Προς το περιεχόμενο

Evolve

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι lvl 15 και μου αρέσει πολύ, αλλά αν δεν το κάνουν πιο φιλικό στους νέους παίκτες θα νεκρώσει για δεύτερη φορά. Βρήκα σήμερα ένα σιτε που δείχνει πόσοι παίζουν ένα παιχνίδι steam και το evolve έχει ηδη πάρει την κατιούσα

https://steamdb.info/app/273350/graphs/

Ακόμα και οι έμπειροι δεν καταλαβαίνουν τα πάντα. Τα badges πχ έχουν κλειδωμένες στήλες στα χρώματα και κανείς δεν ξέρει πως να τις ανοίξει. Ο μόνος τρόπος για να δείς αναλυτικά τις ικανότητες του χαρακτήρα είναι να μπείς στο παιχνίδι και πάλι δεν σου δίνει αριθμούς. Στα free rotations βάζουν συνεχώς δύσκολους hunters (πχ Slim). Το chat είναι υπερβολικά λιτο και τα γραφικά πολύ βαριά για low-end συστήματα. Τα tutorials δεν εξηγούν τον κάθε ρόλο αναλυτικά. Επίσης έβγαλαν τα υπόλοιπα modes αφήνοντας μόνο 4-5 χάρτες με το ίδιο objective.

Είναι κρίμα γιατί βασίζεται σε μια ωραια οριτζιναλ ιδέα, ένα αρκετό lore, καλούς χαρακτήρες και είναι πανέμορφο.

• Like 1
  • Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Aπό το Steam charts. :P

http://steamcharts.com/app/273350

Χαχαχαχα, δώσε τσάμπα πράμα στο λαό.

Επίσης, ευχαριστώ για τα tutorials, τώρα κατάλαβα τι σκατά κάνει επιτέλους το δεύτερο όπλο του Slim. Καθόμουν και πέταγα spores νομίζοντας ότι έκανα dmg στο τέρας, ενώ στην πραγματικότητα λέει ότι του κόβει την όσφρηση (i.e. το "eagle vision"). ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ;;; Τα δε drones τα εκτόξευα στην τύχη. Μόνο το leech gun είχα καταλάβει πώς δουλεύει γιατί μπήκαν στον κόπο να το αναφέρουν, αλλά για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη. Τεσπά, θα ξαναπαίξω ως medic το βράδυ κι ελπίζω να πάει καλύτερα...

Δημοσ.

Mπορεις να δεις τι κανουν τα abilities σου πατωντας Esc ενω εισαι μεσα στο παιχνιδι

Τραγικο βεβαια αλλα ειναι μια λυση εκτος απο το wiki

Δημοσ.

Ο slim είναι δίκοπο μαχαίρι ektellion και σίγουρα δε θα τον έπαιζα σαν αρχάριος. Από τη μία κάνει αρκετό damage σε σχέση με τους άλλους healers, αλλά από την άλλη πας επικίνδυνα κοντά στο τέρας και δε κάνεις τόσο heal την ομάδα όσο οι άλλοι (πλην του lazarus). Οι 2 crucial classes στο evolve stage 2 είναι ο support και ο medic (αφού πλέον ο trapper έχει συμπληρωματικό ρόλο). Αν αυτοί οι 2 είναι χαϊβάνια gg ακόμα και από stage 1 monster (που είναι σαν παλίό stage 2 στο vanilla evolve). Ένα άλλο μεγάλο λάθος που κάνουν πολλοί παίκτες είναι όταν ένα τέρας κάνει incap κάποιον και τον κάνει camp hardcore. Εκεί απλά πρέπει να τιμωρήσεις το τέρας με dps ώστε να έχει αντικίνητρο. Ο incapped δε πεθαίνει γρήγορα αν τον κάνεις heals ή shield από μακριά. Οπότε ο assault ή κάποια ability όπως το orbital μπορούν να τιμωρήσουν το τέρας. Επίσης σαν medic μπορείς να σηκώσεις κάποιον incapped απο μακριά με τα heals. Δε χρειάζεται να κινδυνεύσεις πηγαίνοντας κοντά. Ο μόνος που αξίζει το ρίσκο να πάει κοντά είναι ο lazarus με το device γιατί γλιτώνεις το strike έτσι. Σα support και med θα διάλεγα επίσης τα rocket perks γιατί είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγουν αυτοί όσο πιο πολύ το damage (αν το monster νιώθει θα τους κάνει target πρώτους).

• Like 2
Δημοσ.

Νταξ, σωστά όλα αυτά που λες, αλλά επειδή έχουν τόση διαφορά τα classes, δεν νομίζω ότι θα με βοηθήσει να μάθω τον medic αν π.χ. ξεκινήσω με assault. Απλά, θα πρέπει να συνηθίσω να γίνομαι pwned μέχρι να τον μάθω, χαχα. Χθες πήγε κάπως καλύτερα, αν και την πρώτη φορά τσαντίστηκα γιατί με έβγαλε τέρας ενώ το έχω τέταρτο στη σειρά προτίμησης και υπήρχε και κάποιος χωρίς προτίμηση. Προφανώς με πήδηξαν πριν προλάβω να φάω ούτε ένα δεινοσαυράκι. Αυτό που δεν καταλαβαίνω καλά ακόμη είναι πώς να χρησιμοποιώ τα drones. Στο βίντεο φαίνονται να πηγαίνουν πάνω στους teammates, incapped ή μη, σαν τηλεκατευθυνόμενα. Εμένα μού φαίνετια ότι απλά πάνε όπου να 'ναι...

Δημοσ.

Αν γίνεις incap μέσα στα πρώτα λεπτά συμφέρει περισσότερο να γυρίσεις στο πλοίο γιατί το respawn time είναι ελάχιστο και προλαβαίνεις να επιστρέψεις στην μάχη.

Νταξ, σωστά όλα αυτά που λες, αλλά επειδή έχουν τόση διαφορά τα classes, δεν νομίζω ότι θα με βοηθήσει να μάθω τον medic αν π.χ. ξεκινήσω με assault. Απλά, θα πρέπει να συνηθίσω να γίνομαι pwned μέχρι να τον μάθω, χαχα. Χθες πήγε κάπως καλύτερα, αν και την πρώτη φορά τσαντίστηκα γιατί με έβγαλε τέρας ενώ το έχω τέταρτο στη σειρά προτίμησης και υπήρχε και κάποιος χωρίς προτίμηση. Προφανώς με πήδηξαν πριν προλάβω να φάω ούτε ένα δεινοσαυράκι. Αυτό που δεν καταλαβαίνω καλά ακόμη είναι πώς να χρησιμοποιώ τα drones. Στο βίντεο φαίνονται να πηγαίνουν πάνω στους teammates, incapped ή μη, σαν τηλεκατευθυνόμενα. Εμένα μού φαίνετια ότι απλά πάνε όπου να 'ναι...

Αν παίζεις θηρίο πρέπει να βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση. Γενικά τα θηρία είναι αισθητά γρηγορότερα αλλά καθυστερούν πολύ όταν πρέπει να φάνε και να εξελιχθούν. Αν είσαι lvl 1 και σε κάνουν dome την κοπανάς αμέσως μόλις πέσει.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα πρεπει να δεις ολους τους hunters για να ξερεις τι να περιμενεις απο τον καθενα. Προτεινω γενικα να μαθεις τους healers γιατι οσο αχρηστοι και να ειναι οι υπολοιποι ανεβαζεις κατα πολυ τη πιθανοτητα να κερδισει η ομαδα σου. Ξεκινησε με Rogue Val για τους εξης λογους:

1) Εχεις chain healing και healing field οποτε μπορεις να κρατησεις ολη την ομαδα ζωντανη σχετικα ευκολα. Δεν ειναι τοσο δυνατο οσο της Val αλλα κανει πολυ καλη δουλεια.

2) Δεν ψοφας με τιποτα. Το healing field οταν το ενεργοποιησεις σε healarei στο max. Οποτε και το monster πανω σου βεντουζα να εχεις παλι αντεχεις αρκετα.

3) To poison dart μαρκαρει το monster οποτε μπορεις να γινεις λιγο περισσοτερο χρησιμος στην ομαδα εχοντας το για οσο περισσοτερο μπορεις tagged.

Οσον αφορα τα monsters νομιζω πως το ποιο δυσκολο ειναι το wraith. Ολα τα αλλα "τρωγονται" αλλα αυτο ειναι OP οποτε αν ψηνεσαι και θες να περασεις στην απεναντι πλευρα αγορασε το και απολαυσε 10+ win streak :P

Ενα απο τα στραβα του παιχνιδιου ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο punish system για τους leavers. Οποτε αν δειτε οτι η ομαδα ειναι οτιναναι κοπανηστε τη. Το ιδιο ισχυει και αν σας τυχει καποιος ρολος που δεν θελετε να παιξετε με τη καμια.

Επισης το party δεν δουλευει οπως πρεπει με αποτελεσμα να ειστε στην ιδια ομαδα 4 ατομα και να σας βγαζει τους 3 μαζι (+ εναν ασχετο) και τον 4ο να κανει το monster....

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά το παιχνίδι απέκτησε κόσμο;;

Ναι αμε. Αυτή την στιγμή μπορείς να βρείς πολύ εύκολα ματσάκι.

Δημοσ.

Ναι αμε. Αυτή την στιγμή μπορείς να βρείς πολύ εύκολα ματσάκι.

ωραία..

Για να δούμε σε ένα μήνα..μετά το συζητάμε..

Δημοσ.

Χμμμ δεν ξερω τι εγινε αλλα ημουν lvl 19, παιζω μια παρτιδα και γινομαι lvl 26...

Κατι δεν μου κολλαει :P

Μπηκα και εγω στο τρυπακι..λοιπων καμια ομαδουλα η να φταξουμε?

Εσυ που χαθηκες ωρε? ;)

Δημοσ.

Ανεβασαν το lvl cap στο 50 προχτες και και σε συνδυασμο με το patch που ειχαν βαλει πριν λιγες μερες ( το leveling ειναι πιο αργο για τους καινουριους ) εδωσαν μερικα free lvls 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...