tasosathens Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα σας, θέλω να μειώσω την θερμοκρασία της κάρτας γραφικών μόνο γιατί παίζω games και ανεβαίνει 70-80 βαθμούς και κάποιες φορές υπερβαίνει αν παίζω πολλές ώρες. έχω την sapphire 7870xt υπάρχει κάποιο watercooling kit μόνο για την κάρτα γραφικών μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Οι θερμοκρασιες ειναι μια χαρα αλλα αν σε καιει πολυ, βαλε μια accelero και εισαι μπομπα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosathens Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Το γνωρίζω ότι οι θερμοκρασίες είναι καλές απλά ηθελα να ρίξω λίγο γιατί καίει κιόλλας.κάνει δουλειά η accelero, έχει διαφορά από αυτή που έχει ήδη επάνω η 7870xt? Η αλήθεια είναι ότι έχω βρει έτοιμη την υδροψυξη πχ corsair h50 και παίρνω κ ένα bracket για την gpu με το name nzxt kraken g10 απλά δεν ξέρω κατα πόσο καλό θα'ναι.Δεν ξερω αν κατάλαβα σωστά βέβαια είναι κάτι τέτοιο στο λινκ που βρήκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ναι τέτοιες πατέντες παίζουν αν θες να καταστρέψεις το οπτικό κομμάτι του κουτιού..Ούτε όμορφο θα είναι, ούτε παραπάνω αποδοτικό από μια accelero πχ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα σας, θέλω να μειώσω την θερμοκρασία της κάρτας γραφικών μόνο γιατί παίζω games και ανεβαίνει 70-80 βαθμούς και κάποιες φορές υπερβαίνει αν παίζω πολλές ώρες. έχω την sapphire 7870xt υπάρχει κάποιο watercooling kit μόνο για την κάρτα γραφικών μου? Έχεις φτιάξει profile για τους ανεμηστήρες με το MSI afterburner; Πολλές φορές οι ανεμηστήρες κολάνε στο 30% και δεν ανεβαίνουν αναλογικά όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία. Φτιάξε ένα καλό curve και δες αποτελεσμάτα. Αν συνεχίσεις να έχεις 70-80C και οι ανεμηστήρες δουλεύουν στο 60-70% ταχύτητα, τότε ναι, άλλαξε τη. (εκτός αν δεν σε απασχολεί ο θόρυβος στο 100%) Επίσης, κοίτα να αλλάξεις την ψύκτρα με κάποια άλλη με αέρα. Gelid Icy Vision Rev 2 αν είναι συμβατή με την κάρτα σου, είναι τρομερή μιας και την χρησιμοποιούν για να κρυώνουν την R9 290X και δουλεύει γύρο στα 26db. Τιμή στην Αγγλία γύρο στις 27 λίρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosathens Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 οχι δεν εχω φτιαξει προφιλ, ναι οι ανεμιστηρες στο full ειναι σπαστικος ο θορυβος οσο μπορω τους ανεβαζω στο 65% πιο πανω με τιποτα δεν αντεχετε, γιαυτο ελεγα και υδροψυξη να βαλω. εψαξα λιγο για Gelid Icy Vision Rev 2 ακουω αρκετα καλα σχολια μειωση θερμοκρασιας, ελλαδα δεν την βρισκω ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Τί να σου πω. Αγγλία μένω. £30 είναι περίπου 36 ευρώ σήμερα. Θα σου στοιχίσει περισσότερο να πας για υδρόψηξη. Επίσης έρχεται πλήρες με ανεμηστήρες, pads για μνήμες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα