Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παίδες σήμερα χάλασε το κινητάκι μου...  (xperia ray). Για άγνωστους λόγους δεν μου ανοίγει ενώ όταν το έχω στη πρίζα δείχνει το λογότυπο "xperia" και μετά ξανακλείνει μόνο του...

Έτσι πιστεύω είναι καιρός να πάρω ένα καινούριο...

Με ενδιαφέρει όσο τίποτε άλλο η περιήγηση του στο ίντερνετ να είναι γρήγορη χωρίς πολύ lag, όσο γίνετε στα χρήματα αυτά φυσικά.. Αν ακούγετε το ηχείο δυνατά ή όχι (στη μουσική) δεν με ενδιαφέρει...

Ανδροϊντ που να μην κολλάει έως 220 ευρώ υπάρχει?? File manager ή κάτι παρόμοιο παίζει σε windows? γιατί μου αρέσει να κατεβάζω/περνάω διάφορα αρχεία στο κινητό

Δημοσ.

Το moto g δεν σου αρεσε και δεν το εβαλες?

Δες λιγο τιμη στο Link.png Site: amazon uk

Και τα Link.png Site: χαρακτηριστικά του.

ωραίο είναι δεν λέω αλλά δεν έχω paypall ούτε πιστωτικές, και απόπου και αν πάρω θα πληρώσω με αντικαταβολή

Δημοσ.

ωραίο είναι δεν λέω αλλά δεν έχω paypall ούτε πιστωτικές, και απόπου και αν πάρω θα πληρώσω με αντικαταβολή

καλησπερα φιλε μου για μενα πηγαινε αγορασε το nexus 4 αν η απωλεια καρτα μνημης δεν σε ενδιαφερει αλλιως s3.Αν στα λεφτα που διαθετεις μπορεις να παρεις ενα απο αυτα τα 2 κινητα τοτε δεν υπαρχει λογος για moto g ,l9 κτλ πραγματικα πεφτεις κατηγορια.

Δημοσ.

καλησπερα φιλε μου για μενα πηγαινε αγορασε το nexus 4 αν η απωλεια καρτα μνημης δεν σε ενδιαφερει αλλιως s3.Αν στα λεφτα που διαθετεις μπορεις να παρεις ενα απο αυτα τα 2 κινητα τοτε δεν υπαρχει λογος για moto g ,l9 κτλ πραγματικα πεφτεις κατηγορια.

η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει ο αποθηκευτικό χώρος μια και μέχρι τώρα είχα μια 32άρα sd, αλλά τι να κάνουμε δεν μπορείς να τα έχεις και όλα... απλά θα προτιμήσω κατά πάσα πιθανότητα το nexus έναντι του σ3 γτ έχει 2 gb ram (και τιμή στα 300 από πλαίσιο)(αν και με προβληματίζει το πλαίσιο :P )... ενώ το σ3 με 2gb βγαίνει περίπου στα 350 (scroutz)

Δημοσ.

η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει ο αποθηκευτικό χώρος μια και μέχρι τώρα είχα μια 32άρα sd, αλλά τι να κάνουμε δεν μπορείς να τα έχεις και όλα... απλά θα προτιμήσω κατά πάσα πιθανότητα το nexus έναντι του σ3 γτ έχει 2 gb ram (και τιμή στα 300 από πλαίσιο)(αν και με προβληματίζει το πλαίσιο :P )... ενώ το σ3 με 2gb βγαίνει περίπου στα 350 (scroutz)

Οποιο κινητο και να παρεις θα το ευχαριστηθεις και τα 2 ειναι απιστευτα στην κατηγορια τους :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σρυ που επιστρέφω στο τόπικ.... ενώ είχα παραγγείλει το Νexus 4 (300 ευρώ), παιρνώντας σήμερα έξω από ένα κατάστημα vodafone είδα το L9 II στα 200 ευρώ... αξίζει να δώσω 100 ευρώ περισσότερα για το Nexus ή να πάω στο l9 ii?

Edit: Βρήκα και το Σονυ SP στα 250

Επεξ/σία από GeorgeHellas
Δημοσ.

<p>σρυ που επιστρέφω στο τόπικ.... ενώ είχα παραγγείλει το Νexus 4 (300 ευρώ), παιρνώντας σήμερα έξω από ένα κατάστημα vodafone είδα το L9 II στα 200 ευρώ... αξίζει να δώσω 100 ευρώ περισσότερα για το Nexus ή να πάω στο l9 ii?</p>

<p> </p>

<p>Edit: Βρήκα και το Σονυ SP στα 250</p>

Τα 100 ευρω παραπανω θα σου προσφερουν 1 gb ram παραπανω, τετραπυρηνο επεξεργαστη σε αντιθεση με τα 2πυρηνα l9 και sp και πιο πολλα update.

Απο κει και περα κρινεις αναλογα με τις αναγκες σου.Το αν αξιζει τα 100 ευρω παραπανω,εφοσον ειναι καλυτερο το nexus φυσικα αξιζει να τα δωσεις.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

με συγχωρείτε που επανέρχομαι... βρήκα το lumnia 925 στα 250 ευρώ. οπότε τελευταία σύγκριση.

Nexus 4 ----  Lg l9 ii ----- Lumia 925

Κριτήριο η ταχύτητα πλοήγησης στο ίντερνετ και γενικότερα η λειτουργία του κινητού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...