tourist23 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά!!εδω και 3-4 μερες Ανοιγω τον υπολογιστη μου και δεν Μπορω να επιλεξω τίποτα πανω στη γραμμή εργασιών ή σε ανοιχτό παράθυρο..μονο απο το πληκτρολόγιο μπορω να δουλεψω..και το ποντίκι μπορεί να ανοίξει μονο συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας άλλα αφού ανοίξουν δεν κανει τπτ.έχω μητρική asus p8z77-lx, 8gb ram corsair, asus nvidia gt670, kai 2 Ssd 120gb se raid 0!! Έχω δοκιμάσει τα εξης: 1. Να αλλάξω ποντίκι, 2. Να αλλάξω θέση στα dimm της ram, 3. Να κατάργηση το raid και να κάνω φορμάτ. Και μια ακόμη σημείωση...αν κάνω αποσυνδεση κ ξαναμπω όλα δουλεύουν ρόλοι!!!! Τι γίνεται;;;;;;;;;;;
cliobaccarra Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εκανες φορματ ξαναπερασες windows κτλπ και το προβλημα παραμενει;
tourist23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ακριβως..και πλεον δεν εχω και raid συνδεση στους δισκους (οχι οτι νομιζω πως εχει σχεση αυτο αλλα...)
SPANK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Για δοκίμασε να βρεις στο bios μια επιλογή usb legacy support και κανε enable η disable δοκίμασε και τα 2 αν δεις αν θα γινει τιποτα , για δες αν εχεις μονο το ποντίκι η επανω η μονο το keyboard δουλεύουν μονα τους ?
cliobaccarra Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Κανε ελεγχο και στους δισκους σου, μαλλον απο εκει βρομαει η δουλεια!
trek Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Όπως είσαι στην επιφάνεια εργασίας, δεξι κλικ-ανανεωση και ξεμπλοκάρει. Μου το κάνει και μένα κατι φορές (και εγώ σε raid0 με 2 ssd), αλλά δεν το έχω ψάξει περαιτέρω τι και πως.
tourist23 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν, αναβαθμησα την εκδοση του bios και εβαλα άλλο ποντικι.. προς υο παρον ολα οκ..θα δοκιμασω να ξαναπερασω το ποντικι μου (logitech g700) και θα σας ενημερωσω! Ευχαριστώ! Επίσης, φιλε SPANK δεν τη βρηκα την επιλογη που μ ειπες..ή μαλλον δεν την προσεξα..παιζει να γραφει κατι αλλο ή θα το λέει όπως μου το έγραψες??
tourist23 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 λοιπόν! το ποντίκι τις κάνει τις βρωμιές! με το που συνδέθηκε γίνεται πάλι το ίδιο πράγμα!! τι μπορεί να φταίει..πέρασα τους τελευταιους drivers, το δοκίμασα ασύρματα..το δοκίμασα με καλώδιο..τίποτα!
Rude_R Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 λοιπόν! το ποντίκι τις κάνει τις βρωμιές! με το που συνδέθηκε γίνεται πάλι το ίδιο πράγμα!! τι μπορεί να φταίει..πέρασα τους τελευταιους drivers, το δοκίμασα ασύρματα..το δοκίμασα με καλώδιο..τίποτα! Εγώ στην θέση σου θα το πετούσα.........για να μην πω τπτ χειρότερο
trujillo2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 εφοσον βρηκες την αιτια του κακου , γιατι σκας ? εχεις αλλο για να κανεις τη δουλεια σου?
tourist23 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 εχω ενα παμπαλαιο που το δουλευω τωρα! αλλα θελω το g700 μουυυ!!!!! θα μιλησω με logitech γιατι εχει 3 χρονια εγγυηση και θα δουμε αν βγαλω ακρη!! Εγώ στην θέση σου θα το πετούσα.........για να μην πω τπτ χειρότερο αν σκεφτεις σε τι μπελάδες με εβαλε πες το το χειροτεροοοο!!!
Rude_R Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 εχω ενα παμπαλαιο που το δουλευω τωρα! αλλα θελω το g700 μουυυ!!!!! θα μιλησω με logitech γιατι εχει 3 χρονια εγγυηση και θα δουμε αν βγαλω ακρη!! αν σκεφτεις σε τι μπελάδες με εβαλε πες το το χειροτεροοοο!!! Μολις είδα το θέμα θυμήθηκα ενα φίλο που είχε το ίδιο θέμα με ενα Razor gaming mouse. υπηρχε driver conflict ειτε με το συστημα είτε με αλλη συσκευη..... οταν το ανακαλυψαμε..... ...γιατι στην αρχη φοβόμασταν για καποιον ιο η trojan......το πηρε το εβαλε στο πατωμα ...... και ως δια μαγειας έγινε "ανακύκλωση" (45 νουμερο παπούτσι) καταλαβαινεις.
tourist23 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μολις είδα το θέμα θυμήθηκα ενα φίλο που είχε το ίδιο θέμα με ενα Razor gaming mouse. υπηρχε driver conflict ειτε με το συστημα είτε με αλλη συσκευη..... οταν το ανακαλυψαμε..... ...γιατι στην αρχη φοβόμασταν για καποιον ιο η trojan......το πηρε το εβαλε στο πατωμα ...... και ως δια μαγειας έγινε "ανακύκλωση" (45 νουμερο παπούτσι) καταλαβαινεις. χαχαχαχαχα!!! το δικο μου το 38αρι τι να φτουρισει!!!
tourist23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 τελικά προτείνουν επισκευή ή αντικατάσταση! Αν μου φέρουν άλλο δε θα έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα λογικά??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα