mouxaxa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας.Το laptop είναι το HP Pavilion g6-1115sv αγορασμένο τέλη του 2011.Το πρόβλημα εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από μία ‘’αναστολή λειτουργίας’’.Όταν επιχείρησα να ανοίξω ξανα τον υπολογιστή,η οθόνη παρέμεινε σβηστή αλλά τα ανεμιστηράκια δούλευαν κανονικά.Στη συνέχεια έκλεισα τον υπολογιστή και από τότε όταν τον ανοίγω ενώ ακούγονται τα ανεμιστηράκια ,δε φαίνεται να παίρνει μπρος κάτι άλλο.Να πω ότι επί μήνες το λειτουργούσα χωρίς τη μπαταρία επάνω.Όταν επιχειρώ να το ανοίξω με τη μπαταρία μόνο ή με το φορτιστή μόνο αναβοσβήνει το λαμπάκι της μπαταρίας και το λαμπάκι του caps lock,τα ανεμιστηράκια λειτουργούν αλλά δεν ανάβει η οθόνη και δεν ξεκινά κάτι άλλο.(Xωρίς βέβαια να γίνονται τα ίδια κάθε φορά!Μία φορά με μπαταρία μόνο άνοιξε κανονικά ενώ κάποια άλλη στιγμή με μπαταρια και φορτιστή έδειξε να φορτίζει η μπαταρία-κόκκινο λαμπακι της μπαταρίας).Κάθε βοήθεια ως προς το τι μπορεί να έχει και τα επόμενα βήματα θα είναι πολύτιμη!
LambisElef Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε να παίξεις με τις Ram, άλλαξέ τες θέση κλπ. Στην περιοχή σου παρατηρούνται αλλαγές τάσεων;;; Βλέπεις ξέρω γω τις λάμπες του σπιτιού σου να χαμηλώνουν φωτεινότητα και να ανεβάζουν;
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Caps Lock/Num Lock LED Component Tested Error Condition LEDs blink 1 time CPU CPU not functional LEDs blink 2 times BIOS BIOS corruption failure LEDs blink 3 times Memory Module error not functional LEDs blink 4 times Graphics Graphics controller not functional LEDs blink 5 times System board General system board failure LEDs blink 6 times BIOS BIOS authentication failure
mouxaxa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά κάτι άλλο; Έπαιξα με τις ραμ δεν έγινε τίποτα. Τώρα δεν αναβοσβήνει κανένα λαμπάκι απλά δεν δείχνει τίποτα η οθόνη. Μυρίζομαι μητρική (gpu) . Αν έχω πρόβλημα με τάση μπορώ να κάνω κάτι; Να το πάω στην infoquest μου είπαν από την HP. Ξέρετε πόσο πάει το μαλλί για μόνο έλεγχο;
LambisElef Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Λίγο δύσκολο να κάηκε η 6470m, ο φίλος από πάνω σου έδωσε κάτι πολύ χρήσιμο. Θυμάσαι πόσες φορές αναβόσβηνε το Caps Lock;
mouxaxa Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς δε συγκράτησα το πόσες φορές αναβόσβηνε το Caps Lock.Τώρα με μπαταρία και φορτιστή δεν αναβοσβήνει καθόλου το caps lock αλλά αναβοσβήνει το λαμπάκι της μπαταρίας ακόμα και όταν το σβήνω.Πάντως ευχαριστώ για τη βοήθεια! 1
TakisBitos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχώς δε συγκράτησα το πόσες φορές αναβόσβηνε το Caps Lock.Τώρα με μπαταρία και φορτιστή δεν αναβοσβήνει καθόλου το caps lock αλλά αναβοσβήνει το λαμπάκι της μπαταρίας ακόμα και όταν το σβήνω.Πάντως ευχαριστώ για τη βοήθεια! Μήπως ξεκινάει αλλά δεν δείχνει η οθόνη λόγω κάρτας γραφικών? Δοκίμασες με μια εξωτερική οθόνη? Επίσης μπήκες στο BIOS?
mouxaxa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα και πάλι. Μια ενημέρωση να κάνω και να ζητήσω την συμβουλή σας. Το πήγα στην infoquest και μου είπαν ότι θέλει αλλαγή η μητρική. Τιμή 140 + 70 η εργασία πάμε στα 210. Και το ερώτημα. Αξίζει; Να προσπαθήσω να την αλλάξω μόνος μου είτε αγοράζοντας από αυτούς το ανταλλακτικό (αν το πουλάνε) είτε να το αγοράσω από ebay (που υποθέτω ότι θα το βρώ).
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μην μπλεξεις με αλλαγη μητρικης να το δωσεις για ανταλλακτικα 80-100 ευρω και τα 210 αντε να τα κανεις 250 και να παρεις καινουριο. Φυσικα αν το κανεις βιδες και πουλησεις ενα ενα τα κομματια θα παρεις περισσοτερα απο τα 80-100 που σου γραφω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα