kalgeorge Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 εχεις χρησιμοποιησει android η μονο iphone? εχω δουλεψει το σαμσουνγ σ4 και εχω το LG optimus L7, ομολογω οτι προτιμω iphone Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο, το θέμα είναι εσύ τι ψάχνεις Εγώ ας πούμε το θεωρώ κοροϊδία να σκάσω 400-500€ για την οθονίτσα του iphone ειμαι μαζι σου, και θεωρω κοροιδια να σκασεις γενικα τετοια λεφτα για κινητο. αλλα θα το πληρωσει αλλος οποτε εχω την επιλογη
tombraider Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 απο οτι καταλαβαινω εισαι 99% προς iphone και 1% προς android δες και απο κοντα και το g2 ομως πριν καταληξεις.. συγκριση παντως δεν μπορει να γινει..ειναι καθαρα τι "θα σου δωσει μεγαλυτερη χαρα" οταν ανοιξεις του κουτι!!
kalgeorge Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 απο οτι καταλαβαινω εισαι 99% προς iphone και 1% προς android δες και απο κοντα και το g2 ομως πριν καταληξεις.. συγκριση παντως δεν μπορει να γινει..ειναι καθαρα τι "θα σου δωσει μεγαλυτερη χαρα" οταν ανοιξεις του κουτι!! κοιτα, θα επαιρνα το iphone αλλα τρελαθηκα με την οθονη του LG... τωρα βεβαια που μου υπενθυμισατε και τα skroutz και αυτα....ειδα οτι το lg το παιρνω και με 400 απο καπου... οποτε ναι, μαλλον για το iphone παω παντως ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας
kalgeorge Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 καλες αγορες και..καλο καψιμο!! :-D xaaxxx, να σαι καλα....ευχαριστω για τον χρονο σας
tombraider Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 επειδή μπορεί να σε ενδιαφέρει μου ήρθε αυτό: http://www.groupon.gr/deals/special-deal/Inn-International-5s-silver/32877277?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_15&a=1656 iphone 5s 16gb
kalgeorge Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) επειδή μπορεί να σε ενδιαφέρει μου ήρθε αυτό: http://www.groupon.gr/deals/special-deal/Inn-International-5s-silver/32877277?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_15&a=1656 iphone 5s 16gb nai μου ηρθε σημερα με μειλ..... μετανοιωνω που δεν ειχα ασχοληθει καθολου με groupon και τετοια, και τωρα τρεχω να βγαλω ακρη ΜΠορω να πω ομως οτι με χαλαει απιστευτα το χρωμα edit. αντε και το πηρες, αν χχτυπα ξυλο χαλασει, που το πας για εγγυηση-επισκευη? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2014 από kalgeorge
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα