Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, το προβλημα μου στο Pc  εχει ως εξης: οπως σερφαρω καλα κ ωραια, πεταγονται διαφορα παραθυρακια που μου λενε στα ελληνικα κιολας παιξε το ταδε παιχνιδι κτλπ, το ενοχλητικο αυτο adware περναει κατα καποιο τροπο απο το φιλτρο διαφημισεων που εχω βαλει στον chrome, δομικιμασα να σκαναρω κ να καθαρισω με καποια προγραμματα τυπου malware bytes ή avira antivirus , αλλα ηταν αναποτελεσματικα, οι διαφημησεις επιμενουν κ εκτος απο το προφανες, να κανω φορματ δλδ δεν μπορεσα να βρω μια λυση, θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας  κ τις προτασεις σας με το πως θα μπορουσα να απαλλαγω απο τις διαφημισεις ,

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλημέρα, αν και δεν είμαι πολύ σχετικός με το θέμα υπολογιστή, θα ξεκινήσω λέγοντάς σου να αλλάξεις adblock για αρχή, για παράδειγμα είχα το adblock plus και κάποια στιγμή σταμάτησε να κόβει τις διαφημίσεις και το άλλαξα και έβαλα το άλλο αυτό με την παλάμη, για κοίτα το στο chrome store. Επίσης προσπάθησε στις ρυθμίσεις να επιλέξεις περισσότερα φίλτρα (πάτα πάνω στο εικονίδιο). Το κάνει και με άλλο browser με adblock το ίδιο;

Επίσης για τα αναδυόμενα έχω το poper blocker.

Δημοσ.

και εμένα μου το έκανε αυτό μέχρι που απεγκατέστησα το chrome. ιός είναι γιατί και εμένα άρχισαν να πετάγονται διάφορα περίεργα παράθυρα με το ότι κέρδισα τηλέφωνα, η παίξε στοίχημα,(ειδικά αυτό το bet365) , όλα βέβαια μετά από επίσκεψη σε ιστοσελίδα με live streaming ταινίες.τί σκαναρίσματα , τί windows defender , τίποτα. τώρα χρησιμοποιώ firefox με το adblock plus , προς το παρόν μπλοκάρει τα πάντα. 

Δημοσ.

Βάλε το adblock όπως είπε ο johnniebgood και κάνε scan με το AdwCleaner και JRT (Καθαρίζουν απο όλα αυτά τα ενοχλητικά διαφημιστικά). Κάποια στιγμή στο JRT θα κλείσει όλα τα παράθυρα και τον windows explorer. Μην πανικοβληθείς! Είναι η κανονική λειτουργία του προγράμματος. Επίσης μην τρέχεις κανένα πρόγραμμα οταν θα κάνεις scan με αυτά τα δυο.

• Like 1
Δημοσ.

Μαζι με τα παραπάνω προγράμματα ρίξε και ενα scan με το superantispyware , απλα το ιδανικότερο θα ειναι να κανεις scan με ολα τα προγράμματα σε ασφαλή λειτουργία που ουσιαστικά δεν τρέχει τιποτα απο υπηρεσίες (ελάχιστες και μονο οι βασικές)

Δημοσ.

τελικα εβαλα Firefox και προς το παρον ολα δουλευουν ρολοι, ουτε διαφημισεις ουτε τΠτ, μαλλον ειναι κ ο πιο ασφαλης Browser τελικα, χωρια τα addons που το φερνεις στα μετρα σου, ευχαριστω για της απαντησεις σας παιδες

Δημοσ.

Και ο firefox και ολοι γενικα παντως θέλουν προσοχή τι πατας και τι ανοίγεις γιατι μπορεις να γεμίσεις εύκολα

Δημοσ.

Καλό πάντως είναι να κάνεις τις σαρώσεις που σου είπαν οι thomasG4 και SPANK. Γιατί θα είναι θέμα χρόνου μέχρι να μεταφερθούν και στον Mozilla Firefox οι μολύνσεις, αν έχεις. Δεν χρειάζεται να μπεις Safe mode, μόνο. 

Τουλάχιστον όχι ακόμα

Δημοσ.

Για το JRT καλό είναι να κάνεις το σκανάρισμα σε κανονική λειτουργία, γιατί σκανάρει και για modules που τρέχουν στο σύστημα. Στο safe mode δεν τρέχουν και έτσι δεν θα μπορεί να τα εντοπίσει.

Το malwarebytes έχει μια λειτουργία (chameleon), για να κρύβεται απο τα malware και έτσι δεν μπορούν αυτά με τη σειρά τους να επηρρεάσουν τη λειτουργία του, οταν τρέχει κανονικά.

Οπότε δεν χρειάζεται να το τρέξεις σε safe mode.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...