Προς το περιεχόμενο

Evolve

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έκανα εγκατάσταση σήμερα και μόλις μπήκα μου έδωσε 1500 coins. Αυτά σε τι χρησιμοποιούνται? Είναι καθαρά για cosmetics ή μπορώ να αναβαθμίσω τον εξοπλισμό μου?

• Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα keys ειναι για οτιδηποτε μπορεις να αγορασεις στο παιχνιδι

Απο perks μεχρι hunters και skins . Ο εξοπλισμος δεν αναβαθμιζεται , μονο τα perks

Δημοσ.

αμα δεν εχεις ομαδα δικια σου να παιξετε εξυπνα δεν προκειται να κερδισεις ποτε...το τερας ειναι πολυ δυνατο..

Δημοσ.

Kάτι έχω προσέξει. Ακόμα και ο Goliath που είναι απο τα ευκολότερα θηρία (σύμφωνα με τους παλιούς) είναι πολύ δυνατός.

Δεν είμαι σε ομάδα, οπότε όποιος ψάχνει κυνηγούς μπορεί να με κάνει add στο Steam. To id μου είναι lautrecofcarim. Είμαι ακόμα νουμπάς, αλλά βελτιώνομαι σιγά-σιγά.

Δημοσ.

αμα δεν εχεις ομαδα δικια σου να παιξετε εξυπνα δεν προκειται να κερδισεις ποτε...το τερας ειναι πολυ δυνατο..

Nah διαφωνω , μια χαρα κερδιζεις και solo αν κανει ο καθενας αυτο που πρεπει να κανει

Οταν ομως πανε και κανουν solo dome η κανουν random shield σε οσους ειναι safe . ε δεν θελει και πολυ το monster να σε παει μαμιοντας

atallos1/XvirusX στο steam

Δημοσ.

Αξιζει να το δοκιμασω??Αυτες τις μερες λιωνω με dead by daylight και the forest  και νομιζω αλλο ενα survival ειναι υπερβολη στην (gaming) καθημερινοτητα μου αλλα αν μετραει θα το δοκιμασω!!

Δημοσ.

Δεν ειναι survival και δεν νομιζω οτι συγκρινεται με καποιο αλλο game ως προς το ειδος 

Το πιο κοντινο σε αισθηση θα ηταν το Dead by Daylight σε μια πιο fps εκδοση

Τσαμπα ειναι , για μενα αξιζει αλλα θελει να αφιερωσεις χρονο

• Like 1
Δημοσ.

τι λεει ασχολειται κανενας?δεν βλεπω και πολυ κοσμο εδω μεσα..εγω να σας πως την αληθεια ολα ωραια και καλα ειναι αλλα συνεχεια το ιδιο μονοτονο πραγμα να κυνηγας το τερας αρχιζω και το βαριεμαι..

Δημοσ.

Προσωπικα εχω 2 accounts 

Στο ενα παιζω μονο hunters και στο αλλο μονο Monster 

@Lam13 Δοκιμασε καποιο αλλο class απο αυτο που παιζεις συνηθως , δοκιμαζε διαφορετικους χαρακτηρες . Also δοκιμασε και monster

Οσο ανεβαινεις levels καθε game θα ειναι διαφορετικο γιατι αλλαζει το επιπεδο των παιχτων

Btw οσοι βαριουνται το grind , μπορουν να παρουν ενα key για το game απο καποιο κλειδαδικο που κοστιζει 10ε πλεον και αυτοματα θα εχουν founders status

Δημοσ.

Στο καινουριο patch που θα μπει μεσα στη βδομαδα , θα δωσουν 27000 keys στους founders

Αυτο σε συνδυασμο με αυτο που ειπα παραπανω ειναι more than enough για αρχη

Δημοσ.

Δεν ξέρω, το ξεκίνησα κι εγώ και αν εξαιρέσουμε την πολύ καλή ατμόσφαιρα, η πρώτη μου εντύπωση δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. Και πες εντάξει, ως τέρας δεν χρειάζεται και καμία τρελή στρατηγική. Αλλά ως κυνηγός, νομίζω ότι είναι πολύ σπάνιο να εξελιχθεί μια μάχη όπως είχαν κατά νου οι σχεδιαστές του παιχνιδιού. Καλά λέει ο Atallos1 από πάνω (που ως φαίνεται το κατέχει) ότι μπορείς να κάνεις δουλειά αν ο καθένας εστιάσει στον ρόλο του, αλλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον μού φαίνεται πολύ χαοτικό και πάλι. Γενικά προτιμώ να παίζω support, αλλά αφενός οι άλλοι δεν έμεναν μαζί, αφετέρου δεν καταλάβαινα καλά καλά πώς να βοηθήσω και τι να κάνω. Πείτε με γέρο, αλλά αν πρέπει να βλέπω δέκα ώρες guides στο youtube για να καταλάβω τα βασικά mechanics του παιχνιδιού, έχω ξενερώσει πριν καλά καλά το ξεκινήσω. Για εμένα το παιχνίδι πρέπει να είναι intuitive και απλά να βελτιώνεσαι με τον καιρό. Όλα αυτά με πάσα επιφύλαξη βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόμη για κατηγορηματικά συμπεράσματα.

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνιδι πασχει πολυ στο ποσο friendly ειναι σε εναν καινουριο user

Δεν υπαρχουν πουθενα τα skills του καθε χαρακτηρα , το UI ειναι τραγικο , δεν υπαρχουν πληροφοριες πουθενα και αναγκαζεσαι να κοιτας outdated wikis και vids στο youtube . Vids που ειναι φτιαγμενα απο τους ιδιους τους devs ως tutorial και δεν υπαρχουν μεσα στο παιχνιδι για καποιο λογο

Για παραδειγμα

Το παιχνιδι σιγουρα θελει συνηθεια , εχει learning curve και θελει υπομονη .

Εκτος απο τα παραπανω , θελει και παρεα οχι για μονο για να το απολαυσεις περισσοτερο αλλα και για να παιζεις λιγο πιο οργανωμενα 

Αν καποιος εχει καποια απορια , feel free να ρωτησει

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, φίλε! Ναι, κι εγώ αυτό υποψιαζόμουν και αφενός χαίρομαι γιατί αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι μπορεί να σε ανταμείψει αν ξεπεράσεις τους σκοπέλους που αναφέρεις, αφετέρου είναι κρίμα γιατί ο νέος παίκτης πραγματικά αποθαρρύνεται. Ίσως αυτό είναι που οδήγησε και στην πτώση της δημοτικότητάς του. Θυμάμαι ότι πριν κυκλοφορήσει το hype ήταν τεράστιο και μετά... meh. Ξεφούσκωσε πολύ απότομα η φάση. Ελπίζω στην επόμενη προσπάθειά τους να τα προσέξουν αυτά τα σημεία οι devs, αλλά αφού το παιχνίδι διατίθεται πλέον δωρεάν, προσπαθώ να είμαι εποικοδομητικός και να μην κοιτάω τον γάιδαρο που μου χάρισαν στα δόντια.

• Like 1
Δημοσ.

Τα πρωτα lvls του παιχνιδιου ειναι δραματικα. Και οπως τα ειπε και ο atallos το χειροτερο απ'ολα ειναι η ελλειψη πληροφοριων για τον καθε χαρακτηρα και το τι σκ@τ@ κανουν τα skills του. Μετα το lvl 15 ομως το επιπεδο αλλαζει προς το καλυτερο. Γενικα οι περισσοτεροι κινουνται μαζι σαν ομαδα και ανεξαρτητως αποτελεσματος το προσπαθουν οποτε καταληγεις να λες gg και να το εννοεις. Γενικα αν θελετε να ανεβασετε το W/L ratio ξεκινηστε να παιζετε ως healers. Προσωπικα παιζω σχεδον αποκλειστικα με trappers/healers (και καθολου με monsters :P) 4-5 παιχνιδακια τη μερα και το καταευχαριστιεμαι. Αν θελετε καμια συμβουλη σχετικα με τις 2 παραπανω classes ρωτηστε ελευθερα ;)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...