full HD αλλα δεν υπάρχει τόσο χρημα αυτη την στιγμή. Ελαγα να μην ξεφύγω ούτε € πάνω απο τα 40.

Δημοσ.

Ποσα χρήματα θέλεις να δώσεις ?

Εγω προσωπικα εχω πάρει της draytek το draytek ap700 http://www.skroutz.gr/s/313531/Draytek-VigorAP-700.html , πολυ καλο repeater αλλα λιγο ακριβό , το εχω βάλει στον κατω όροφο και οτι δουλειές εχει χρειαστεί να κανω και βαριές δεν κόλλησε πουθενά.

Υπάρχει και το ακριβότερο και φαντάζομαι και καλύτερο ap800 http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=47761

συνδέεται ασύρματα με το router του αλλου ορόφου έτσι;

Δημοσ.

Ναι κανονικά εχω το router μου (draytek παλι) στο δωμάτιο μου επανω στο δώμα , και κατω στο σαλόνι εχω το draytek (access point) και μοιράζω κανονικα το internet με full σήμα (ασύρματα μιλαω παντα)

Δημοσ.

αν εχεις ενα χ ρουτερ και βαλεις ενα repeater το οποιο παιρνει ασυρματα και δινει ασυρματα τοτε οι ταχυτητες σου ουτε για sd δεν θα ειναι.θα εχεις καλυτερο σημα μεν λογω οτι θα εχεις 2 wifi αλλα επειδη το repeater επικοινωνει με το αλλο ρουτερ ασυρματα τοτε θα εχεις serious problems.κα με 40 ευρω καλο repeater με 2 radio δεν παιρνεις.οποτε εκει μονο access point μπορεις να βαλεις που να ενωνονται με ethernet με το κεντρικο ρουτερ.θα πρεπει βεβαια να ειναι ολα 802.11n για να δεις καμια σοβαρη ταχυτητα.και πρεπει να ειναι και το wifi στο laptop 802.11n οχι μονο στο ρουτερ.

Δημοσ.

αν εχεις ενα χ ρουτερ και βαλεις ενα repeater το οποιο παιρνει ασυρματα και δινει ασυρματα τοτε οι ταχυτητες σου ουτε για sd δεν θα ειναι.θα εχεις καλυτερο σημα μεν λογω οτι θα εχεις 2 wifi αλλα επειδη το repeater επικοινωνει με το αλλο ρουτερ ασυρματα τοτε θα εχεις serious problems.κα με 40 ευρω καλο repeater με 2 radio δεν παιρνεις.οποτε εκει μονο access point μπορεις να βαλεις που να ενωνονται με ethernet με το κεντρικο ρουτερ.θα πρεπει βεβαια να ειναι ολα 802.11n για να δεις καμια σοβαρη ταχυτητα.και πρεπει να ειναι και το wifi στο laptop 802.11n οχι μονο στο ρουτερ.

Ολες οι συσκευές που έχω είναι 802.11n... (Desktop (Atheros AR9271) , HTPC (Linksys WUSB600N), Laptop, 2XWindows Phone και ενα ipad mini)

Καμια προταση για access point? 

Δημοσ.

air live,draytek,netgear.d link.

οσο αντεχει το πορτοφολι σου.και βεβαια πρεπει να ενωθουν μεταξυ τους με καλωδιο τα 2 ρουτερ.εκτος αν εχεις κανα παλιο adsk ρουτερ που να ειναι n οποτε μπορεις να το κανεις access point.

Δημοσ.

Τελικά αγοραστηκε αυτο....

http://www.siba.se/product/11129847/rt-n12d-router-

Δοκιμάστηκε αρχικά ως repeater... αλλα δεν με ενθουσίασε.... οποτε τελικα συνδέθηκε πανω στο Linsys με ethernet ως wan router... 

Πλεον δεν πεφτω κατω απο 2,5 mb/s μεταξυ οποιασδήποτε συσκευής και streamαρω ανετα και 1080.... οποτε job well done.....

Το μονο θεματακι που έχω ειναι οτι  default ρυθμισεις στο router τα 150αρια στικακια συνδεονται στα 72,5 mbps και τα 300αρια στα 150 mbps αν αλλαξω το bandwidth στο router απο τα 20Μhz στα 40Μhz... τοτε ναι μεν συνδεομαι με 150 και 300 αντιστοιχα αλλα για καποιο λογο το δύκτιο ειναι ασταθες και πολυ αργό...

Δημοσ.

Τελικά αγοραστηκε αυτο....

http://www.siba.se/product/11129847/rt-n12d-router-

Δοκιμάστηκε αρχικά ως repeater... αλλα δεν με ενθουσίασε.... οποτε τελικα συνδέθηκε πανω στο Linsys με ethernet ως wan router... 

Πλεον δεν πεφτω κατω απο 2,5 mb/s μεταξυ οποιασδήποτε συσκευής και streamαρω ανετα και 1080.... οποτε job well done.....

Το μονο θεματακι που έχω ειναι οτι  default ρυθμισεις στο router τα 150αρια στικακια συνδεονται στα 72,5 mbps και τα 300αρια στα 150 mbps αν αλλαξω το bandwidth στο router απο τα 20Μhz στα 40Μhz... τοτε ναι μεν συνδεομαι με 150 και 300 αντιστοιχα αλλα για καποιο λογο το δύκτιο ειναι ασταθες και πολυ αργό...

α.δες για firmware update και β.δοκιμασε αλλο καναλι να δεις αν θα παιξει καλυτερα.

αν το ρουτερ σου ηταν g τοτε σιγουρα σαν repeater θα ειχες μεγαλο θεμα.αλλα και N να ηταν παλι λογω repeater θα εχανες ταχυτητα.

Δημοσ.

α.δες για firmware update και β.δοκιμασε αλλο καναλι να δεις αν θα παιξει καλυτερα.

αν το ρουτερ σου ηταν g τοτε σιγουρα σαν repeater θα ειχες μεγαλο θεμα.αλλα και N να ηταν παλι λογω repeater θα εχανες ταχυτητα.

To εβαλα το τελευταίο απο την πρωτη στιγμη...  :-D

Θα παιξω λιγο με τ ακαναλια να δουμε μπας και....

Το modem/router ειναι το Linksys wag150n .... Ν μεν αλλα με μια αναζήτηση στον γουγλη θα δεις οτι ισως εχει απο τα χειροτερα αυσρματα ever σε Linksys... 

Δημοσ.

To εβαλα το τελευταίο απο την πρωτη στιγμη...  :-D

Θα παιξω λιγο με τ ακαναλια να δουμε μπας και....

Το modem/router ειναι το Linksys wag150n .... Ν μεν αλλα με μια αναζήτηση στον γουγλη θα δεις οτι ισως εχει απο τα χειροτερα αυσρματα ever σε Linksys... 

οποτε ναι μην σε παραξενευει γιατι δεν επαιζε σωστα σαν repeater.δεν θα ελυνες το προβλημα σου αλλωστε με αυτον τον τροπο(δηλαδη να κανει repeat).χειροτερα θα ηταν.καλυτερα σαν ap.και στο Linksys Να υποθεσω το last firmware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...