Προς το περιεχόμενο

Evolve

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yep

Imo το παιχνιδι ειναι ενδιαφερον 

Προσωπικα επαιξα αρκετα κ ειδα κ αρκετα απο streams

3 ειναι τα issues του

1) Sketchy DLC κ ιστοριες . Αυτο που κανουν με τα DLC κ τα preorder για να κανεις unlock hunters/monsters/maps ειναι το μεγαλυτερο του μειονεκτημα . Ελπιζω να βαλουν μυαλο στο μελλον γιατι ετσι δεν θα παει μακρυα 

2) Replayability aka ποσο θες να παιζεις περιπου το ιδιο πραγμα

3) Αν παιζεις ως hunter , θες παρεα για να απολαυσεις το παιχνιδι 100% . Ως Monster noone cares γιατι εισαι μονος σου :P

Η τιμη του ειναι τσιμπημενη , αν ηταν γυρω στο 20ρικο θα το επαιρνα με κλειστα τα ματια , στα 40κατι που εχει ειναι ρισκο γιατι μπορεις ανετα να το παρατησεις μετα απο 2 βδομαδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το πηρε κανεις ?

εγώ απο την Νοέμβριο με 3.9€ :-D

το καλύτερο preorder της ζωής μου,που και χάλια να καταντήσει το παιχνίδι..θα πάω να φάω 2 πίτες στην υγειά του :P

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

το καλύτερο preorder της ζωής μου,που και χάλια να καταντήσει το παιχνίδι..θα πάω να φάω 2 πίτες στην υγειά του :P

Ακόμα δεν έχω ξυπνήσει καλά και διάβασα ότι κάτι άλλο θα έτρωγες... :P

• Like 4
Δημοσ.

The vpn was reel? Η typo? Όπως και να χει kinguin global key γύρω στα 30 έπαιζε-παίζει.

Δημοσ.

The vpn was reel? Η typo? Όπως και να χει kinguin global key γύρω στα 30 έπαιζε-παίζει.

steam price bug error τότε .. απλά με proxxy και browser,αγορά σε 2ο account και από κει αποστολή στο δικό μου!

Στο θείο για ποιο λόγο βγήκε αφού υποτίθεται ότι είναι MP only, εκτός και αν έχει και local game με bots.

έχει και solo...στο evacuation,που είναι 5day campaign..που σημαίνει 5 γύρους..Όμως όπως λέει και το παιχνίδι στο tutorial του έχεις 800.000 τρόπους να παίξεις και να τελειώσεις το παιχνίδι κάθε φορά..ή μάλλον όχι τρόπους αλλά καταστάσεις να αντιμετοπίσεις.

Πχ αν χάσουν οι hunters η περιοχή που ήταν γεμίζει τοξικά αέρια και δεν μπορούν να πάνε προς τα εκεί,αν κερδίσουν το round βγαίνουν turrets αμυντικά.

άστο θα κλάψετε....τα bots φτάνουν στο επίπεδο χαζομάρας του payday2...δεν κινούντε αν δεν κινηθείς..μόνο η daizy θα προχωρήσει αν το θυμιθεί,και θα πιάσει να μετακινείται και να ψάχνει μόνο οταν βρει ίχνη,αν όχι αράζει...

και το τέρας,χαμός στο ίσιωμα!!

Επιτήθετε πάνω σου με τρελή μανία,και μετά πάει στα bots..βέβαια αν είσαι λίγο μακριά τα δίνει και καμία σφαλιάρα και αυτά μέχρι να σου έρθει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κατεβάσετε το παιχνίδι από τον θείο μόνο και μόνο να παίξετε sp το evacuation και όχι να δείτε περί τίνος πρόκειται you are doing it wrong. Έχει ένα καλό και ένα κακό σε σχέση με το l4d. Αν δε βρίσκεις παρέα μπορείς να παίξεις μερικά rounds σαν monster χωρίς να φοβάσαι τα ragequick στη μέση του round. Απο την άλλη το 4v1 δίνει την αίσθηση coop και όχι competitive που ήταν to versus στο l4d. Κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό για όλους.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...