ALWERT12345 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδή άμα τους ζητήσω αντικατάσταση γι'αυτούς τους δύο λόγους θα μου την κάνουν για το κουτί?
anonymous-root Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Τα, σημεία. στίξεως/ βοηθάνε; την ανάγνωση [και] κατανόηση<< όσων>> γράφουμε\\\\ Πραγματικά... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 YAHET Yet Another Hate E-shop Thread Ξεσαλωστε ελευθερα (κυριως οι εχοντες ιδιον συμφερον , ξερετε εσεις)
silverado Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εγω παντως εξακολουθω να ειμαι ευχαριστημενος απο το e-shop . 6
Vilain20 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εγω παντως εξακολουθω να ειμαι ευχαριστημενος απο το e-shop . Μια απο τα ιδια!!! Επισης εχουμε φτιαξει υπολογιστες για 2 γνωστους μου γυρως στα 1200 ευρω κουτι οθονες και ολα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης.. 2
Zaknafein Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πάντως δεν έχω κάποιο παράπονο, τα παιδιά στο Μενίδι είναι πάντα εξυπηρετικά. Απλά πλέον είμαι πιο προσεχτικός και κάνω έρευνα αγοράς γιατί σε κάποια είδη βαράει και το e-shop στις τιμές πλέον. (πχ GPUs) Για RMA κτλ πάντως, τα horror stories είναι παγκόσμιο φαινόμενο αν κοιτάξετε και σε ξένα φόρουμ, με εξαίρεση καταστήματα με ειδική πολιτική στον συγκεκριμένο τομέα (πχ Amazon).
chaosmaster Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Έχω δώσει πάνω από 6000 ευρώ στο συγκεκριμένο κατάστημα. Έχω φτιάξει πάνω από 4 ολόκληρα pc + τα υπόλοιπα. Μέχρι τώρα τίποτα δε πήγε στραβά. Ούτε βίδα δε μου έλειψε. Ούτε χρειάστηκε να πάω τίποτα για σέρβις (φτου φτου). Τώρα φίλε μου αν είσαι τόσο άτυχος ή σε πνίγει το δίκιο υπάρχει τρόπος να δικαιωθείς. Με ένα ποστ εδώ να κράζεις κάποιο κατάστημα δε θα σου λυθεί το πρόβλημα. Και δεν υποστηρίζω το συγκεκριμένο κατάστημα. Εγώ αγοράζω από όπου με συμφέρει. Αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτούς. Και συνεργάζομαι από τις αρχές του
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 γελαω για αλλη μια φορα. φανταζομαι δε θελετε να συνεχισω... 3
paylidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Εγω παντως εξακολουθω να ειμαι ευχαριστημενος απο το e-shop . και εγω πάλι σε γενικές γραμμές ειμαι ικανοποιημένος... Δε λεω μου εχουν κάνει φουστιές αλλα τις πληρωσαν. Δυστυχώς βεβαια σε κάποιες προσφατες με απογοητευσαν/εκνεύρισαν αλλα οφείλω να ομολογήσω οτι αναγνωρισαν τα λάθη τους και τα πληρωσαν... π.χ. παραγγελνω λαπτοπ που μου λενε οτι εχει fingerprint reader και δεν εχει εν τέλει. Παρόλα αυτά, δε θελω να το επιστρέψω μιας και το χρειαζόμουν αφου ειχα πουλησει το δικο μου έτσι παίρνω εκπτωση για επομενη παραγγελία-μου βγαίνει το λάπτοπ πραγματικά οικονομικότατο. Με το πιστωτικό παραγγέλνω ενα άλλο προιόν το οποίο με διαβεβαιώνουν οτι εχει ελληνικές οδηγίες και ένα ακομα χαρακτηριστικό που το ειχε στην περιγραφή. Ερχεται και δεν ισχύει κάτι απο τα παραπάνω πεφτει κατσαδα και μου το δίνουν στο κόστος (μου επιστρέφουν ~30-35% της αξίας του σε πιστωτικό) Για να ειμαι ειλικρινής αποφευγω απο εκει τις κινεζίες μιας και ξερω οτι θα ειναι σίγουρα πιο ακριβές σε σχέση με ebay κλπ και οτι η υποστήριξη θα ειναι αμφιβόλου ποιότητας... Παρόλα αυτα το εμπιστεύομαι κοντα δεκα χρονια και δεν ειχα άλλο σημαντικό πρόβλημα (μονο μια φορά πηγαν να μου δώσουν πιστωτικό απο δισκο που καήκε στην τρέχουσα τιμή και τους πηρε και τους σήκωσε). Ο ατομικός τζίρος μου ολα αυτα τα χρόνια ξεπερνά τις 17000 εχοντας αγοράσει τουλάχιστον 5 pc/laptop, 3 τηλεοράσεις και πολλά άλλα... Θεωρω οτι πρέπει να μην εισαι μαλακος μαζί τους για να σου συμπεριφερθούν όπως πρέπει...
casperino Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ας μας εξηγήσει καποιος... Πως γινεται το αρχικο μηνυμα του topic starter να είναι κενό;
ASDFZXC Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε-SHOP ΕΜΕΙΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ο ALWERT1234 επελεξε να κανει edit ολα του τα μηνυματα και να αφαιρεσει το λογο για τον οποιο προεκυψε το ολο θεμα. Ως επακολουθο το thread κλειδωνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις