Προς το περιεχόμενο

Evolve

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

περίεργο που ζητάνε κόσμο από alpha

τουτέστιν είτε δεν έχουν προσωπικό είτε όντως είναι από τις εξαιρέσεις του χώρου και θέλουν να βγάλουν bug-free ΑΑΑ τίτλο

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

1) όσο τρως ανεβάζεις ασπίδα - αλλά όχι health (αν το έπιασα σωστά)

2) υπάρχουν ζωάκια που δίνουν "boosts" αν τα σκοτώσεις / φας (υποθέτω κάτι παρόμοιο ισχύει και για hunters)

3) αν φας κάποιον hunter μετά δεν έχει respawn :D

• Like 1
Δημοσ.

Aπό τότε που κυκλοφόρησαν τα πρώτα βίντεο, ουδέποτε εντυπωσιάστηκα από αυτά που έβλεπα και δεν κατανόησα και τους διθυράμβους από μερικούς που τα είδαν. Βέβαια ο καθένας έχει τις προτιμήσεις τους και περί ορέξεως τα γνωστά.

Σε όλα τα βίντεο βλέπω ακριβώς τα ίδια είτε παίζεις ως κυνηγός είτε ως τέρας. Ελάχιστη στρατηγική και συνεχώς επαναλαμβανόμενο gameplay. Πόσο θα αντέξει ένα παιχνίδι με τόσο λίγο βάθος; Πόσα mode θα έχει ώστε να δώσει ενδιαφέρον στους παίκτες;

Για όποιον θυμάται τα ίδια είχα γράψει και για το titanfall που ενώ είχε κάποια εντυπωσιακά στοιχεία μου είχε φανεί πολύ ρηχό και με ελάχιστες αντοχές στο χρόνο.

Μου φαίνεται πως μετά την κούραση από τα Call of duty και την αποτυχία του BF - σε επίπεδο προβλημάτων και όχι πωλήσεων- όλοι ψάχνουν να βρουν ένα νέο βασιλιά στα fps και χρήζουν γρήγορα διαδόχους παιχνίδια που νομίζω είναι μέτρια.

Ίσως πια να έχω γεράσει και βαρεθεί αυτού το είδους τα παιχνίδια για αυτό και ότι καταθέτω είναι η προσωπική μου άποψη.

• Like 5
Δημοσ.

προσωπικά το βλέπω σαν ένα παιχνίδι για "διάλειμμα", όχι σαν το νέο παιχνίδι που θα σε κρατήσει "full time" 

δλδ για μένα που μπορώ να μιλήσω, το PS2 φαίνεται να έχει αντέξει στο χρόνο και δεν το παίζω μόνο όταν θέλω να κάνω ένα διάλειμμα - προς το παρόν αυτό το διάλειμμα το γεμίζουν τα δεκάδες Steam Sales παιχνίδια της ToDo list :D . Το Evolve φαίνεται να ταιριάζει πολύ καλά σε αυτήν την "κατηγορία", γιατί ναι μεν φαίνεται να έχει ένα repepetitive μοτίβο ΑΝ το παίζεις σαν "βασικό" παιχνίδι, άλλα για τα διαλείμματα νομίζω θα είναι πολύ καλό. 

• Like 1
Δημοσ.

Aπό τότε που κυκλοφόρησαν τα πρώτα βίντεο, ουδέποτε εντυπωσιάστηκα από αυτά που έβλεπα και δεν κατανόησα και τους διθυράμβους από μερικούς που τα είδαν. Βέβαια ο καθένας έχει τις προτιμήσεις τους και περί ορέξεως τα γνωστά.

Σε όλα τα βίντεο βλέπω ακριβώς τα ίδια είτε παίζεις ως κυνηγός είτε ως τέρας. Ελάχιστη στρατηγική και συνεχώς επαναλαμβανόμενο gameplay. Πόσο θα αντέξει ένα παιχνίδι με τόσο λίγο βάθος; Πόσα mode θα έχει ώστε να δώσει ενδιαφέρον στους παίκτες;

Για όποιον θυμάται τα ίδια είχα γράψει και για το titanfall που ενώ είχε κάποια εντυπωσιακά στοιχεία μου είχε φανεί πολύ ρηχό και με ελάχιστες αντοχές στο χρόνο.

Μου φαίνεται πως μετά την κούραση από τα Call of duty και την αποτυχία του BF - σε επίπεδο προβλημάτων και όχι πωλήσεων- όλοι ψάχνουν να βρουν ένα νέο βασιλιά στα fps και χρήζουν γρήγορα διαδόχους παιχνίδια που νομίζω είναι μέτρια.

Ίσως πια να έχω γεράσει και βαρεθεί αυτού το είδους τα παιχνίδια για αυτό και ότι καταθέτω είναι η προσωπική μου άποψη.

Συμφωνω σε ολα ,απο τους παραπανω τιτλους που ανεφερες συμπεριλαμβανομενου και του evolve ,παρε τον ενα και βαρα τον αλλο ειναι .Να το πω και αλλιως το ενα game χειροτερο απο το προηγουμενο ...

Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα ,απο τους παραπανω τιτλους που ανεφερες συμπεριλαμβανομενου και του evolve ,παρε τον ενα και βαρα τον αλλο ειναι .Να το πω και αλλιως το ενα game χειροτερο απο το προηγουμενο ...

αφού το evolve δεν το έπαιξες, το έβγαλες κι όλας χειρότερο όλων;;  :huh:

Κωνσταντίνε, δεν πρέπει να ξαναπιάσεις BF μέχρι νεωτέρας! :D

Δημοσ.

Βασικά δεν μου αρέσει ότι ενώ είναι εύκολο να πεθάνεις γενικά από το boss monster αντέχεις χρονια...θα δείξει το τελικό balance, αλλα αγορά?! Χλομό από ότι έχω δει μέχρι στιγμής και από την στιγμή που αδιαφορώ για τα graphs, που ναι φαίνονται πολύ όμορφα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...