Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 steam ντεεει Ok, downloading now, είδα το mail και τα 'χασα λίγο, λέω που είναι αυτό τώρα Origin ή Steam
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Origin ή Steam τί είπε ο βλάσφημος; !! παρακαλείτε ο αφορισμός του κυρ psycho από το φόρουμ,και εκτέλεση του στην γκιλοτίνα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εγώ θα το κατεβάσω το βράδυ, αφού Παρασκευή ξεκινάει, δεν βιαζόμαστε 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ε ναι, άμα έχεις VDSL δεν αγχώνεσαι. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δεν το εννοούσα έτσι...
euxoulhs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ε ναι, άμα έχεις VDSL δεν αγχώνεσαι. κλαιν και εγω με 24αρα 2 ωρες μου πηρε να το κατεβασω απο steam με μπαντιλικια πηγε χΔ 1
MSSB Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Εμένα πάλι το Steam τελευταία μου πιάνει την μισή ταχύτητα σχεδόν μόνο. Έχει αρχίσει να μου τη σπάει :Ρ Αλλά εδώ δεν είμαστε στο Internet μέρος του forum
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 τσεκάρετε τα CDN σας..και Θεσσαλονίκη που ήμουν,αλλά και τώρα Μυτιλήνη,το έχω γερμανία-φρανκφούρτη και παίρνω την max ταχύτητα που μου δίνει η γραμμή... Αν το έχετε Ελλάδα,αλλάξτε το καλύτερα,ή με δοκιμές θα βρείτε τον κατάλληλο.Αλλά μιας και στις 2 πόλεις είμαι οκ,μένω και προτείνω cdn Frankfurt.. δείτε και αν έχετε κανα limiter ON.. @GhostRiderLSOV τί ταχύτητα vdsl έχεις και με πόσο κατεβάζει από steam; -- Στα του game,αν δεν μας αρέσει και δεν είναι το l4d3?Τί θα κάνουμε;
Atallos1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ερωτηση Πηρα χθες κλειδι απο το IGN , το εκανα redeem αλλα μιλαει για chance να ειμαι selected . Ειναι οντως ετσι η απλα κ καλα το λεει?
aekoupoli Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 δεν μπαινουν ολοι,απλα ετσι εχεις πιθανοτητες να μπεις,αν εμπαιναν ολοι θα ηταν Open beta,δες τα email σου αν σου στειλουν key
Atallos1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Well απο το Curse υποτιθεται οτι ειναι guaranteed , θα δειξει Παντως καλο φαινεται απο οσο βλεπω σε streamz αν κ πιστευω οτι μετα απο λιγο παιζει να κουρασει κ να γινει ψιλοβαρετο
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Κάντε add στο steam : Psycho_Warhead
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα