Jonny23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια. Εχω την Toshiba 50L2333DG και θελω να βελτιωσω τον ηχο της. Εβλεπα ηχεια pc οπως τα logitech z906 και διαφορα home cinema οπως το philips HTB5570 και το Samsung HT- F6500 τι ειναι καλυτερο και πιο ευχρηστο ? Η χρηση ειναι ταινιες απο otetv και απο λαπτοπ μεσω HDMI συνδεσης. Δεν νοικιαζω ταινιες οποτε δεν με ενδιαφερει το dvd blu ray player μονο ο ηχος.(Υπαρχει και ps3 αν βαλω καποιο bluray πολυ σπανια ομως). Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 αν ενοικίαζες ταινίες με τα ανάλογα καλούδια του ήχου,θα σου έλεγα να αγοράσεις πεντακαναλο ενισχυτή όπως 'http://www.amazon.co.uk/Yamaha-RX-V371-receiver-channel-black/dp/B004QQXDVC/ref=sr_1_8?s=home-theater&ie=UTF8&qid=1389241959&sr=1-8&keywords=Receiver και Site: ηχεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jonny23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 απο αυτα που αναφερω τι ειναι καλυτερο το home cinema η τα ηχεια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Είναι διαφορετικά !!, μπορείς να διαβάσεις σε γειτονικό σαιτ για το Site: SAMSUNG HT-F6500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ο GeorgePal στο "γειτονικό site" είμαι εγώ. Ό,τι θέλεις, για τα F5550 όμως αφού ο Vasi έκανε λάθος στον τίτλο, ρώτησε με. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 η φιλοσοφία των συστημάτων δεν είναι ίδια !! F5550 με F6500 δεν έχουν μικρές διαφορές ? τώρα για την τιμή δεν ξέρω . Εγώ είμαι της άποψης μίνι htpc στο σαλόνι με logitech ηχεια ή με EDIFIER M1550 BLACK Γιώργο δεν έκανα λάθος στον τίτλο !! εξάλλου ήθελες να αγοράσεις τα F6500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Γιώργο δεν έκανα λάθος στον τίτλο !! εξάλλου ήθελες να αγοράσεις τα F6500 Α, ναι. Με συγχωρείς. Έγινε όντως αναφορά στα F6500, απλά το θέμα είναι για τα F5550 τα οποία και τελικά πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα