tatakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω και σχετικό με τη Java. Έχω μια άσκηση να λύσω όπου ο καθηγητής θέλει να γίνει με τη χρήση στοίβας. Το πρόβλημα όμως είναι το εξής. Δε θέλει να την κάνουμε import τη στοίβα με την εντολή import java.util.Stack; αλλά θέλει να τη δημιουργήσουμε μόνοι μας. Καμία βοήθεια;; Την άσκηση την έχω επιλύσει απλά την κάνω με την εντολή που ανέφερα παραπάνω και όχι δημιουργώντας την από την αρχή.
georgemarios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Αν απλα google-αρεις "implement stack in java", θα βρεις Site: κουβαδες απαντησεων. 1
tatakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 "Για την εργασία αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την δομή της στοίβας και τις πράξεις της. Να γράψετε ένα πρόγραμμα Java το οποίο με την χρήση μιας στοίβας να ελέγχει αν σε μία αλυσίδα χαρακτήρων οι παρενθέσεις (, ), οι αγκύλες {, } και οι τετράγωνες αγκύλες [, ] είναι ισορροπημένες σύμφωνα με τους παρακάτω κανόνες. Για την εργασία αυτή θα υλοποιήσετε μόνοι σας την δομή της στοίβας. Μπορείτε να θεωρήσετε ότι το μέγιστο μήκος της αλυσίδας είναι 80." Δηλαδή θέλει μια κλάση στην οποία μέσα θα γράψω μόνο τη χωρητικότητα της στοίβας;; Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να κάνω αντί της εντολής import java.util.Stack;
ALLisCHAOS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 μάλλον θα εννοεί αντι να τη κάνεις κατευθείαν Import να γράψεις εσύ το κωδικα της stack
tatakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 allischaos και εγώ έτσι νομίζω. Δηλαδή θέλει τον παρακάτω κώδικα;; public class MyStack {private int maxSize;private long[] stackArray;private int top;public MyStack(int s) {maxSize = s;stackArray = new long[maxSize];top = -1;}public void push(long j) {stackArray[++top] = j;}public long pop() {return stackArray[top--];}public long peek() {return stackArray[top];}public boolean isEmpty() {return (top == -1);}public boolean isFull() {return (top == maxSize - 1);}
defacer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Όχι, γιατί αυτός ο κώδικας είναι copy pasted από το tutorialspoint. Αυτό που θέλει είναι να καταλάβεις τι κάνει και πώς και να τον γράψεις μόνος σου.
tatakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Εννοείς να γράψω μόνος μου τις μεθόδους της στοίβας που απαιτούνται από την άσκηση?
Moderators Kercyn Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Εννοείς να γράψω μόνος μου τις μεθόδους της στοίβας που απαιτούνται από την άσκηση? Εννοεί να καταλάβεις τι είναι η στοίβα, τι κάνει και γιατί το κάνει και να γράψεις τον κώδικα βάσει αυτών που κατάλαβες.
ALLisCHAOS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 οτι ειπαν οι παραπάνω να γράψεις ενα δικό σου κωδικα για τη στοίβα, όπως νομιζεις πως είναι
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Εννοείς να γράψω μόνος μου τις μεθόδους της στοίβας που απαιτούνται από την άσκηση? - Μίλα καθαρά Βίρνα. Τι εννοείς; Πρέπει να γράψω μόνος μου τον κώδικα; - Ναι Γιάγκο. Θα πρέπει να γράψεις μόνος σου τον κώδικα. - Δεν καταλαβαίνω Βίρνα. Δηλαδή; Θα πρέπει να κάνω την άσκηση εγώ; - Ναι Γιάγκο. Πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να γίνει η άσκηση από εσένα. - Δηλαδή Βίρνα μου λες ότι θα πρέπει να τα κάνω εγώ; - Ναι Γιάγκο. Εσύ θα πρέπει να τα κάνεις. 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα