Prospector8 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μονο με tranq darts διαβαζω μπορεις να τον ριξεις και να στε μακριά ο ένας από τον αλλον.
omghi2u Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 μα εχει ranged attacks το ρημαδι το kraken. Μιλαμε για ΣΠΑΣΜΕΝΟ monster
Prospector8 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τοτε θες και δεύτερο hunter οπωσδήποτε! Ισχύει οτι ειναι op αυτην την στιγμή , οποτε στο επομενο alpha test, θα το δουμε nerfαρισμενο
Millennium Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Τα άλλα modes ποιά θα είναι; Μ'άρεσαν κάποια πράγματα στο παιχνίδι αλλά έχω επιφυλάξεις.
omghi2u Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 και οι δικες μου επιφυλαξεις ειναι στο ποσο μπορει να αντεξει στον χρονο.
Orgios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Εμενα μου αρεσε ιδιαιτερα! Το θεωρω το ιδανικο filler... Σε καμια περιπτωση δεν θα ασχοληθω απειρες ωρες μαζι του... Αλλα 4-5 ωριτσες την εβδομαδα χαλαρα!! στα 15 ευρω εγω το τσιμπαω... 2
Millennium Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Η alpha έγινε extended παρεμπιπτόντως.
Atallos1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Κακως imo , καλο ειναι για ενα Σ/Κ Δινεις οσο hype ειναι απαραιτητο κ τιποτα παραπανω Εκτος απο λιγα bugs btw , απο τις καλυτερες alpha ever 2
SoFGR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 με τοσα level και progression ( αναγκαιο κακο πλεον για να εχει εγγυημενα καποιο κοσμο ενα online παιχνιδι ) σιγουρα το 6μηνο το βγαζει εκτος αμα δεν εχεις τιποτα αλλο να κανεις και παιζεις 8 ωρες την ημερα, εγω αμα δεν μπορεσω να κανω 4αδα με γνωστους απλα θα παιζω πιο πολυ monster σιγα το προβλημα. και επειδη μπορει μερικοι να παρεξηθηκαν () που το βαφτισα MOTY 2015, ας μου πει καποιος ειλικρινα ποιο αλλο παιχνιδι εχει πιθανοτητες για τον παραπανω τιτλο, το copfield 4 δεν βλεπω να εχει πολλες ελπιδες, το killing floor 2 θα ειναι καθαρα PvE απο οτι ακουγεται, το αλλο το ζομποσουτερ της SOE ειναι F2P και δεν ξερουμε καν αν θα βγει πριν το 16, το μονο που μας μενει λοιπον ειναι το νεο rainbow shit, το οποιο ακομα και αν ειναι gameplay swat 3 με γραφικα unreal 4 (που δεν θα ειναι) παλι δεν προκειται να το ακουμπησω λογω nubisoft και u-κλαιει
Millennium Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Κακως imo , καλο ειναι για ενα Σ/Κ Δινεις οσο hype ειναι απαραιτητο κ τιποτα παραπανω Εκτος απο λιγα bugs btw , απο τις καλυτερες alpha ever Ίσως έπαιξε ρόλο οτι βάλαν τελικά την alpha και για ps4.Για bugs που λες μου τύχε ένα καλό.Μηδένισε το level progression σε κάποια φάση..
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Το παιχνίδι στην παρούσα φάση πάντως μου φάνηκε βαρετό μέχρι αηδίας. 2
Millennium Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 http://uk.ign.com/articles/2014/11/03/evolve-playing-cat-and-mouse-with-monsters-ign-first?read
aekoupoli Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Το παιχνίδι στην παρούσα φάση πάντως μου φάνηκε βαρετό μέχρι αηδίας. εμενα μου φανηκε πολυ unbalanced,το τερας ειναι Op,επαιρνα το τερας και επαιζα με τους hunters τους σκοτωνα και περιμενα να ξαναερθουν,ετρεχα ολη την ωρα μεχρι να παω level 3 και μετα τους πλακωνα στο ξυλο,ολη την ωρα smell και εβλεπα που ειναι oι hunters και τα πουλια που τους ειδοποιουνε και τους ξεφευγα συνεχεια,καμμια φορα αν με κλειναν μεσα στην φουσκα του trapper τον πλακωνα στο ξυλο μεχρι να πεσει κατω για να κλεισει η φουσκα και παλι ετρεχα,2-3 πραματα αν προσεξεις οταν εισαι τερας θα κερδιζεις συνεχεια 4
Prospector8 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 εμενα μου φανηκε πολυ unbalanced,το τερας ειναι Op,επαιρνα το τερας και επαιζα με τους hunters τους σκοτωνα και περιμενα να ξαναερθουν,ετρεχα ολη την ωρα μεχρι να παω level 3 και μετα τους πλακωνα στο ξυλο,ολη την ωρα smell και εβλεπα που ειναι oι hunters και τα πουλια που τους ειδοποιουνε και τους ξεφευγα συνεχεια,καμμια φορα αν με κλειναν μεσα στην φουσκα του trapper τον πλακωνα στο ξυλο μεχρι να πεσει κατω για να κλεισει η φουσκα και παλι ετρεχα,2-3 πραματα αν προσεξεις οταν εισαι τερας θα κερδιζεις συνεχεια Το μονο Op ειναι το Kraken,το goliath ευκολα το ριχνεις αν νοιωθει το τeam σου,οπου στην περιπτωση σου οταν σε κλεισανε στην arena ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα για σενα(τερας) λιγο αν ενοιωθε το Support τους δεν θα εκανες και πολλα πραγματα..πολυ fun το game οταν εισαι 4αδα με φιλους,ποσο μαλλον οταν βαλουν και τον 5 να ειναι δικος μας. Εδειξε πολυ καλα σημαδια,χωρις να εχει πολυ ποικιλια αλλα σου εδωσε μια πολυ καλη γευση τι να περιμενεις τον Φλεβαρη.Κανεις δεν μπορει να το κρινει ακομα πιστευω,εχουνε αρκετα πραγματα ακομα να βαλουν και να μας δειξουν. Παρολαυτα,επειδη ακριβως το βρισκω ιδανικο game ξεκ@$#λοματος,full price δεν το επαιρνα προσωπικα,15-20Ε οταν παει και εχουν βαλει αξιο και μπολικο υλικο,τοτε θα τα αξιζει τα ευρω του πιστευω. 1
Millennium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Για το unbalanced monster που αναφέρετε διορθώνεται.Για αυτό γίνονται οι alpha,beta κλπ Έχει ακόμα το παιχνίδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα