Προς το περιεχόμενο

Virtual Private Network (VPN)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιώντας VPN έχεις μεγάλη μείωση στην ταχύτητα; Ένας αγοράσεις μια ετήσια συνδρομή αυτή είναι για έναν Η/Υ ή μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σε άλλους που απλώς δεν θα συνδέονται ταυτόχρονα;

Δημοσ.

Εφόσον συνδέεσαι μέσω VPN η ταχύτητα με την οποία κατεβάζεις αρχεία μειώνεται;

Επίσης, εάν στο σπίτι έχω δυο υπολογιστές, μπορώ να συνδέομαι με VPN ταυτόχρονα και με τους δυο;

Σορρυ, αλλά είμαι τελείως άσχετος με θέματα anonymity

Δημοσ.

Εφόσον συνδέεσαι μέσω VPN η ταχύτητα με την οποία κατεβάζεις αρχεία μειώνεται;

Σίγουρα ναι αλλά ο βαθμός μείωσης εξαρτάται από την ποιότητα της υπηρεσίας και τις παροχές. Έχω χρησιμοποιήσει υπηρεσίες με πτώση το πολύ 10% και υπηρεσίες που έφταναν στο 70%.

Επίσης, εάν στο σπίτι έχω δυο υπολογιστές, μπορώ να συνδέομαι με VPN ταυτόχρονα και με τους δυο;

Μπορείς να συνδέσεις όσες συσκευές σου επιτρέπει η υπηρεσία vpn που χρησιμοποιείς. Π.χ. άλλοι επιτρέπουν μόνο ένα client και αλλοι μέχρι 5.

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει κ εμένα!  Μένω στην Γερμανία και εδώ σε κυνηγάνε αν κατεβάζεις τορρεντς, λες κ είσαι εγκληματίας...

Αν χρησιμοποιώ κάποιο VPN συνδρομητικό, θα μπορώ να κατεβάζω με ασφάλεια χωρίς να μπορούν να με εντοπίσουν?  

Οι ταχύτητες θα είναι ικανοποιητικές? 

Αν έχετε κάποια πληροφορία επί του θέματος plz help 

Δημοσ.

Φυσικά και έχεις μείωση την ταχύτητα. Επισης αν η συνδεση το VPN ειναι pptp μπορεις να το χρησιμοποιεις σε οσους υπολογιστες θες αλλα οχι ταυτοχρονα.

Δημοσ.

η όλη καθυστέρηση οφείλεται στο encryption αν ειναι 1024 όντως θαναι αρκετά πιο αργό αποτι 128bit...

οχι αν χρησιμοποιεις VPN κανένας δε βλεπει τι κατεβαζεις γιατι όλα τα data 'πηγαινοέρχονται' κρυπτογραφημένα

Δημοσ.

Υπάρχει καμιά πρόταση για VPN service που δεν σου μειώνει πολύ την ταχύτητα; Γενικά οι τιμές είναι περίπου ίδιες παντού απο όσο έχει δει. 5 έως 7 ευρώ το μήνα για την ετήσια συνδρομή

Δημοσ.

Υπάρχει καμιά πρόταση για VPN service που δεν σου μειώνει πολύ την ταχύτητα; Γενικά οι τιμές είναι περίπου ίδιες παντού απο όσο έχει δει. 5 έως 7 ευρώ το μήνα για την ετήσια συνδρομή

αυτο που λες δεν γινεται...τα δεδομενα περνανε και κρυπτογραφούνται μεσα απο εναν αλλο σερβερ μεχρι να ερθουν στον υπολογιστη σου. Ετσι αυτο καθυστερει τη μεταφορα στον υπολογιστη σου.

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει κ εμένα!  Μένω στην Γερμανία και εδώ σε κυνηγάνε αν κατεβάζεις τορρεντς, λες κ είσαι εγκληματίας...

Αν χρησιμοποιώ κάποιο VPN συνδρομητικό, θα μπορώ να κατεβάζω με ασφάλεια χωρίς να μπορούν να με εντοπίσουν?  

Οι ταχύτητες θα είναι ικανοποιητικές? 

Αν έχετε κάποια πληροφορία επί του θέματος plz help 

υπαρχει θεμα για την γερμανια και για τα τορρεντς κτλ.

Δημοσ.

υπαρχει θεμα για την γερμανια και για τα τορρεντς κτλ.

Το γνωρίζω οτι υπάρχει θέμα, εδώ γερμανία μένω εδώ και 1.5 χρόνο...

Το θέμα είναι οτι τα τορρεντς ήταν το μέσω που χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια για να κατεβάζω υλικό... 

Ειδικά games τα οποία θέλω να τα δοκιμάσω πρώτα αν αξίζουν, πριν τα αγοράσω, τα κατέβαζα απο εκεί, και αν τα γούσταρα μετά τους έδινα τα λεφτά μου... 

Επίσης οι σειρές και οι ταινίες είναι μεταγλωτισμενες στα γερμανικά και με ξενερώνει να τα ακούω έτσι ... οπότε είτε στρεαμινγκ με χαλια ποιοτητα, ειτε τορρεντ κατεβασμα

Δημοσ.

Το γνωρίζω οτι υπάρχει θέμα, εδώ γερμανία μένω εδώ και 1.5 χρόνο...

Το θέμα είναι οτι τα τορρεντς ήταν το μέσω που χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια για να κατεβάζω υλικό... 

Ειδικά games τα οποία θέλω να τα δοκιμάσω πρώτα αν αξίζουν, πριν τα αγοράσω, τα κατέβαζα απο εκεί, και αν τα γούσταρα μετά τους έδινα τα λεφτά μου... 

Επίσης οι σειρές και οι ταινίες είναι μεταγλωτισμενες στα γερμανικά και με ξενερώνει να τα ακούω έτσι ... οπότε είτε στρεαμινγκ με χαλια ποιοτητα, ειτε τορρεντ κατεβασμα

οκ απλα στο ειπα για το θεμα μηπως δεν το ειχες δει.

εκει μεσα γραφει και διαφορα αλλα για αυτο στο ειπα.αν περασει απο vpn ειναι encrypted οποτε εισαι καλυμμενος.αν και νομιζω οτι και το τορρεντ το ιδιο σαν client εχει καποια πραγματα για encryption αλλα δεν το εχω δοκιμασει.νομιζω οτι το ειχαν χρησιμοποιησει για να κανουν δοκιμες οταν η Hol ειχε βαλεει traffc shaping.ετσι εκαναν encryption για να μην καταλαβαινει η Hol οτι εινα torrent και ειχαν δει οτι ετσι ηταν σαν  να παρεκαμπταν το traffic shaping.επισης καποιοι εχουν αναφερει οτι με direct downloads δεν ειχαν θεμα.

β.για το θεμα μεταγλωτισμενα μου το ειχε πει καποιος φιλος μου που μενει γερμανια και εειναι τραγικο.πολυ πορωμενοι με το θεμα μεταγγλωτιση.απλα ελεος.και ο ιδιος εχει φρικαρει.επισης ουτε αυτος κατεβαζει τορρεντ.

αυτος ηθελε να του γεμισουν τον δισκο απο εδω ελλαδα με διαφορα και να του τον στειλουν εκει :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...