Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κρατα τα λεφτα σου μεχρι να κυκλοφορησουν τα καινουργια ή μαζεψε και παρε κατι καλυτερο...για μενα περιμενε το nexus 5 32gb πολυ ανωτερο

σε σχέση με το LG G2? όπως δλδ μπαταρία, κάμερα? 

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι φιλε μου. δεν ρωτησα. πλακα εκανα... το g2 εχει πολυ καλυτερη μπαταρια και πολυ καλυτερη καμερα. ουσιαστικα ειναι ενα αναβαθμισμενο nexus χωρις το καθαρο android. εγω προσωπικα προτιμω το lg ui

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω. G2 αρκετά καλύτερο! Το μόνο καλό που έχει το nexus είναι το ελαφρύ android. Σε όλα τα αλλά υπερέχει το g2

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα καλα, συγκρινουμε nexus5 με G2;;;;;;;

απαντηση γενικα και κυριως στον @malmesteem1984

εννοειται πως ναι!!!ειναι καθαρα υποκειμενικο καλυτερο/χειροτερο.. δεν ξερεις τη χρηση κανω εγω ή ο moshos95 η οποιοσδηποτε αλλος,,  ενα απλο παραδειγμα: δες εδω http://smartphones.findthebest.com/compare/430-562/Samsung-Galaxy-Note-3-vs-HTC-Butterfly-S#rows=r-5%3A%3ACarrier (τερμα κατω σελιδα πηγαινε) ενα κινητο που κοιταγα εγω (butterfly s) για μενα πολυ καλυτερο απο το note3!!γιατι?? καλυτερη μπαταρια θεωρητικα,,μικροτερη οθονη,την htc αν οχι ανωτερη απο samsung την θεωρω πολυ ισαξια!! δεν μαρεσει καθολου το περιβαλλον χρηστη των samy..τα 3gb δεν θα δεις ΠΟΥΘΕΝΑ διαφορα με τα 2..ακομα τουλαχιστον... θες και αλλους λογους?? μπορω να σου πω και αντιστοιχα για nexus5-lg g2..μην μενουμε αποκλειστηκα και μονο στα χαρακτηριστηκα... ελπιζω να σας καλυψα και τους 2 κυριως τον malmesteem1984 που θεωρησε "γελοιο" το σχολιο..και επειδη βγαινουμε off topic το κοβω εδω..Φιλικα παντα

συμφωνα με reviews: http://smartphones.findthebest.com/compare/424-547/LG-G2-vs-LG-Nexus-5 θεωρητικά ειναι ισαξια..ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ

Επεξ/σία από tombraider
  • Like 1
Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση....ειμαι μεταξυ να αγορασω το iphone 5  ή το lg g2...

ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο??

οσον αφορα την χρηση....πολυ απλη....εφαρμογες, σερφαρισμα, και τετοια,

καμερα, βινετο , ιντερνετ...αυτα

για πειτε γνωμη γιατι το βρισκω στα ιδια λεφτα ακριβως

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση....ειμαι μεταξυ να αγορασω το iphone 5  ή το lg g2...

ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο??

οσον αφορα την χρηση....πολυ απλη....εφαρμογες, σερφαρισμα, και τετοια,

καμερα, βινετο , ιντερνετ...αυτα

για πειτε γνωμη γιατι το βρισκω στα ιδια λεφτα ακριβως

εχεις καποιο κονε?? :P  στο skroutz  το iphone5 16gb εχει 549€ ενω το lg g2 16gb ειναι στα 425

επειδη δεν δεν ειμαι fun της apple (σαν λογισμικο κυριως) θα σου προτεινα το lg..πιο πολλες δυνατοτητες

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο, το θέμα είναι εσύ τι ψάχνεις

Εγώ ας πούμε το θεωρώ κοροϊδία να σκάσω 400-500€ για την οθονίτσα του iphone

Δημοσ.

εχεις καποιο κονε?? :P  στο skroutz εχει το iphone5 16gb εχει 549€ ενω το lg g2 16gb ειναι στα 425

επειδη δεν δεν ειμαι fun της apple (σαν λογισμικο κυριως) θα σου προτεινα το lg..πιο πολλες δυνατοτητες

κανενα κονε...στην wind της περιοχης μου, το πενταρι εχει 629 και το lg, 600

Δημοσ.

μην το παρεις απο τετοια καταστηματα τσαμπα λεφτα ειναι!! αλλα συμφωνω με τον Pa0ki πηγαινε δες αφου τα εχουν και τα 2 και παρτα απο skroutz η κατι παρομοιο να γλυτωσεις και κανα εκατοσταρι

Δημοσ.

Πήγαινε παίξε και με τα 2 να πάρεις μια ιδέα

το πενταρι το εχω δουλεψει...το γουσταρω με χιλια...

αλλα α) τρελαινομαι για μεγαλες οθονες  και  β) μου εχουν πει οτι το lg  ιενια οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτην την εποχη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...