Προς το περιεχόμενο

Evolve

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το performance βελτιωθηκε καθολου ? Γιατι στο alpha επρεπε να τα κατεβασω ολα για να εχει πανω απο 30 fps...με gtx 770 

• Like 1
  • Απαντ. 372
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το performance βελτιωθηκε καθολου ? Γιατι στο alpha επρεπε να τα κατεβασω ολα για να εχει πανω απο 30 fps...με gtx 770 

Σοβαρά? Νομίζω πήγαινε γενικά πολύ καλά το παιχνίδι. Μπορεί και να μην θυμάμαι καλά δεν ξέρω.

Δημοσ.

Το παιχνίδι πάει αέρα, είναι βελτιωμένο σε σχέση με την Alpha αρκετά, αλλά το τέρας νομίζω έγινε ακόμη ισχυρότερο, στο stage 3 δεν πέφτει για κανένα λόγο..

Δημοσ.

Agreed , πρεπει να εισαι πολυ καλος monster για να κερδισεις premade που ξερει πως να παιζει

Καπου ακουσα οτι θα παιχτει κ ενα tourney , πιο πολυ για promotion του game

• Like 1
Δημοσ.

Οκ το ξαναδοκιμασα το παιχνιδι, εχει βελτιωθει η αποδοδη αλλα και παλι με GTX770, ι5 3570, 8 GBs RAM το παιχνιδι εχει πολλα fps drops μολις συναντας τους hunters (επαιξα ως monster προφανως), με τα high graphic settings, που ηταν τα default, σε σημειο που απλα κολαει και γινεται unplayable. Πριν συναντησω τους hunters ετρεχε με 50-55 fps. Κατι με τα διαφορα effects,traps,etc ριχνει υπερβολικα πολυ την αποδοση πανω στο κρισιμοτερο σημειο και ειναι εκνευριστικο. Τα εβαλα ολα στο medium και τωρα ειναι σταθερα στα 60 fps και εγινε playable οταν αντιμετωπιζεις τους hunters. 

• Like 1
Δημοσ.

Παίξε με τα textures μόνο, ίσως σε περιορίζουν τα 2GB της 770.

***Edit: Πάρτε και ένα κλειδάκι από εμένα μιας και περισσεύει:

YI5RG-A379E-Z3XYN 

omg thank youuuuu! Δε φανταζεσαι ποσο ηθελα να το δοκιμασω!

• Like 1
Δημοσ.

σε μένα μια χαρά πετούσε με GIGABYTE GTX 770 windforce

Δημοσ.

Για πείτε εντυπώσεις. Είδα λίγο κάποια video και φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

10 Φεβρουαρίου το release?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...