Προς το περιεχόμενο

Macbook pro retina display late 2013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας 

Προτίθεμαι να αγωρασω το νεο macbook pro retina 2013 late! Απο οτι ξερω ειναι ενα πολυ καλο laptop και ειναι η πρωτη φορα που θα προμηθευτω  ενα macbook. Το μονολ που με εχει προβληματίσει είναι η μικρή μνήμη ram και οτι εχει ssd μνημη αλλα μονο 128 gb τι λετε ? Είναι μεγάλο πρόβλημα?

Δημοσ.

Γεια σας 

Προτίθεμαι να αγωρασω το νεο macbook pro retina 2013 late! Απο οτι ξερω ειναι ενα πολυ καλο laptop και ειναι η πρωτη φορα που θα προμηθευτω  ενα macbook. Το μονολ που με εχει προβληματίσει είναι η μικρή μνήμη ram και οτι εχει ssd μνημη αλλα μονο 128 gb τι λετε ? Είναι μεγάλο πρόβλημα?

επειδή πλέον τα μοντέλα του 2013 δεν αναβαθμίζονται ούτε σε μνήμη ούτε σε δισκο

κάλο θα είναι να πας σε 8gb μνημη

ο δίσκος ο 256  έχει παρατηρηθεί πως είναι πιο γρηγορόσημο αυτόν στα 128

σγουρά όμως θα σου έλεγα να πας σε παραπάνω μνημη

κατά τα άλλα το μηχάνημα είναι σουπερ!

• Like 1
Δημοσ.

Με ενδιαφερει να μπορει να ανταπεξέλθει καλα στο gargeband χωρις αναβαθμιση θα εχει προβλημα?

άμεσα όχι...

άλλα σου ξανά λεω

οι απαιτήσεις είτε οι δίκιες σου είτε σε μελλοντικό λειτουργικό σύστημα μπορεί ν αλλαξουν

οπότε νομίζω 8 είναι μονόδρομος 

Δημοσ.

Με ενδιαφερει να μπορει να ανταπεξέλθει καλα στο gargeband χωρις αναβαθμιση θα εχει προβλημα?

Απ'ότι καταλαβαίνω έχεις βάλει στο μάτι την βασική έκδοση στα 1459ευρώ.Κοίτα δεν θα πρέπει να είσαι σε δίλημα καν.Από τη στιγμή που πας σε ρετινα,ως βασική έκδοση θα θεωρείς την μεσαία με 8GB RAM. Μην ξεχνάς ότι πέρσυ η βασική έκδοση αυτή ήταν απλά είχε 128GB ssd και έκανε 1649 ευρώ.Φέτος στην ίδια τιμή (1649) δίνουν 256ssd σκληρό. Η βασική έκδοση έπεσε στα 4gb ram και 128 gb ssd για να πέσει και η τιμή του,για έναν μέσο χρήστη που θέλει να αποκτήσει macbook.Πρόβλημα δεν θα έχεις άμεσα,αλλά όπως σου είπε ο φίλος τα 8 GB είναι μονόδρομος..Οσο περνάν τα χρόνια οι απαιτήσεις αυξάνονται σε  ram. 4GB ram είναι οριακή εως ανεπαρκής για μένα πλεον(πριν 2-4 χρονια ήταν αρκετή-πλεον οχι),πόσο μαλλον αν δεις και η 8αρα ποσο ευκολα γεμίζει !  Εν πάσει περιπτώσει πας με 200ευρώ παραπάνω σε 8GB ram κ 256 ssd σκληρό,και λιγο πιο γρηγορο επεξεργαστη αν θυμαμαι καλά...Συμφέρει απόλες τι αποψεις μην το σκεφτεσαι..Επισης ο σκληρος στα 256 ειναι ιδανικος,γιατi ssd με ελευθερια χωρου σημαινει καλυτερες επιδοσεις καταρχάς,και σου δινει τη δυνατοτητα να εχεις ανετα και windows...Και εγώ το late 2013 13'' τη μεσαια εκδοση επελεξα.Απο μένα έχεις ψήφο λοιπον για το 8gb 256ssd.

Δημοσ.

Συμφέρει απόλες τι αποψεις μην το σκεφτεσαι..Επισης ο σκληρος στα 256 ειναι ιδανικος,γιατi ssd με ελευθερια χωρου σημαινει καλυτερες επιδοσεις καταρχάς,και σου δινει τη δυνατοτητα να εχεις ανετα και windows...Και εγώ το late 2013 13'' τη μεσαια εκδοση επελεξα.Απο μένα έχεις ψήφο λοιπον για το 8gb 256ssd.

και ξανά λέω...

ο 256 είναι πιο γρήγορος στο τεστ του BlackMagic σε σχέση με τον 128 :)

και τα δυο μοντελα

το βασικό και αυτό με περισσότερη μνήμη και σκληρο

έχουν τους ίδιους επεξεργαστές 

Δημοσ.

και ξανά λέω...

ο 256 είναι πιο γρήγορος στο τεστ του BlackMagic σε σχέση με τον 128 :)

και τα δυο μοντελα

το βασικό και αυτό με περισσότερη μνήμη και σκληρο

έχουν τους ίδιους επεξεργαστές 

Για τον επεξεργαστη δεν εγραψα με σιγουρια 

και λιγο πιο γρηγορο επεξεργαστη ΑΝ θυμαμαι καλά...

το διευκρινισα.Κάποιο 13''αρι ρετινα είχε 0,2ghz γρηγορότερο haswell με μεγαλύτερο turboboost απλά δεν θυμάμαι αν ήταν η μεσσαία ή η υψηλή έκδοση..Τέλος παντων..Το ίδιο λέμε με διαφορετικό τρόπο !

Δημοσ.

Για τον επεξεργαστη δεν εγραψα με σιγουρια 

το διευκρινισα.Κάποιο 13''αρι ρετινα είχε 0,2ghz γρηγορότερο haswell με μεγαλύτερο turboboost απλά δεν θυμάμαι αν ήταν η μεσσαία ή η υψηλή έκδοση..Τέλος παντων..Το ίδιο λέμε με διαφορετικό τρόπο !

δεν το είπα σαν παρατήρηση άπλα το είπα γιατί σίγουρα αξίζει το έξτρα κόστος στην αγορά του φίλου:D

ειδικά όταν τα συγκεκριμένα μοντέλα δε δέχονται αναβαθμίσεις!

Δημοσ.

δεν το είπα σαν παρατήρηση άπλα το είπα γιατί σίγουρα αξίζει το έξτρα κόστος στην αγορά του φίλου :D

ειδικά όταν τα συγκεκριμένα μοντέλα δε δέχονται αναβαθμίσεις!

Εννοείται πως αξίζει μία τέτοια επένδυση.value for money θα την ελεγα στα 8gb κ 256ssd..ειδικά αν αναλογιστεί πως πέρσυ στα ίδια λεφτά έδιναν 128 ssd..Και μόνο που δεν αναβαθμίζεται κάτι αυτομάτως πρέπει να θεωρεί ως βασική έκδοση την μεσαία ! Στο blackmagic χτυπάει 700αρια read κ write...Οι hdd ειλικρινά υπάρχουν ακόμα λόγω χαμηλής τιμής-υψηλής χωρητικότητας..Λίγο να πέσουν οι τιμές ssd,     hdd > R.I.P !

Δημοσ.

Εννοείται πως αξίζει μία τέτοια επένδυση.value for money θα την ελεγα στα 8gb κ 256ssd..ειδικά αν αναλογιστεί πως πέρσυ στα ίδια λεφτά έδιναν 128 ssd..Και μόνο που δεν αναβαθμίζεται κάτι αυτομάτως πρέπει να θεωρεί ως βασική έκδοση την μεσαία ! Στο blackmagic χτυπάει 700αρια read κ write...Οι hdd ειλικρινά υπάρχουν ακόμα λόγω χαμηλής τιμής-υψηλής χωρητικότητας..Λίγο να πέσουν οι τιμές ssd,     hdd > R.I.P !

συμφωνώ απολυτά!

στο mac mini εχω 256 στο σπιτι και ειλικρινά περιμένω να πέσουν γιατί θέλω 512gb :D

Δημοσ.

συμφωνώ απολυτά!

στο mac mini εχω 256 στο σπιτι και ειλικρινά περιμένω να πέσουν γιατί θέλω 512gb :D

Εψαχνα 500αρι ssd και ασπρισαν τα μαλλια μου με τις τιμές που είδα ! αυτή τη στιγμή πιστεύω λύση αποθήκευσης είναι 1tb hdd που τους βρίσκεις 40-60ευρώ, και ssd καλό είναι να αγοράσεις μηχάνημα με εργοστασιακό ssd..Ειδάλως εξωτερικός flash drive είναι πολλά τα λεφτά-τώρα τουλάχιστον...Είναι πολύ γερό όνομα στην αγορά τώρα τα flash drives με ό,τι αυτό συνεπάγεται και στην τιμή..

Δημοσ.

Εψαχνα 500αρι ssd και ασπρισαν τα μαλλια μου με τις τιμές που είδα ! αυτή τη στιγμή πιστεύω λύση αποθήκευσης είναι 1tb hdd που τους βρίσκεις 40-60ευρώ, και ssd καλό είναι να αγοράσεις μηχάνημα με εργοστασιακό ssd..Ειδάλως εξωτερικός flash drive είναι πολλά τα λεφτά-τώρα τουλάχιστον...Είναι πολύ γερό όνομα στην αγορά τώρα τα flash drives με ό,τι αυτό συνεπάγεται και στην τιμή..

ναι

άπλα εγώ σκεφτόμουν να κάνω αντικατάσταση τον 256 με 512gb SSD στο mac mini :D

θα δούμε..αναμενω μια πτώση τιμών και θα πάρω έναν!

Δημοσ.

ναι

άπλα εγώ σκεφτόμουν να κάνω αντικατάσταση τον 256 με 512gb SSD στο mac mini :D

θα δούμε..αναμενω μια πτώση τιμών και θα πάρω έναν!

Καλά κάνεις.Εχε το νου σου σε προσφορές σαββατοκύριακου που βγαίνουν για newsletter στα email.Εκει συνηθως πετυχαινω καλα deals.Για ssd εχεις στο μυαλο σου καποια συγκεκριμενη μαρκα? εχω ακουσει καλα λογια για samsung κ corsair..αν το ψαξες ριξε καμια ιδεα να εχω κατα νου

Δημοσ.

Καλά κάνεις.Εχε το νου σου σε προσφορές σαββατοκύριακου που βγαίνουν για newsletter στα email.Εκει συνηθως πετυχαινω καλα deals.Για ssd εχεις στο μυαλο σου καποια συγκεκριμενη μαρκα? εχω ακουσει καλα λογια για samsung κ corsair..αν το ψαξες ριξε καμια ιδεα να εχω κατα νου

ναι στέλνουν προσφορες

άπλα 

ή θα είναι χάλια (και οι δίσκοι και οι πρόσφορες!)_

ή θα φτάνουν μέχρι τα 256

εγώ κυρίως κοιτάω για τον  samsung 840 pro :D

αν ήμουν Αμερική οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές

και δεν θα τέιο σκεφτόμουν καν!! :D 

Δημοσ.

ναι στέλνουν προσφορες

άπλα 

ή θα είναι χάλια (και οι δίσκοι και οι πρόσφορες!)_

ή θα φτάνουν μέχρι τα 256

εγώ κυρίως κοιτάω για τον  samsung 840 pro :D

αν ήμουν Αμερική οι τιμές είναι αρκετά χαμηλές

και δεν θα τέιο σκεφτόμουν καν!! :D

Αστα ξέρω !!..Αυτός ο 840,είναι πειρασμός..Και εγώ αυτόν έχω στο μυαλό μου όταν ακούω τη λέξη ssd ! Γιατί δεν ψάχνεις να τον φέρεις απέξω ? Και στην ευρώπη έχω δει καλές τιμές και γλιτώνεις κ το τελωνείο-δασμούς..

*εντωμεταξύ έχουμε κάνει το thread του παιδιού ''ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ OFFTOPIC'' ! Λέω να ανοίξουμε ένα thread για ssd,ό,τι ξέρει ο καθένας να το λέει !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...