sas-agapaw-olous Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλησπερα παιδες και χρονια πολλα !λοιπον εχουμε και λεμε εχω ανοιξει ενα blogspot με το blogger τις google αλλα τα θεμετα που εχει δεν μαρεσουν οποτε εψαξα στο google και βρηκα αλλα απο το ιντερνετ.το ανεβασα αλλα το προβλημα ειναι το δεν μπορω να κανω διαμορφωση με το δικο μου περιοχομενο.οταν παω στο Εργαλείο σχεδίασης προτύπων μου λεει Δεν ισχύει για αυτό το πρότυπο επειδη προφανως δεν ειναι αυτα που προτεινει το blogger.αλλα αφου δεν μπορω να σχεδιασω σε αυτο το template γτ υπαρχουν τοσα στο ιντερνετ;βαζω και φωτο παιδια και πλιζζζζ help ! το template χωρις την δικια μου διαμοεφωση,προεπιλεγμενο demo
seedrr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι ολα τα templates συμβατα με το εργαλειο του blogger . Αλλα αν γνωρίζεις html και css μπορεις να τα παραμετροποιησεις
sas-agapaw-olous Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι ολα τα templates συμβατα με το εργαλειο του blogger . Αλλα αν γνωρίζεις html και css μπορεις να τα παραμετροποιησεις μπορεις να με βοηθησεις;
seedrr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δωσε κανα λινκ απο το site και πες τι ακριβως ειναι αυτο που θες να κανεις. Σε γενικες γραμμες το blogger ειναι πολυ κλειστου τυπου και για να δουλεψει καποιος στο theme πρεπει να εχει πληρη προσβαση στο admin panel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα