Sog96Ch Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχω δει πολλές μυστηρίου αλλά γενικά μου αρέσουν.Από τις καλύτερες που έχω δει είναι το Mystic River, Gone baby gone (προτιμώ το πρώτο)
stavros88 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Shutter Island Seven 12 Monkeys Vertigo The Shining The Others Rear Window Memento Following(Nolan) Ο ανθρωπος της Μαντζουριας Ολες καταπληκτικες 3
Sog96Ch Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Shutter Island Seven 12 Monkeys Vertigo The Shining The Others Rear Window Memento Following(Nolan) Ο ανθρωπος της Μαντζουριας Ολες καταπληκτικες Το Shutter Island το εχω δει (και μου αρεσε) αλλα ξεχασα να το αναφερω
vag10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 memento seven the prestige (αν πιάνεται mystery) inception mystic river fight club και η καλύτερη για μένα: the usual suspects
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Το Fight club δεν είναι μυστηρίου. Επίσης, το vertigo ούτε αυτό είναι ακριβώς μυστηρίου, δεν εστιάζει εκεί
papahlamidas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 * με πρόλαβαν ... The prestige Και όλες οι παραπάνω επίσης πολύ καλές.
Gtr34 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Population 436 Δεν ειναι η καλυτερη ταινια μυστηριου που εχω δει αλλα δεν ειναι κακο μου αρεσε αρκετα .
Sog96Ch Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 The PrestigeInception Τις εχω δει. Και πριν λιγα λεπτα ειδα και το Seven (τωρα σκεφτομαι για ποια θα δω μετα)
blu-ray Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μερικές ταινίες και απο μενα: Lost Highway Mulholland Drive The Girl with the Dragon Tattoo 2 3 Jacob's Ladder Triangle All the President's Men Manhunter Donnie Darko Brick The secret in their eyes Memories of murder LA confidential Identity Infernal Affairs House of Games 1
Konsul Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ας πω κ εγώ μερικά που μου έχουν μείνει στην μνήμη μου και δεν έχουν αναφερθεί (i think), τα περισσότερα τα θεωρώ ταινιάρες με σκηνές που με στοιχειώνουν ακόμα και τώρα... Chinatown (Polansky στα πολύ καλά του) Blue Velvet (Φοβερή Lynchian ατμόσφαιρα) The Shining (Ότι και να πεις είναι λίγο για Kubrick) The Thing (το παλιό καλό του Carpenter, επίσης εκπληκτική ατμόσφαιρα, soundtrack by Morricone.. ΤΕΛΟΣ) 2001: A Space Odyssey (Έχει και μυστήριο εκτός των άλλων. Αξίζει) Psycho (Κλασσική αξία) 12 Angry Men (Με καθήλωσε) Rear Window North by Northwest (Διασκεδαστικότατο) OldBoy (του 2003. τα σπασε) Minority Report Abre Los Ojos (Έγινα fan του Amenabar απ'αυτό) Primer (mindf@k) Mississipi Burning Barton Fink Zodiac (λϊγο μέτριο αλλά οκ μιας και είναι Fincher ) Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2014 από Konsul
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ταινία μυστηρίου το 12 Angry Men??? Καμία σχέση δεν έχει με μυστήριο αυτή η ταινία. Το να μην ξέρεις ποια θα είναι η έκβαση(αυτό φαντάζομαι εννοείς) μιας ταινίας δεν την κάνει μυστηρίου. Πόσο μάλλον όταν σε αυτήν την τανία το τι θα γίνει στο τέλος είναι φανερό από την αρχή σχεδόν, αλλά ηθελημένα ώστε να μην εστιάσεις στο "τι" αλλά στο "πως"
Konsul Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ταινία μυστηρίου το 12 Angry Men??? Καμία σχέση δεν έχει με μυστήριο αυτή η ταινία. Το να μην ξέρεις ποια θα είναι η έκβαση(αυτό φαντάζομαι εννοείς) μιας ταινίας δεν την κάνει μυστηρίου. Πόσο μάλλον όταν σε αυτήν την τανία το τι θα γίνει στο τέλος είναι φανερό από την αρχή σχεδόν, αλλά ηθελημένα ώστε να μην εστιάσεις στο "τι" αλλά στο "πως" Μάλλον έχεις δίκιο. Αλλά παλιά όταν την είχα δει ο τρόπος που ξεδιπλωνόταν ήταν αυτός που με έκανε να την βάλω στο μυαλό μου σαν ταινία μυστηρίου. Από την άλλη όμως, αυτό που λες δεν την κάνει να μην είναι ταινία (και) μυστηρίου. Την έκβαση της ταινίας δεν μπορεις να την ξέρεις αν δεν την δεις μια φορα. Και μόνο που σε βάζει να σκέφτεσαι συνέχεια υποθέσεις και σενάρια έχοντας αυτό το element του not everything is what it seems ίσως να μπορούσε κάποιος να την κατατάξει σε αυτή τη λίστα. Πάντως ναι δεν εχει σαν βασικό στοιχείο το μυστήριο αλλά πιστεύω ότι υπάρχει εκεί γιατί οι χαρακτήρες αυτό κάνουν, προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο ενός φόνου.Ίσως 80% character study 20% μυστήριο.
benign Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Dark City. http://www.imdb.com/title/tt0118929/?ref_=nm_flmg_act_47 Και αν και εχει λαβει αμφιλεγομενες κριτικες, προσωπικα μου αρεσε και τοThe Fourth Kind. http://www.imdb.com/title/tt1220198/?ref_=tt_rec_tt
darkheretic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ο Ενοικος (Τhe Tenant) ταινιαρα του Πολανσκι Three..Extremes (πολυ καλο κορεατικο τριπτυχο) The Blairwitch Project Coma(του 1978) Νosso Lar Solaris και τα δυο Το τριπτυχο The Cube Quien Puede Matar A Un Nino Sleuth(1972 M.Caine,L.Olivier αλλα και του 2007 με τον Caine παλι και τον Jude Law) και αρκετες γιαπωνεζικες,οπως The Ring,Ju-On,Sakebi που ομως αγκαλιαζουν και λιγο,εως πολυ τη horror εκδοχη....αα και Cronenberg σχεδον ολες του Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2014 από darkheretic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα