moshos95 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Παιδια! θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με το LG G2! 1. Πως δουλευει (πως τρεχει της εφαρμογες)?? 2. Αν το κινητο λαγκαρει η αν κολαει τελειως οπως τα περισσοτερα android και τι κανετε αν κολλαει. Ας πουμε το δικο μ το κιν οταν κολλαει βγαζς την μπαταρια και το ανοιγω! σε αυτο τι κανετε για να το ξεκολλησετε??? 3. πως τα παει με την μπαταρια τ???? 4. Θα εχω κανενα προβλημα αν φερω το LG G2 D802 32gb απο γερμανια σχετικα με εγγυηση, 4G η γενικα με αν εχω καποι προβλημα?? 5. αν μετα απο ενα χρονο η μπαταρια τα πεξει μπορω να την αντικαταστησω η πρεπει να αλλαξω σησκευη??? Αυτα για την ωρα!! Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!
stamatinho Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Παιδια! θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με το LG G2! 1. Πως δουλευει (πως τρεχει της εφαρμογες)?? 2. Αν το κινητο λαγκαρει η αν κολαει τελειως οπως τα περισσοτερα android και τι κανετε αν κολλαει. Ας πουμε το δικο μ το κιν οταν κολλαει βγαζς την μπαταρια και το ανοιγω! σε αυτο τι κανετε για να το ξεκολλησετε??? 3. πως τα παει με την μπαταρια τ???? 4. Θα εχω κανενα προβλημα αν φερω το LG G2 D802 32gb απο γερμανια σχετικα με εγγυηση, 4G η γενικα με αν εχω καποι προβλημα?? 5. αν μετα απο ενα χρονο η μπαταρια τα πεξει μπορω να την αντικαταστησω η πρεπει να αλλαξω σησκευη??? Αυτα για την ωρα!! Ευχαριστω προκαταβολικα!!!! 1 δηλαδη? 2 δε λαγκαρει καθολου 3 πολυ καλα τα παει,μεγαλη αυτονομια 4 εγγυηση εχεις αλλα αν παθει κατι πρεπει να το στειλεις Γερμανια 6 ολα αλλαζουν 2
moshos95 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Π.χ. πατας μια βαρια εφαρμογη να την ανοιξη! αργει την ανοιγει απευθεια??? η εισαι σε ενα βαρι παιχνιδη!! το παιζει χωρις κανενα προβλημα??
kataramenos32 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εχει το απο τα καλυτερα hardware της αγορας αυτη τη στιγμη λες να κολλαει??
stamatinho Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Π.χ. πατας μια βαρια εφαρμογη να την ανοιξη! αργει την ανοιγει απευθεια??? η εισαι σε ενα βαρι παιχνιδη!! το παιζει χωρις κανενα προβλημα?? Μπαα...ειναι πολυ γρηγορο
moshos95 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Που να ξερω ρε φιλε!! Εσυ το δικο σ το αγορασες απο ελλαδα η απο εξωτερικο??????
Ntenteras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2014 από Ntenteras
moshos95 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Το ξέρω. Απλός ρωτάω αν μπορεί να γίνει αλλαγή από την LG
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 lol, με μία έρχεται Μάλλον κορεάτικο unboxing είδες
moshos95 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ειρωνικά μιλάει re ο άλλος άφησε τον
stamatinho Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Παρε το κινητακι,ειναι super. Η μπαταρια αλλαζει χαλαρα. Οι εφαρμογες πανε σφαιρα. Αυτονομια πολυ μεγαλη Καινουριο μοντελο Πολυ ομορφο Οθονη πολυ καλη και καμερα επισης Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
moshos95 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εσένα το δικό σου είναι από ελληνικό μαγαζί ή το πήρες από εξωτερικό?
stamatinho Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Εσένα το δικό σου είναι από ελληνικό μαγαζί ή το πήρες από εξωτερικό? Αν εννοεις εμενα απο Ελλαδα το εχω παρει. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
stamatinho Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι όμως λιγά τα 16 gb? Αναλογα,10 ειναι καταρχην ελευθερα, Αν βαλεις κυριως ταινιες games και βιντεο ειναι λιγα. Αν βαλεις φωτο,τραγουδια και 1 2 3 παιχνιδια μια χαρα ειναι. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα