Atallos1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Μια χαρα game ειναι , η μαλακια τους ηταν με τα day one DLC κ τις 50 διαφορετικες εκδοσεις που εβγαλαν 1
ilos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 https://www.reddit.com/r/EvolveGame/comments/2kwr5r/evolve_cfg_console_commands/ 1
John-lamia Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 έχει single player της προκοπής η μόνο για multi είναι; αξίζει να ασχοληθώ;
ilos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 έχει single player της προκοπής η μόνο για multi είναι; αξίζει να ασχοληθώ; SP όχι. Αν έχεις άλλους 2-3 φίλους στο mumble ή το ts έχει φάση το evacuation κυρίως και το hunt. Αν είσαι μόνος σοθ παίξε λίγο με τα Bots το monster και δες αν σου αρέσει γενικά η αίσθηση να κρύβεσαι και να σε κυνηγάνε. Μετά αφού νιώσεις κάπως πιο άνετα τράβα παίξε monster MP μόνος σου. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ PUBS/BOTS ΣΑΝ HUNTER. 99.9% η εμπειρία σου θα ειναι άσχημη χειρότερη απο το L4D. Θέλει i5 και 970 minimum για να μη πέφτουν κάτω απο 60 τα καρέ στις μάχες επίσης.
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Evolve First Week Statistics – 5,989,905 Games Have Been Played Since Launch
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Evolve Will Receive NVIDIA GameWorks Treatment via a Future Patch
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ευτυχως που υπαρχουν και 1-2 λογικοι ανθρωποι σε αυτο τον κοσμο και μπορουν να μιλησουν αντικειμενικα για ορισμενα παιχνιδια σε αντιθεση με τα μεγαλα Site που απλα τα περνουν χοντρα και βαζουν χαζοβαθμολογιες στο θεο http://angryjoeshow.com/2015/02/evolve-angry-review/ 1
Atallos1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Καλα το 5 ειναι αστειο για AAA title οπως ειναι το Evolve
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Καλα το 5 ειναι αστειο για AAA title οπως ειναι το Evolve Με βαση αυτα που γραφει εγω στην αρχη περιμενα κανενα 3αρι να εβαζε και τον ειχα παρακολουθησει και σε Stream οταν επαιζε το Evolve. Αλλωστε ειναι οπως το λες AAA τιτλος μονο στα χαρτια και στα γραφικα. Αν διαφωνεις με καποια απο τα πραγματα που κραζει μπορεις να τα αναφερεις αλλα εγω πανω κατω ειδα και ανεφερε ακριβως οτι εβλεπα και στα Stream.
Atallos1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Στα χαρτια κ στα γραφικα για σενα και για καποιον AngryJoe που ασχοληθηκε 5 ωρες με το παιχνιδι η με καθε παιχνιδι ισως Εχω πει σε προηγουμενες σελιδες την αποψη μου γενικα για το παιχνιδι Δεν λεω οτι τα μεγαλα sites ειναι αντικειμενικα , ετσι κ αλλιως ο καθενας εχει την γνωμη του Εγω μπορει να νομιζω οτι ειναι παιχνιδαρα , αλλος μπορει να νομιζει οτι ειναι η πατατα της δεκαετιας Διαφωνω περι single player που ειναι αστειο επιχειρημα οπως κ για τα maps . Συμφωνω απολυτα με το DLC που ηταν τραγικο Περι επαναληψης , ειναι ενα point που πολλα μπορει να ειπωθουν . Και το LoL ειναι ετσι και η Dota κ το CS
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Στα χαρτια κ στα γραφικα για σενα και για καποιον AngryJoe που ασχοληθηκε 5 ωρες με το παιχνιδι η με καθε παιχνιδι ισως Εχω πει σε προηγουμενες σελιδες την αποψη μου γενικα για το παιχνιδι Δεν λεω οτι τα μεγαλα sites ειναι αντικειμενικα , ετσι κ αλλιως ο καθενας εχει την γνωμη του Εγω μπορει να νομιζω οτι ειναι παιχνιδαρα , αλλος μπορει να νομιζει οτι ειναι η πατατα της δεκαετιας Διαφωνω περι single player που ειναι αστειο επιχειρημα οπως κ για τα maps . Συμφωνω απολυτα με το DLC που ηταν τραγικο Περι επαναληψης , ειναι ενα point που πολλα μπορει να ειπωθουν . Και το LoL ειναι ετσι και η Dota κ το CS Βασικα λυπαμαι που θα στο πω αλλα δεν ισχυει το παραπανω που γραφεις ειδικα για τα μεγαλα Sites τα οποια οπως ολοι γνωριζουμε πολλες φορες καθοριζουν σημαντικα τις πωλησεις ενως παιχνιδιου,βλεπε The Order κλπ Για το Single player σε τι πραγμα ακριβως διαφωνεις?? Yep Imo το παιχνιδι ειναι ενδιαφερον Προσωπικα επαιξα αρκετα κ ειδα κ αρκετα απο streams 3 ειναι τα issues του 1) Sketchy DLC κ ιστοριες . Αυτο που κανουν με τα DLC κ τα preorder για να κανεις unlock hunters/monsters/maps ειναι το μεγαλυτερο του μειονεκτημα . Ελπιζω να βαλουν μυαλο στο μελλον γιατι ετσι δεν θα παει μακρυα 2) Replayability aka ποσο θες να παιζεις περιπου το ιδιο πραγμα 3) Αν παιζεις ως hunter , θες παρεα για να απολαυσεις το παιχνιδι 100% . Ως Monster noone cares γιατι εισαι μονος σου Η τιμη του ειναι τσιμπημενη , αν ηταν γυρω στο 20ρικο θα το επαιρνα με κλειστα τα ματια , στα 40κατι που εχει ειναι ρισκο γιατι μπορεις ανετα να το παρατησεις μετα απο 2 βδομαδες Επισης να υποθεσω οτι με βαση τα παραπανω το παιχνιδι το εχεις παιξει απο τον θειο???Γιατι ειμαι σιγουρος οτι αν εσκαγες το 60ευρω ή τα 100δολλαρια μαζι και με το Season pass οπως αναφερει και ο Joe θα ειχες διαφορετικη αντιληψη. Επισης να σου πω οτι τουλαχιστον ο συγκεκριμενος παιζει και παραπανω τα παιχνιδια σε σχεση με τα αλλα μεγαλα Sites που επειδη ακριβως κρινουν πολλες πωλησεις βιαζονται να βγαλουν οι reviewers τα παιχνιδια και με το ζορι πχ να αφιερωνουν πανω απο 1 μερα πολλες φορες στο Multiplayer σε πολλα παιχνιδια(δεν ειναι τυχαιες αλλωστε και οι μεγαλες βαθμολογιες του Ign πχ σε πολλα games)
Atallos1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δεν αντιλεγω στο οτι καθοριζουν πωλησεις , δεν ειπα κατι περι αυτου Τo single player δεν ειναι καν επιχειρημα Το παιχνιδι φτιαχτηκε για να ειναι 1v4 multiplayer , δεν φτιαχτηκε για να εχει ουτε Campaign ουτε Story Mode ουτε τιποτα αλλο Ειναι σαν να μου λες καλη η Dota αλλα αμα ειχε Story mode κ επαιζα μονος μου θα ηταν γαμω τα games . Δεν στεκει.. Το παιχνιδι το επαιξα σε ολες ( σχεδον ) τις beta για full Σ/Κ κ περιμενω να πεσει λιγο η τιμη του για να το παρω 60 φυσικα κ δεν θα εσκαγα για game κ ποσο μαλλον για το Evolve . Θα εσκαγα τα 28 που εχει στο Nuveem αν ηταν priority . To ειπα κ σε προηγ σελιδα οτι το παιχνιδι δεν ειναι για τοσα . Βασικα κανενα game δεν ειναι για τοσα αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση 1
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δεν αντιλεγω στο οτι καθοριζουν πωλησεις , δεν ειπα κατι περι αυτου Τo single player δεν ειναι καν επιχειρημα Το παιχνιδι φτιαχτηκε για να ειναι 1v4 multiplayer , δεν φτιαχτηκε για να εχει ουτε Campaign ουτε Story Mode ουτε τιποτα αλλο Ειναι σαν να μου λες καλη η Dota αλλα αμα ειχε Story mode κ επαιζα μονος μου θα ηταν γαμω τα games . Δεν στεκει.. Το παιχνιδι το επαιξα σε ολες ( σχεδον ) τις beta για full Σ/Κ κ περιμενω να πεσει λιγο η τιμη του για να το παρω 60 φυσικα κ δεν θα εσκαγα για game κ ποσο μαλλον για το Evolve . Θα εσκαγα τα 28 που εχει στο Nuveem αν ηταν priority . To ειπα κ σε προηγ σελιδα οτι το παιχνιδι δεν ειναι για τοσα . Βασικα κανενα game δεν ειναι για τοσα αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση Επισης αν το παιχνιδι ειναι οντως μονο για Multiplayer ας το κοστολογουν και αναλογα. Το CoD πχ που ειναι AAA τιτλος και το αγοραζεις κυριως για το Multiplayer γιατι μπαινουν στον κοπο και φτιαχνουν ξεχωριστο Campaign εστω και αν ειναι μικρο??? Επισης για τους Reviewers που ανεφερες βλεπεις αυτοι εχουν το καλο οτι δεν πληρωνουν για το παιχνιδι γιατι τους το στελνουν οι εταιριες.Για να πληρωναν για ολα τα παιχνιδια οπως κανουμε εμεις ολοι να δουμε τι πραγματικες βαθμολογιες θα εβαζαν(αυτο βεβαια παει για ολα τα games αν και συμφωνουμε σε αυτο)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Yahtzee's review
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2015 Evolve – Patch 1.1 Adds FOV Slider, Improves DirectX Stability & Support for Shared Memory GPUs Evolve – PC Patch 1.1 Changelog: Added FOV slider to the options menu Improved 21:9 monitor support Improved support for shared memory GPUs Various Progression / Mastery balance changes Improved Direct X stability Fixed a windows timer issue may have caused FPS problems on some systems Fix for a shadow rendering bug Fixed five Hunter bug Fix for disappearing/persisting mouse cursor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα