Προς το περιεχόμενο

Evolve

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μου φαινεται βαρετο κ οτι το τερας θα χανει παντα.τουλαχιστον στα βιντεο που εχω δει παντα χανει,κρυβεται το τερας τον βρισκουν πολεμανε για λιγο του κλεινουν τον δρομο με την τεραστια ασπιδα,μετα τρεχει το τερας κρυβεται παλι τον ξαναβρισκουν παλι η τεραστια ασπιδα παλι πολεμανε λιγο.. γινεται αυτο 5-6 φορες κ πεθαινει το τερας στο τελος....

Δημοσ.

μου φαινεται βαρετο κ οτι το τερας θα χανει παντα.τουλαχιστον στα βιντεο που εχω δει παντα χανει,κρυβεται το τερας τον βρισκουν πολεμανε για λιγο του κλεινουν τον δρομο με την τεραστια ασπιδα,μετα τρεχει το τερας κρυβεται παλι τον ξαναβρισκουν παλι η τεραστια ασπιδα παλι πολεμανε λιγο.. γινεται αυτο 5-6 φορες κ πεθαινει το τερας στο τελος....

το θέμα είναι να το σκοτώσουν πριν εξελιχθεί πλήρως (tier 3), μετά κατά κανόνα νικάει το τέρας. Κάποια από τα βίντεο με το 1ο τέρας το δείχνει αυτό. 

Δημοσ.

το θέμα είναι να το σκοτώσουν πριν εξελιχθεί πλήρως (tier 3), μετά κατά κανόνα νικάει το τέρας. Κάποια από τα βίντεο με το 1ο τέρας το δείχνει αυτό. 

ok δεν το ηξερα αυτο,θα το ψαξω να δω

Δημοσ.

πάντα βέβαια τονίζουν το "κατά κανόνα", προφανώς αν ο παίχτης - τέρας είναι άμπαλος ή αν οι hunters είναι pro, τότε εννοείται το τέρας θα πεθάνει

Πάντως υποθέτω ότι ακόμη και στο Tier 3 θα υπάρχει κάποιο είδος winning condition για τους hunters. Για παράδειγμα, στο 1ο χάρτη που έδειξαν, οι hunters πρέπει να αμυνθούν ένα επιστημονικό κέντρο με επιστήμονες. Μια winning condition σε αυτό το στάδιο θα μπορούσε να είναι πχ. defend until evacuation. Βέβαια αυτό είναι δική μου υπόθεση, δεν ξέρω αν (θα) υπάρχει στο παιχνίδι.

Και ένα 10λεπτο βίντεο από IGN με το Kraken :)

http://uk.ign.com/videos/2014/06/09/evolves-kraken-vs-ign

• Moderators
Δημοσ.

Rule #1 of Left4Dead: Teamwork.

Rule #2 of Left4Dead: Teamwork.

Rule #3 of Left4Dead: Don't do stupid stuff.

Rul4 #4 of Left4Dead: Refer to rules #1 and #2.

Το ίδιο ισχύει και εδώ όπως είδα (ίδιοι devs άλλωστε).

Όταν στην αρχή άφησαν την Naomi να την κάνει πουρέ το ΑΙ τέρας και μετά τον Dastin στο...vore-plant-thing (που μετά την πάτησαν όλοι), shit went bad.

Μετά που έπαιξαν όλοι καλά, Monster down.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...