konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 ρε παίδες, έτσι που τα βλέπω ως τώρα (+ότι υπάρχουν πολλά ακόμη loadouts), το τέρας θα έχει στον ήλιο μοίρα ή θα τρώει το ξύλο της αρκούδας; Για να δούμε... @konstantinos: καλά, το γείωσες τώρα... cry engine είπαμε και προφανώς μια χαρά φαίνονται τα γραφικά, ίσα-ίσα σε μερικά σημεία (κυρίως φωτισμός) πρέπει να έχει πέσει photoshop ή να είναι cgi, δεν ξέρω. Μόνο τα particles που βγάζει το τέρας στη φωτιά δεν τα έβγαζε κανένα xbox / ps3, τι να λέμε τώρα. Εγω λεω για αυτα που βλεπω κοντα και μπορω να εχω μια αισθηση ...Τα δεντρα και το πρασινο γενικα ειναι της πλακα αυτο που βλεπω τι αλλο τωρα να πω απο εκει και μετα ...Επειτα η φωτια που την ειδες εσυ οτι ειναι καλη ? Δειτε και τα βραχια επισης στις 2 πρωτες πως φαινονται ,χαλια μαυρα .Σιγα τα ωραια γραφικα .
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Κωνσταντίνε πραγματικά δεν ξέρω για τι πράμα μιλάς, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι δεν έχεις παίξει κάποιο Crysis... Όπως και να'χει, τα γραφικά είναι αξιοπρεπέστατα, όπως και άλλοι τίτλοι που χρησιμοποιούν Cry Engine (πχ. MechWarrior). Για μένα υπερ-αρκετά και διαχειρίσιμα από τα περισσότερα mid-high end PCs. Και για μένα είναι σημαντικά τα γραφικά και αυτό που βλέπω "τσεκάρει" αυτόματα το "great graphics" κουτάκι. Από εκεί και πέρα όμως, αυτό που είναι και το πιο σημαντικό, είναι το gameplay. Γιατί και άλλα παρόμοια παιχνίδια δεν είχαν γραφικά α λα Crysis 1, δεν ήταν καν FPS (πχ. Alien Swarm), και όμως πρόσφεραν ατελείωτη ψυχαγωγία με φίλους. Το ίδιο λέω συνέχεια και για το Planetside 2, που προφανώς όντας MMOFPS δεν μπορεί να έχει φωτορεαλιστικά γραφικά -έχει όμως πολύ καλά για αυτό που κάνει-, και απλά αν το πιάσεις δεν ξεκολλάς.Στο διά ταύτα, αν είναι να έχω γραφικά super-duper που να θέλουν enthusiast pc -που το'χω δεν το'χω- και σαν μην φτάνει αυτό, να είναι unplayable από bugs, lags, crashed servers, άθλιο post-launch support και δεν συμμαζεύεται... i'll pass. Όπως είπα, περιμένω να δω τι μπορει να κάνει το τέρας, γιατί ως τώρα δεν το βλέπω καλά...
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Καλα οτι πειτε ..Σας χαλαω εγω χατιρι ?.. 2
Millennium Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Γραφικα κονσολια προηγουμενης γενιας ,δες τα δεντρα και τα φυλλα .. Από του BF4 πάντως καλύτερα είναι. Κάποιο μπέρδεμα ή hack θα γίνε με τα accounts...
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Κάποιο μπέρδεμα ή hack θα γίνε με τα accounts... Μπα οχι ,απλα το εχει παρει κατακαρδα που εδωσε 50 ευρω για το bf4 και οποια μαπα game σκαει τωρα αυτοματως μου το βγαζει καλυτερο τoυ ...Ειναι ιερος αγωνας .. Eνταξει δεν ειναι βεβαια μαπα το συγκεκριμενο αλλα ...
Athanasios2104 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μπα οχι ,απλα το εχει παρει κατακαρδα που εδωσε 50 ευρω για το bf4 και οποιo μαπα game σκαει τωρα αυτοματως μου το βγαζει καλυτερο τoυ ...Ειναι ιερος αγωνας .. Eνταξει δεν ειναι βεβαια μαπα το συγκεκριμενο αλλα ... Αν και το διόρθωσες asap, έχω να πω το σοφό λαϊκό γνωμικό "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις" άλλωστε και οι δύο πικραθήκατε από το bf4, στην ίδια "γειτονιά" κυκλοφορούμε και βλέπουμε τα threads , το πάθημα = μάθημα και στο εξής πιο προσεκτικοί στο hype... που μου δίνει την ευκαιρία να παραθέσω την επίσης σοφή λαϊκή ρήση "όπου ακούς πολλά κεράσια..." ελπίζω το evolve να έχει το ίδιο κάψιμο με alien swarm / l4d, και μετά ούτε που θα θυμόμαστε τραυματικές εμπειρίες α λα bf4, το οποίο μου δίνει επίσης την ευκαιρία... ΟΚ το κόβω
Athanasios2104 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 άρχισαν τα όργανα παίδες! πολύ ωραίο review με 3 videos (cinematic, 2x gameplay) από IGN: http://www.ign.com/articles/2014/02/11/evolve-the-ultimate-big-game-hunt gameplay trailer από GT: http://www.gametrailers.com/videos/0plcll/evolve-preview το παιχνίδι φαίνεται πολύ δυνατό, αν μάλιστα υλοποιηθούν και κάποιες από τις υποθέσεις των reviewers, ήτοι: - διάφοροι τύποι τεράτων με διαφορετικά abilities (λογικά ναι, όπως έχει επιβεβαιωθεί ήδη για hunters) - 2 τέρατα στην ίδια ή και διαφορετική ομάδα εναντίων των κυνηγών 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=zlaPT08Tmxc
Millennium Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Ντάξει καλό είναι (κυρίως λόγω μουσικής )
Athanasios2104 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 τον μόνο ενδοιασμό που έχω είναι να μην καταντάει πολύ repetitive το gameplay μετά από λίγο... οι καινούργιοι χάρτες και διαφορετικά end-game θα βοηθήσουν σίγουρα ως ένα βαθμό... ίδωμεν
p3tran Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 "τικαρει" καποια τσεκμποξες, αλλα απο ..ουσια? ..θα δουμε. λιγο απο l4d, λιγο απο bf, ghosts, λιγο απο titanfall, λιγο απο gears, στο μπλεντερ, και βλεπουμε.. προσωπικα ξενερωσα οταν οσοι το παιξανε, παρ'ολες τις κλασσεις και τα σου'πα μου'πες, ολοι ειπανε οτι το πιο ωραιο κομματι του παιχνιδιου, ειναι οταν παιζεις το ...τερας. το ιδιο λενε και αυτοι απο κατω, οπου θα δειτε και αρκετο footage ΙΔΩΜΕΝ... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα