Runner25 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 εχω ενα κινητο αντροιντ και θελω αν γινεται να προβαλω την οθονη του στα windows υπαρχει καποιο προγραμμα να το κανω αυτο
Runner25 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 οχι δε με καταλαβες ισως να μην ειμαι σαφη θελω να προβαλω στα windows την οθονη του κινητου και να το χειριζομαι απο εκει
angmar Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Ωπ έχεις δίκιο, το ανάποδο κατάλαβα. Θέλεις έναν VNC Server που να τρέχει στο κινητό και κάποιο VNCviewer στο desktop. Πχ αυτό, βέβαια οι περισσότεροι θέλουν root και δε λειτουργούν και ιδανικά. Ο καλύτερος που έχω δει ήταν το On-Screen Phone της LG, αλλά αυτό έρχεται προεγκατεστημένο σε LG κινητά και δεν είναι διαθέσιμο σε κάποιο marketplace.
arc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Για την ακρίβεια και το teamviewer σου κάνει. Υπάρχει ειδική έκδοση https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.quicksupport.market&hl=en Το εχω δοκιμάσει σε διάφορες συσκευές και στις περισσότερες πήγε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα